TANKER INDEN REALITYAWARD – Fie Laursen
GIVEAWAY: Ib Laursen Bålfad

TANKER INDEN REALITYAWARD


Hey bloggen! Så er det iaften der er Realityaward og jeg glæder mig rigtig meget. Jeg er super spændt, da det har været sjovt de andre år. Jeg har vundet de andre år – og faktisk altid vundet ‘årets socialmediebruger’ i de fleste award shows, så jeg er spændt på at se om jeg kan løbe med den igen i år! Jeg har ihvertfald en god følelse af at jeg vinder ‘årets bitchfight’ med Anders Matthesen og så skal vi nok have noget sjovt klar, hvis det endeligt er. Jeg tager afsted med min kæreste, Boris, Josephine, Cav, Alex, Nima og Sophie – vi glæder os så meget. Hele holdet samlet og nu skal vi bare fyre den af! Jeg skal være lidt fuld, for det er længe siden 😉

fie-laursen-boris-1 fie-laursen-boris
Fotograf: Mathilde Boe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: Ib Laursen Bålfad