Onsdags date med kæresten – Fie Laursen
DAGENS ØNSKER

Onsdags date med kæresten


Hey bloggen. Igår var jeg ude på en lille date med min kæreste og det var så hyggeligt. Vi havde begge haft en lang arbejdsdag og jeg troede egentligt bare vi ville crashe på sofaen og lave nogle hurtige nudler, men da Freddy her kom hjem fra arbejde havde han blomster med hjem som en lille sød overraskelse (dem postede jeg på insta) og så tog vi ud og spiste, snakkede og gik en lille tur. Det var så hyggeligt. Se hvor cute han er, ihhh..! Haps haps haps 🙂

mus-1 mus2 mus43

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS ØNSKER