VIL DU SE MIG SYNGE LIVE? – Fie Laursen

VIL DU SE MIG SYNGE LIVE?


Hey bloggen. Så er musikken sat igang, for alvor. Jeg er ved at få kontrakt hos et pladeselvskab og det vil i snart høre om – og så er der en masse musik på vej! Selvfølgelig danske pop sange! Jeg begynder også at optræde igen, på både natklubber, centre osv. Mange skriver til mig omkring booking og det er min manager aftalerne skal gå igennem, så til de steder der ønsker at få mig ud og optræde, i skal kontakte nima@digitaldanmark.dk .

Her er billeder fra sidste show 🙂

fie-laursen-12

fie-laursen-13

fie-laursen-15

fie-laursen-16

fie-laursen-17

fie-laursen-18

fie-laursen-19

fie-laursen-20

fie-laursen-21

fie-laursen-22

fie-laursen-23

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS ØNSKER!