Slut med lipfillers? Yep … – Fie Laursen
SKO JEG DRØMMER OM PT

Slut med lipfillers? Yep …


Hey bloggen. It’s time 2 talk .. Jeg har længe ikke fået lavet læber og de er blevet mindre – og for første gang nogensinde kan jeg faktisk godt lide det til mig? Jeg ønsker ikke lige nu kæmpe læber, så jeg holder dem som de er og lader det gå ud, så de bliver mindre. Jeg vil ikke sige jeg aldrig får lavet læber igen, for det gør jeg hvis jeg kender mig selv godt nok, men lige nu holder jeg en pause. Jeg har bestilt tid til at få fillers i mine kindben og botox, så nu vil jeg fokusere på noget mere “naturligt” af et look .. 🙂 Glæder mig til nye kindben & glat pande!

fie-laursen-laeber

3 kommentarer

 • Fia

  Dere kjøper mailinglister og sender ut Mail om bitcoin og når jeg trykker videre kommer jeg til fielaursen.dk‼️ Gi faan i å sende meg denna dritten!!!! Jeg lover deg at så fort jeg klarer å finne ut hvor dere har en adresse så skal jeg sende dere bikkjemøkk i posten hver dag!!!
  Fjern meg fra alle lister!! Nå er det krig‼️‼️‼️ faans forbanna dritt‼️‼️SLETT MEG‼️‼️
  cathrine.james@telia.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gæst

  Det ser pænere ud til dig med naturlige læber.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Kære Fie!
  Hvor længe har du været “uden filler”? Og hvor længe holdet en filler behandling normalt? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKO JEG DRØMMER OM PT