FØRSTE TING TIL VORES HVALP – Fie Laursen

FØRSTE TING TIL VORES HVALP

Sponsoreret indlæg af Smartdog


Hey bloggen. Så har vi fået de første ting hjem til vores lille hvalp Lucky, som vi har adopteret fra Rumænien. Vi kom til at bestille hans halsbånd, alt for småt så vi har nu bestilt et nyt hjem til ham, i en større størrelse. Jeg er også helt vild med hans lille navneskilt, som i kan finde her. Vi har bestilt nogle flotte hvide skåle til ham i høj kvalitet, som vi er helt vilde med. Jeg tænker de passer godt til lejlighedens indretning og så er de lækre for Lucky, dem kan i finde HER.

TREATS (HER),  TANDBØRSTE (HER), BAMSE (HER), SHAMPOO (HER), TREATS (HER),

img_7119 img_7120 img_7121 img_7125 img_7127

2 kommentarer

 • Josefine

  Et godt råd til navneskilt, er aldrig at have hundens navn på men derimod et telefonnummer, hvis han bliver væk. På den måde kan tyve ikke kalde ham til sig ved navn, skulle han blive stjålet, og hvis han på et tidspunkt skulle blive væk, kan en person ringe til jer for at aflevere ham tilbage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Vi har både mit navn og telefon nummer bag på, men tusinde tak 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KJOLER UNDER 100.- KR