NYE STILETTER + GODE NYHEDER – Fie Laursen
SHOP NU: BILLIGT, MEN TRENDY TØJ!

NYE STILETTER + GODE NYHEDER


Hey bloggen! Idag har jeg været sammen med min Manager Nima, vi var inde og få fjernet mine Extensions hos La Belle Clinique og så var vi inde hos Klinik Cosmec til konsultation, for botox og fillers. Jeg er stoppet med at få fylde i læberne, da jeg faktisk lige nu ønsker dem som de er nu. Men jeg har brug for botox imod min migræne og da Nima kender dette sted rigtig godt, så vil jeg prøve det. Derefter spiste vi nogle lækre, sunde sandwich på Frederiksberg og så blev jeg kørt hjem, hvor jeg skulle filme noget med TV3, for Paradise Hotel. Nu har jeg lige modtaget en kæmpe kasse med noget der hedder Fitness Food – og det er mad jeg bestiller, så jeg ikke behøver lave det selv (og så er det sundt), haha! Nu skal jeg have redigeret dagens vlog + nogle videoer – og så kommer min kæreste nok herhjem og putter. Ellers skal jeg bare se film og hygge. Jeg er lidt træt, drak et glas vin med min veninde for en time siden og nu sidder jeg her alene ved tasterne, da arbejde desværre kommer før fest og jeg ellers gerne ville have været med hende i byen! Jeg fik også idag gode nyheder af min manager og det er jeg skal til møde om at blive signed hos et stort pladeselvskab på Tirsdag .. Kryds fingre for mig!
Jeg håber i har haft en dejlig dag!

fie-laursen-style

Stiletterne i ser på billedet ser utroligt ubekvemme ud, but I swear to go – You walk like a dream! Jeg er stadig i chok over at jeg går bedre i de her stiletter end i et par Valentino til flere tusinde kr – især når de her koster 216.- kr – og da jeg bestilte dem tænkte jeg “Ok de sikkert dårlige at gå i, men pæne på billeder” .. IM SHOOK! Vil helt klart anbefale dem.  De kan købes lige HER.

sko

1 kommentar

  • Fie

    Hej Fie de flotte sko. Men er forvirret over hjemmesiden.
    er det et sted hvor man betaler mange penge om måneden for at købe dem? Jeg har fået meget skæld ud af mine forædre dajeg lånte deres kort. jeg kom til at købe noget af det fra dine links før 2 gange men ved godt du ik gør det med vilje. vil være sikker denne gang fordi mistede 6 måneders lommepenge men har penge fra jul nu. lige nu er jeg på ferie i dubai 🙂
    hilsen en anden Fie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOP NU: BILLIGT, MEN TRENDY TØJ!