SVAR PÅ RYGTER: SKAL JEG VÆRE MED I FORSIDE FRUERNE? – Fie Laursen

SVAR PÅ RYGTER: SKAL JEG VÆRE MED I FORSIDE FRUERNE?


Hey bloggen! Forleden da jeg holdte Pyjamas party, viste Natasja mig en masse på bla. Jodel og andre sladder apps at der gik rygter om at jeg skulle medvirke i TV3 programmet Forside fruerne. Vi grinte lidt af det og tænkte “hvad fanden?”, men så idag vågnede jeg til en besked fra en gammel ven i pressen, som spurgte mig om jeg skulle være med og at rygterne gik på at jeg skulle være med i den nye sæson. Jeg elsker at se programmet, men rygtet er desværre ikke rigtigt! Der var nogle fans på Instagram der havde skrevet imorges, de havde læst det på Jodel og om de glædede sig, så der er jeg ked af at skuffe jer, men jeg er ikke med i programmet. Jeg er med i nogle andre nye programmer i 2018, men ikke Forside fruerne. Jeg synes det er lidt sjovt at folk tror det, fordi kigger man på de kvinder der er med, så er de jo mødre og ældre end mig – Så selvom jeg er på forsiderne og har succes, med et luksus liv så ville det slet ikke være oplagt at have mig med i programmet. Lidt sjovt rygte! Haha 🙂

fie-laursen-7

7 kommentarer

 • Laura

  Nu er der jo allerede en paradiso med 😉 Amalie var med i paradise hotel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Jeg synes det er vildt underligt at folk tror du skal være med i Forsidefruerne for jeg synes da ikke umiddelbart at en paradiso passer ind i det koncept. Når det er sagt er jeg spændt på hvordan du klarer dig i Paradise Hotel 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Øh Amalie var med i paradise??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Random

   Amalie som er med i forsidefruerne er også tidligere paradiso. ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Øhh. 😂 Hvor er det nu lige at Amalie Szigethy, som vel at mærke er med i programmet ‘Forside Fruer’ er kendt fra?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Øhh. 😂 Hvor er det nu lige at Amalie Szigethy, som vel at mærke er med i programmet ‘Forside Fruer’ er kendt fra??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *