SHOP NU: JANUAR UDSALG + 10% RABATKODE + NY TASKE?! – Fie Laursen
CHIKANE PÅ LEJLIGHEDEN IDAG - OG POLITIET INDVOLVERET

SHOP NU: JANUAR UDSALG + 10% RABATKODE + NY TASKE?!


Hey bloggen! Jeg er faldet over denne taske, som er i to farver og jeg kan slet ikke vælge. Jeg er så fandens tæt på at købe dem begge, haha! Ej. Hvilken synes i jeg skal købe hjem? Jeg er så forelsket i alt fra www.veraldo.dk, det er seriøst min nye yndlings side. Man kan forresten spare 10% på deres side lige nu med koden JAN10 – og så er der også Januar udsalg hos dem lige HER. Jeg tror jeg bestiller denne perlestriktrøje, pelsjakke og de her bukser med stribe. Lidt Januar shopping er altid det bedste, med de udsalg der! xx

Nå, men hvilken taske?!

1.HER, 2. HERny-taske

1 kommentar

  • But actually next, you need to look at numerous factors before to identifying regardless of whether or not you must hold on together together with your
    hands.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHIKANE PÅ LEJLIGHEDEN IDAG - OG POLITIET INDVOLVERET