Tanker og overvejelser: Jeg overvejer at gå efter en TV-karriere … – Fie Laursen
Produkterne der har reddet mit hår

Tanker og overvejelser: Jeg overvejer at gå efter en TV-karriere …


Hey bloggen. Jeg har nogle tanker jeg vil dele med jer og faktisk også for at få jeres meninger på det. Den seneste stykke tid er jeg blevet tilbudt i alt 5 TV programmer, samt nogle talkshows og “piloter” (prøve optagelser) på min egen serie. 2 store kanaler har vist interesse i mit eget program, om mit liv og et andet har jeg valgt at tage til møde på, som er et program hvor jeg rejser rundt i verden og reagere til forskellige landes traditioner og levemåder. Det hele virker spændende og sjovt lige nu, så jeg går med tankerne om at dedikere mig hen til TV, ved siden af bloggen og musikken selvfølgelig. Jeg har altid bare set TV som sjov, men med alle de muligheder går jeg og tænker over, om jeg skulle gå i denne retning, sådan for real. Jeg har før lavet en Pilot med Boris, om vores liv men han valgte desværre at springe fra og så stod jeg der alene, hvor programmet om de to søskende ikke gav så meget mening mere. Jeg har faktisk overvejet programmer som Robinson, for at teste mig selv – og ellers andet Reality. Jeg har en del møder på TV-programmer i slut februar, hvor jeg er hovedpersonen i dem og jeg glæder mig til at høre hvad de præcise tanker bag er. Jeg elsker virkeligheden ved TV og at se det efterfølgende, det er sjovt at være på. Det kræver en personlighed og åbenhed at lave TV og de produktionselvskaber der henvender sig til mig, siger at jeg lige nu er det mest eftertragtede navn at få ind i diverse programmer, da jeg er så hudløst ærlig og selvom jeg kan virke som en bitch noglegange, så er det fordi jeg ikke pakker tingene ind eller har et behov for at slikke røv på nogle jeg ikke kan lide. Jeg er benhård og ærlig, men også kærlig og omsorgsfuld. Hvad synes I om mine tanker?

fie-laursen-blogging-her

3 kommentarer

 • Camilla

  Fie .. du skal helt selv mærke efter hvad DU vil :).. du skal 100% være med i hvad der sker og hvad de ligger op :).. go for it ! Det må være fedt af være eftertragtet men pas på dig selv og dit private liv:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Det lyder spændende den med at rejse rundt til forskellige kulturer.
  Vælg de programmer du føler for og som giver det bedste billede af dig som person.
  Du behøver jo ikke vælge at gå tv vejen, du kan jo bare prøve det af en tid og siden tage stilling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Hej fie
  Jeg har fulgt dig helt fra starten, og erkende kan eller vil sige hvad du skal gøre.
  Ligemeget hvad så gør det der føles rigtigt for dig nu og her. Er sikker på der nok skal komme noget godt ud af det ligemeget hvad du vælger ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Produkterne der har reddet mit hår