NYE PINK NEGLE

HER SKAL JEG HAVE LAVET MINE BRYSTER + DATO FOR MIN OPERATION!

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Nygart 


Hey bloggen! Tænk engang at det sker nu. Måske i læste eller kommenterede på mit indlæg om mit ønske om at få lavet bryster? Det sker nu. Jeg hørte bedst og mest om klinikken Nygart, så jeg vendte snuden imod København til et møde idag, som resulterede i en konsultations tid og en operations dato. De var så profesionelle og søde inde hos klinikken og jeg følte mig allerede tryg, bare ved alle de informationer de gav mig. Jeg har indtil d. 14 til at tænke over hvilke implantater og hvor mange ml jeg vil have i. Lige nu holder jeg meget på Motiva implantater men har stadig ikke besluttet mig endnu. Jeg har tænkt mig at dele hele mit forløb med jer på bloggen + youtube, da det er en stor ting og jeg ved mange af jer har efterspurgt at jeg delte mit forløb. Jeg er helt vildt spændt og tæller dage ned til min brystoperation, så jeg vil elske at høre fra mine læsere i kommentarfeltet. Hvad er jeres oplevelse med at få lavet bryster? Hvor mange ml og hvilke implantater? Hvad synes i passer til mig? Jeg kan slet ikke vente. Kunne i tænke jer at vi livestreamer min operation?

Et lille tip er at tjekke Nygarts Youtube kanal ud, hvor de filmer alt fra forundersøgelser, narkosen og operationerne. Tjek HER! Det er så fandens spændende at sidde og se. xx

fie-laursen-nygart aklogo-xs

   

9 kommentarer

 • Christina

  Al held og lykke og h or bliver det dejligt for dig, glæd dig! Jeg fik selv mine bryster lavet d. 25 Januar på Nygart af Anders Ulrik og wauw de er smukke og har ikke fortrudt et eneste sekund! Jeg fik et lille bryst løft + 425 ml i hver. Mit råd er at lytte til din kirurg, hvem skal egentlig operere dig? Jeg lyttede til min og jeg har fået det smukkeste resultat og de bliver kun flottere og flottere med tiden 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Fie. Jeg blev opereret i september hos Nygart. Min mand var også meget i mod operationen men efter mange snakke forstod han, at det ikke handlede om andre end mig. Han var også bange for, at jeg nu skulle føre mig frem og gå rundt og flashe min nye babser, men det var jo slet ikke grunden. Det var som du selv skriver kvindeligheden. Inde hos nygart var de super søde og profesionelle. Jeg var SÅ nervøs op til og på vej derind, på selve dagen, men så snart jeg trådte ind forsvandt nervøsiteten. Jeg var så tryg og slet ikke bange. Du skal glæde dig. Du bliver så glad for det. Smerterne er heller ikke det værste. Det værste var ryggen fordi man ikke rigtig kunne lægge ned de første dage. Rigtig meget held og lykke! Og et lille råd, som jeg ikke har fra dem, men fra mit job; køb micropore plaster på apoteket og sæt over dine ar. Så bliver de pænere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Først og fremmest held og lykke med det, glæder mig til at følge dig 😊
  Da jeg fik lavet mine, var jeg først til konsultation hos nygart og jeg havde egentlig valgt dem, for jeg synes de virkede super dygtige, men havde stadig de 7 dages betænkningstid, hvor jeg i mellemtiden fik en konsultation hos Aleris Hamlet, for at have lidt at sammenligne med. Følte mig ikke tryg hos Nygart efter min samtale hos Aleris Hamlet og følte ikke at de havde helt styr på situationen. så jeg valgte Aleris Hamlet. Jeg kunne se i et tidligere oplæg at de også var i dine overvejelser 😊
  Kender dog en del som har fået super gode resultater hos Nygart 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Må jeg spørge hvilken kirurg du skal opereres af? -skal selv opereres hos Nygart om under en måned 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen mange tak, unge dame;-)write custom essays

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Fik lavet 300 ml MP i december måned af Jesper Trillingsgaard. Er så tilfreds, og har aldrig gjort noget bedre for mig selv. Mine ser naturlige ud, men stadig store. Held og lykke, glæder mig til at følge dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Debbie

  Jeg har selv motiva implantater 625 ml i hver og er super tilfreds med det mærke. De er meget bløde og jeg har ingen komplikationer haft.
  Jeg er dog opereret i Sverige men det er fed process at skulle igennem og smerterne bag efter er ikke alverden så ville til enhver tid gøre det igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Rasmussen

  Jeg blev opereret i dag og fik 425 ml HP mentor i. De er så søde og professionelle derinde, kan klart anbefale dem søde!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE PINK NEGLE