Opskriften på de bedste sweet potato fries – Nemt og lækkert! – Fie Laursen
Romantisk middag med kærseten

Opskriften på de bedste sweet potato fries – Nemt og lækkert!

Hey bloggen! Siden jeg flyttede hjemmefra har jeg lavet en del hjemmelavede sweet potato fries, fordi de er så nemme at lave og så er de SÅ lækre! Du kan købe Sweet Potatoes de fleste steder, jeg køber mine i Bilka hvor der er ca. 4 kartofler i en pakke, dem skære jeg ud i skiver som i ser på et af de nederste billeder. Så hælder man bare lidt oliven olie, paprika, fritte-krydderi, salt og peber på – Så bruger man bare sine hænder til at ryste lidt rundt på skiverne, så de alle bliver dækkede ind i alle ingredienserne. Jeg giver dem 25-30 min i ovnen på 200 grader og de bliver SÅ lækre!

fritter10

fritter2

fritter3

fritter4

fritter5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Romantisk middag med kærseten