HJÆLP: JEG SKAL HAVE LAVET BRYSTER, MEN HVOR? – Fie Laursen

HJÆLP: JEG SKAL HAVE LAVET BRYSTER, MEN HVOR?


Hey bloggen! Jeg har før snakket om at få lavet bryster, men er hoppet fra pga. usikkerhed om forskellige klinikker. Jeg har endda været til konsultationer flere steder, men er blevet nervøs over ting jeg har læst på nettet. Lige nu holder jeg meget imellem Alleris Hamlet og Nygart – Jeg vil gerne have lavet omkring 400 ml, måske mindre.  Jeg er meget i tvivl om hvilket metode jeg ønsker, men jeg kan se på nettet at nogle får rigtig grimme ar og det vil jeg gerne undgå. Nogle har meget utydelige ar under brystet, hvilket jeg helst vil have – og så har jeg læst det er farligt at få lavet det igennem armhulen. Man kan skræmme sig selv helt ved at læse for meget i forums, måske … Jeg vil derfor skrive ud til mine læsere, om der er nogle af jer der har fået lavet brystforstørrelse – og gerne hvilken klinik og oplevelsen i havde der. Jeg er også interesseret i at høre om jeres forløb og hvordan det var efterfølgende (smertemæssigt osv). Jeg har besluttet mine skal laves omkring slut Maj, fordi der er jeg flyttet ind i min nye lejlighed i København, hvor min veninde Sophie er min nabo og min kærestes arbejde er 10 min væk, så der er jeg ikke helt hjælpeløs efter operationen. Jeg har besluttet at en dato og tid skal sættes på NU – Så for mig handler det bare om at høre om en masse forskellige steder og hvad der er bedst, både hvilken metode og hvilken klinik. Jeg håber nogle af jer kan hjælpe mig 🙂 Det er nemlig en rigtig stor ting for mig og jeg ønsker ikke at det skal gå galt på nogen måde!

fie-laursen-underwear2

fie-laursen-underwear

15 kommentarer

 • Allan

  Åh nej, don’t do it! Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor så mange (især unge) piger får skåret i babser. I 9 ud af 10 tilfælde, så ser plastikbryster helt forfærdelige ud. Det ser jo i forvejen ud som om at du har virkelig flotte bryster. Jeg kan forstå at man måske vil have fixet dem når man har fået et par børn, men ikke sgu når man er 20-21 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg har fået mine lavet i 2010 på H.C Andersens hospitalet i Odense. Jeg har “kun” 325 ml i. Hvilket gav mig en 75 D i skål. Startede med A. Nu har jeg så ammet 2 børn med dem og de er stadig smukke.. idag kan man slet ikke se at de er lavet da amningen gjorde at mine bryster faldte mere naturligt.. man skal bare huske at ens bryster der ud som de gør. Så der er egentlig bare at forstille sig dem større.. nogen tror at deres bryster vil sidde helt sammen efter sådan en operation. Men man skule huske at hvis ens bryster peger ud ad inden operation, gør de det også bagefter..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg har fået mine lavet i 2010 på H.C Andersens hospitalet i Odense. Jeg har “kun” 325 ml i. Hvilket gav mig en 75 D i skål. Startede med A. Nu har jeg så ammet 2 børn med dem og de er stadig smukke.. idag kan man slet ikke se at de er lavet da amningen gjorde at mine bryster faldte mere naturligt.. man skal bare huske at ens bryster der ud som de gør. Så der er egentlig bare at forstille sig dem større.. nogen tror at deres bryster vil sidde helt sammen efter sådan en operation. Men man skule huske at hvis ens bryster peger ud ad inden operation, gør de det også bagefter..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Fik lavet hos Nygart af Jesper Trillingsgaard i december. Vil helt sikkert anbefale dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Jeg har selv fået lavet bfo på Aleris Hamlet i parken (1/9-16) og det var en super oplevelse!
  Jeg blev vejledt rigtig godt både før, under og efter operationen.
  De var enormt hjælpsomme og mit resultat er bare blevet SÅ meget flottere end jeg turde håbe på!
  Jeg fik selv 375 ml i hvert under musklen, og har et lille bitte, nærmest usynligt ar under hver bryst.
  Jeg havde brug for hjælp til at løfte ting de første dage, men jeg havde faktisk ikke decideret ondt. Jeg var øm, men alt andet ville vidst også være underligt.
  De hjælper desuden en til at være godt smertedækket det første lange stykke tid, hvos man skulle få lidt ondt.
  Det er trods alt et stort indgreb.
  Jeg har ingen gener haft efterfølgende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal have lavet mine her D. 6. Marts hos Amalieklinikken. Nu kan jeg jo selvfølgelig ikke fortælle dig om resultatet (endnu), men jeg føler mig meget tryg og sikker! Hvis du har set “mit plastik mareridt” så ved du hvordan Jens Jørgen retter op på de fejl som alle andre klinikker har lavet. (Selvfølgelig ikke Hamlet og nygart, er sikker på at de også er gode begge to!) men programmet gav mig bare et klart syn på Jens Jørgens kompentencer. Det har været vigtigt for mig, at se hvordan han arbejder samt hvordan hans arbejde ser ud bagefter. Jeg har fået sindssygt god behandling indtil videre, og han lytter rigtig meget til mine behov, og tager højde for at det skal se naturligt ud. Efter en del research er jeg kommet frem til at jeg også synes at de tilbyder den bedste garanti. De er jo også lidt dyrere end andre steder, og de beholder dig på klinikken til dagen efter. Det synes jeg egentlig er rart, så man er under professionelt opsyn den første tid. Du må sige til hvis du vil høre hvordan det er gået efterfølgende 😊❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hej. Jeg har fået lavet på citadellklinikken i Sverige og det var i gennem armhulen, de er så flotte og det er snart ved og være 10 år siden, grunden til jeg valgte armhulen var fordi at jeg gerne ville skjule mine ar. Det er ikke farligt og når jeg skal havde lavet det igen så skal jeg helt klart derover 🙂 husk og undersøg en masse og gerne flere konsultationer end mere en og lyt til din mave fornemmelse. Det så vigtigt man føler sig tryg!!! Håber du finder et godt sted og bliver glad for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg blev opereret for kun 10 dage siden. Fik 350 ml i og er allerede SÅ lykkelig for resultatet! Jeg blev opereret af Jens B. på Nygart. Han er super dygtig, mine ar er allerede blevet rigtigt pæne (han syr med indvendige sting) og resultatet er virkelig blevet perfekt! Hele oplevelsen har for mig været fantastisk! Smerterne var slemme de første 3 dage, men allerede nu, mærker jeg ikke meget til smerter ved mindre jeg overbelaster mine brystmuskler. Så smerten er ingenting at frygte. Dog ville jeg, hvis jeg var dig, dog bestemt ikke anbefale at få lavet bryster i maj måned. Du skal nemlig gå med en sportsbh de giver dig de første tre måneder – og helt ærligt, den er dejlig nem at skjule under store trøjer her om vinteren, men til sommer – niksen. Værd at have med i hvert fald. Plus at du jo ikke må bade og få sol på brysterne/arret det første stykke tid – og det er jo også træls i sommermånederne. Bare et godt råd herfra. Du er velkommen til at skrive, hvis du har nogle spørgsmål. Jeg ved hvor mange ting man er nysgerrig efter at vide inden man tager så vigtigt et valg 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Kathrine

