Ude og spise med Frederik’s bror og ven, imens han er i London .. – Fie Laursen
Dette produkt fjernede mine søvnløse nætter og gav mig ro - Kun 108.- kr

Ude og spise med Frederik’s bror og ven, imens han er i London ..


Hey bloggen! Her til aften var jeg ude og spise med Frederik’s bror og hans ven her til aften, så hyggeligt! Frederik har været i London et par dage da han er på forretningsrejse med hans nye arbejde og det er helt mærkeligt at være alene uden ham, i lejligheden. Ih jeg savner ham! Men men, iaften var jeg så ude og spise med et styks Valeur Junior og hans ven, haha! Det er virkeligt dejligt at have det så godt med hans familie, det er faktisk noget der gør mig rigtig lykkelig. Iaften har jeg smilt, grint og spist god mad:) Imorgen kommer Frederik endelig hjem!

ay1 ay11

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dette produkt fjernede mine søvnløse nætter og gav mig ro - Kun 108.- kr