INSTA DRAMA: FIE SLÅR DYR IHJEL! – Fie Laursen
BORIS BOG ER UDE!!! SERIOUSLY... JEG HAR TÅRE I ØJNENE!

INSTA DRAMA: FIE SLÅR DYR IHJEL!

Hey bloggen. Jeg lagde idag et billede på Instagram hvor jeg fodrede en sød lille and med brød. Jeg synes selv det var den sødeste tanke jeg havde i at tage ned til søen med brød imorges, så min kæreste og jeg havde valgt at pakke en masse brød og så tage ned til søen. Der er faktisk ikke så mange ænder (måske 2-3 stykker der tumler rundt), men ellers er det en helvedes masse måger. Der er sååå mange måger og jeg synes de er så søde, når jeg går forbi dem ved søen. Mit Instagram billede kogede over med kommentarer, faktisk mest i mine DM’S men også på billedet. Jeg har fået en masse onde beskeder, men også folk der blot ønskede at lade mig at vide, at ænder åbenbart ikke kan tåle brød. Jeg har altid set folk fodre ænder med brød, det ser jeg seriøst HVER DAG ved søen jeg går forbi. Det gør mig ked af det at blive spammet ned, med at jeg er dyreplager, at jeg dræber dyr og at folk skriver, som om min intension har været at skade ænderne. Jeg gav brød til 2 ænder og ellers kun måger, for der var ikke rigtig nogle ænder. Så vidt jeg ved, kan måger godt tåle brød, så det beroliger mig. MEN, når det så er sagt, så har det aldrig været min intension at pakke en masse brød og gå ned, for at skade dem. Jeg tror heller ikke de to ænder dør, fordi jeg gav dem nogle krummer med brød. Men jeg er glad for at folk fortalte mig det, men jeg vil også sige til jer der har svinet mig til, kaldt mig dyremishandler og et dårligt menneske at alle kan begå en fejl. Det har aldrig været min intension. Jeg elsker dyr af hele mit hjerte, hvilket var derfor jeg pakkede brødet ned og gik ned til søen imorges. Jeg tænkte at de godt kunne bruge noget mad og jeg ville blot hjælpe, fordi jeg havde en masse brød liggende jeg ikke skulle bruge. Jeg elsker dyr. Intet har været med onde intensioner, men kun gode. Jeg vil ikke blive kaldt en dyremishandler, et dårligt menneske eller få fortalt nogle bør fodre mig med noget der kan dræbe mig. Kærlighed til ALLE mennesker og dyr.fie-laursen-ande-drama

103 kommentarer

 • Ellen

  Søde Fie, du dræber IKKE ænder af, at give dem en smule hvidt brød. Ja, det hvide brød suger noget af det vand de har i maven, men at være sød og give dem alle, et par stykker, er KUN SØDT! 10/10 der skriver de lede kommentarer, fodrer ænder med deres familie hvert forår 😂 Hvis du er i tvivl om, hvad du så skal give dem, fodre jeg ofte ænder med rugbrød eller et groft franskbrød med med kerner <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde kock

  Hej Fie jeg syndes ikke du er dyremishandlere hvorfor skulle du ellers hjælpe med at redde hunde og prøve at få et hjem til dem altså hvis du spørge mig så er det ikke dyremishandling tværtimod de folk ved ikke hvad de snakker om de ville bare ødelægge din dag. Du er den bedste du skal nok komme igennem det her ❤️❤️❤️🐶🐱🐭🐹🐰🐯🐸🐨🐼🐷🐮🐻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hummuslover

  Søde Fie skatter – hvis du ikke har lyst til at gøre dyr fortræd, hvorfor æder du dem så? Du siger du ikke vil dræbe dyr så stop da bare med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hummuslover #1

  Søde Fie skatter – hvis du ikke har lyst til at gøre dyr fortræd, hvorfor æder du dem så? Du siger du ikke vil dræbe dyr så stop da bare med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Philippe

  Du ville aldrig kunne dræbe nogen dyr du er det bedste dyremenneske der findes love you knus philippe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aviaja Frølich

  Hej Fie!<33 Jeg forstår dig så godt, hvor må det dog være irriterende at blive svinet til for at give nogle små søde ænder mad! Ved du elsker dyr, og at du aldrig ville gøre det i en ond mening!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Du draber ikke dyrene hved og gi dem brød dem der sir det hved bare ikke selv hvad de snakker om og vil bare finde på noget og hate over

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Nu har jeg lige været inde og læse om det, og at man fodre ændre med HVIDT brød, giver det samme som når man fodre mennekser med hvidt brød. Grunden her til er at ænderne får en helt masse energi af brødet, men intet næring eller vitamin (hvilket vi alle ved, det er jo derfor det er anbefales at man spiser groft brød). Fie du gjorder noget der både var en oplevelse for dig og din boy og samtidig ville du hjælpe dyr. Bare lad de andre snakke de har vist kun hørt med et halv øre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hammershøy

