10% RABAT KODE + DET LÆKRESTE TØJ – Fie Laursen
I RADIOEN OG SNAKKE OM STOFMISBRUG IAFTEN..

10% RABAT KODE + DET LÆKRESTE TØJ

Hey bloggen. Idag har jeg skaffet jer en rabatkode til www.noellafashion.dk og den hedder FIE10 og giver 10% rabat på alt på webshoppen. Jeg har selv lige bestilt en masse tøj og tasker hjem, som jeg bare glæder mig til at vise jer frem på bloggen! Jeg køber den her pels jakke næste gang jeg shopper derinde, men nu ville jeg lige tippe jer om denne rabatkode, fortælle jer om min nye yndlings webshop og vise jer mine favoritter lige nu. Ikke nok med de sælger en masse tøj fra forskellige mærker, så har de også deres eget brand ‘NOELLA’ som i kan tjekke ud lige HER. Det er trendy tøj, til fantastiske priser som alle kan være med på. I kan også være smarte og finde et godt fund, på deres udsalg lige nu! Hurtig levering, fantastiske vare ..! xx

Tjek også deres Balenciaga lignende tasker til kun 399.- kr!

SKJORTE (KØB HER)

irvine1

LEO NEDERDEL (KØB HER)

aprilleo
TASKE (KØB HER)

j1
JAKKE (KØB HER)
j2

7 kommentarer

 • Forbrugerombudsmanden

  Hej Fiepigen,

  Jeg undrede mig over hvorvidt dette opslag er en reklame? Og vil derfor gerne vide hvor mange penge du får udbetalt hver gang koden fie10 bliver brugt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg elsker dig, du er skide smuk og du er virkelig fantastisk <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Abdullahi Abulllaha Abullahu

  Føj forsatan Fie din luder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jonathan

  Du er så fucking lækker

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I RADIOEN OG SNAKKE OM STOFMISBRUG IAFTEN..