ER JEG GRAVID? – Fie Laursen
VENNER MED CAROLINE?

ER JEG GRAVID?

ANNONCE FOR TELMORE
I kan igennem min blog deltage i Telmore’s konkurrence om at vinde gaver til værdig af 12.000 kr, der er bla. et gavekort på 2000.- kr til Elgiganten. Det eneste man skal gøre for at deltage er at tilmelde sig deres nyhedsbrev. Nemt og hurtigt. Så kan det være man bliver kontaktet som vinder!
TILMELD HER.


Hey bloggen. Øv, hvor er det nederen at skulle lave sådan et indlæg, men i skal have svar på jeres spørgsmål. Jeg uploadede igår et billede sammen med min kæreste Frederik, fra den rødeløber. Da jeg lagde det op tænkte jeg at jeg så vildt godt ud på det og at jeg så slank ud – Så det er lidt et slag i ansigtet at der kommer hundredevis af kommentarer på at man ser tyk ud på maven .. og så tyk der kunne være en baby derinde. Den anden dag lavede jeg dette indlæg, hvor jeg fortalte at min selvtillid var blevet revet i bund, fordi alle skrev at jeg så tyk ud efter Paradise var blevet sendt. Jeg har tabt mig omkring 3 kg siden jeg forlod Mexico og det lyder ikke som meget, men jeg tænkte egentligt det var nok for ikke at være i kategorien “tyk”, så det gør ondt at så mange synes jeg ser gravid ud. De sidste 2 uger har jeg kun rørt sukker en gang og har spist sundt, trænet og passet på mig selv og faktisk så har jeg tabt mig de sidste 2 uger, som man forhåbentligt også kan se på de billeder jeg lagde op med Caroline. På dette billede har jeg en Malene Birger kjole på, som er løs og derfor folder den ud på den måde. Eller, det synes jeg. I må sgu selv bedømme om det var kjolen eller om jeg er tyk som folk siger, haha.

Jeg har lovet mig selv ikke at kigge på kommentarende mere, for jeg tror sgu ikke der er nogen kvinde der nyder at se så mange der synes man ser gravid ud. Når det så er sagt, så er jeg ikke gravid. Jeg har en P-stav, som jeg også har skrevet et indlæg om. Læs indlægget: MIT VALG AF P-STAV

fie-laursen-gravid

6 kommentarer

 • Hejsa. Husk at du befinder dig i et muslimsk land, af respekt for lokalbefolkningen er det derfor en god ide at gå konservativt klædt (ikke tætsiddende tøj, som dækker skuldre og går ned under knæene). Nyd varmen og ferien. paperhelp

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leah

  Kære Fie
  Du er smuk som du er også +3 kg…
  Den kjole er bare uheldig.. Jeg er sikker på det er de to mørke linier som skaber problemet… Den ene er lige under barmen og den anden er lige ved hoften, og så er der lyst stof imellem. Det skaber et synsbedrag… Din vægt og mave fejler intet… Lad være med at lytte til de fjollede piger som er ude på at få dig ned… De er bare misundelige….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Ej nu må du lige tage dig sammen, Sorry to say. Du er IKKE tyk og JA det ligner at du har en mave på billedet, men som du selv siger: det er kjolen der er løs i det.
  Det kunne sagtens ligne du var gravid kun pga. Kjolen, men det er du jo ikke og der er ingen der har spurgt på nogle af de andre billeder..

  Du må virkelig til at få noget selvtillid, siden at det der kan slå dig helt ud….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hej Fie
  Du er simpelthen nødt til at stoppe med at lytte til alle de negative kommentarer du modtager omkring din vægt. Du er på ingen måder tyk. Jeg må ærligt indrømme at jeg faktisk syntes det er meget pænere som du ser ud i paradise end hvad du gjorde for nogen år siden. Hvis du ønsker en veltrænet krop, skal du selvfølgelig kæmpe som du jo gør for dette. Men du skal kæmpe fordi du har lyst og ikke fordi folk siger du skal. Håber ikke du tager dette negativt, for det er ikke sådan ment. Held og lykke med din nye sunde livstil ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Du ser sgu dejlig ud som altid.
  Glem hvad alle siger og tro på dig selv, du er dejlig og smuk og slank.
  Da jeg var på din alder var jeg en smuk høj pige på 52 kilo, men med en lille topmave, så mange troede jeg var gravid.
  Lad folk gætte.
  Knus smukke:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VENNER MED CAROLINE?