  For det første:
  Det ligner du har en fyldig barm, og selvom jeg ikke har set dig nøgen, så tænker jeg, at du har flotte bryster – ud fra billedet herover. Så mit bedste råd er: vent, til du har fået børn.

  Når det så er sagt, så kan jeg varmt anbefale Nygart.

  Noget helt andet er: mht. ar, så er det genetisk, hvor pæne dine ar bliver. Du kan ikke sammenligne dig med andre på det punkt. Men nu til dags er kirurgerne meget dygtige, så arene bliver meget tynde og fine.
  Mht. smerte, så er det også MEGET individuelt. Nogle er sengeliggende i to uger, imens andre er ovenpå efter et par dage.

  Jeg synes du skal vælge den klinik, hvor du har den bedste mavefornemmelse. Du kan læse/høre om gode og dårlige ting ved alle klinikker, det kommer bare an på hvem du spørger.

  Held og lykke med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg har fået lavet hos Nygart og har en del veninder, der også har, og en søster der skal have lavet i overmorgen af samme kirurg som mig. Jeg er så glad for hele mit forløb, følte mig tryg og virkelig godt behandlet fra start til slut. Jeg havde næsten ingen smerter, jeg var i byen allerede dagen efter (dumt, I know) og havde kun ondt når jeg lå for længe uden at rejse mig. Mine ar sidder lige præcis i “folden” og man ser dem derfor ikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morten Deleuran

  Du er smuk som du er jeg elsker dig for altid

  Hilsen Morten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er smuk som du er

  Hilsen Morten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg har været på hospitalet Alleris Hamlet ifm. Noget sygdom, og synes virkelig at jeg kan anbefale dem som klinik! De er dygtige, og de sørger for, at du hele tiden har det godt. Jeg blev efter operationen ringet op flere gange, bare fordi de ville høre, hvordan jeg havde det. Da jeg var på hospitalet fik jeg lov at blive der, til jeg følte mig helt frisk, selvom jeg var udskrevet. Synes det har været et virkelig godt forløb!
  Jeg ved selvfølgelig ikke noget om, hvordan din operation vil være, men klinikken er i hvert fald i orden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har selv fået lavet mine hos Nygart, og har flere veninder der har fået lavet det samme sted. Jeg har fået implantatet under brystet. Man ligger ikke mærke til arret på nogen måde.
  De er enorm rolige inde på klinikken og sørger for man er okay og beroliger en rigtig meget. Efter operationen er der rigtig stor opsyn på dig og de tjekker hele tiden en ift. om man er okay eller har brug for noget.
  Ved mere info er du velkommen til at skrive hvis du ønsker udbydelse. Men jeg vil helt klart anbefale Nygart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine har fået lavet det for ikke så længe siden, som du kan læse om her: https://nouw.com/josephinelydolph/search/bryst

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SENESTE SKO ØNSKER