  Læs denne – du dræber dem ikke❤️❤️https://videnskab.dk/naturvidenskab/kan-det-virkelig-passe-at-aender-ikke-kan-taale-broed

  Det kan dog skade især miljøet i vandet(søer osv..) på sigt❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hammershøy

  Læs denne – du dræber dem ikke❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline højgaard

  Hej fie pigen
  Jeg er en kæmpe fan af dig, jeg synes at du fortjener så mange undskyldinger fra folk som beskylder dig for så mange ting
  Jeg ved 100% at du gør så mange gode gerninger for folk. DU DRÆBER IKKE DYR!! det er meget vigtigt at du ikke tager de ting til dig som folk går og tror du er. For du er så perfekt, du kan ikke blive mere perfekt.
  Jeg elsker dig over alt på jorden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Man kan virkeligt ikke kalde dig dyre plager når du lige nu er igang med at redde hunde det er mega sejt og håber virkeligt at du redder dem alle pyt skidt med de ænder vi har alle nok fodret dem med brød ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey Fiemus,
  Du er virkelig det man kalder for et godt menneske…hver gang du ligger Noget op er det som om du redder min dag. Ja det kan føles som jeg bare siger det og ikke rigtig meninger det……men det gør jeg virkelig. Jeg har et stort ønske og det er faktisk at de mennesker der hater, tænker sig om. Har prøvet og skrive til dig…..fordi du altid har gjorde mig glad. Men der er Aldrig kommet et svar. Men det jeg prøver og sige selv om jeg ikke har mødt dig så er du stadig den søster jeg Aldrig har haft. Håber du læser det for jeg elsker dig virkelig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Jeg synes bare mange der hater på dig går lige lidt meget for langt over stregen. Jeg har altid fået af vide at man skal starte med sig selv og ikke med at koncentrere sig om alle mulige andre som gør noget “forkert”. Kh Elisabeth

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joy

  Det var dog utroligt hvor travlt folk har. Det er da tanken bag din handling som der burde lægges vægt på. Okay nej, så de har ikke så skide godt af af det, men altså, man kan heller ikke holde styr på alt, du forsøgte at gøre en god gerning, og jeg er sikker på at du hyggede dig med Frederik, og det er det vigtige. Forskellen på dig og mange af dem der hater er at de bare har ondt bagi, jeg også sørme tit fodret ænder, og man bliver så glad i låget af at se dem tøffe rundt og gumle krummer at man ikke kan lade være. Fortsæt med hvad du gør Fie, og så f*** dem der kun har dårlige ting at sige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Fie. Jeg syntes at dem der ligefrem sviner dig til er MEGA lavt af dem! Men håber at du har det fint og mega sødt billede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Fie. Jeg syntes at dem der ligefrem sviner dig til er MEGA lavt af dem! Jeg vidste heller ikke at ænder ikke kunne tåle brød – jeg ser heletiden nogle give dem brød. Men håber at du har det fint og mega sødt billede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Kan ænder seriøst ikke tåle brød?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Der er vildt mange forskellige kommentare på indlægget her, så jeg ved det faktisk næsten ikke.. Nogle siger de kan, andre siger de ikke kan..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Man er ikke dyreplager hvis man fodre ænder med brød. Ænder har bare ikke særlig godt af det i længden da de kan blive tykke af det. Jeg forstår ikke hvorfor alle skal gå helt agurk over det. Alle har da gjort det på et tidspunkt.
  ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin Levandovski

  Hey Fie pigen❤️ Du er en dejlig pige og det skal du vide.. vi er kun mennesker og vi begår alle fejl dem som skriver hate beskeder til dig har bare ondt i røven over at du er et godt mennesker og faktisk tænker på andre. Jeg vidste da heller ikke at ænder ikke kan tåle brød❤️Du er et dyremenneske til tå spidserne så Fuck hvad alle andre tænker. Du har en dejlig kæreste og en dejlig familie og dejlige fans og det er det du skal fokusere på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Coco Bella

  Hey Fie, har mødt dig en gang i Gentofte. Jeg har altid set dine videoer, og når jeg klikker på en af dem, er det for at blive underholdt. Men da jeg mødte dig i virkeligheden, var du ikke kun den sjove, man kunne mærke du også var sød og ville folk det bedste. Bliv ved med alt du gør, knus !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Årh en dejlig besked at få! Tusinde tak smukke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya Aurora

  Wow Fie, du har et hjerte af guld, og du skal ikke lade nogle som helst hive dig ned i deres eget lille sorte hul! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey søde Fie jeg er ked af at høre at folk siger det om dig, du prøvede jo bare at give ænderne mad, det er ganske normalt at fodre ænder med brød, det er jo ikke nemt at vide at de ikke kan tåle det😘elsker dig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Seriøst fuck alle de andre. Der er ikke nogen der elsker dyr mere end dig. Og hvis du var dyreplager så havde du jo nok ikke adopteret en hund fra Rumænien altså nu må folk lige tænke før de lukker alt deres lort ud ❤️🔐hold fast Fie alle dem der sviner dig til har sikkert gjordt det samme med at fodre ænder. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Jeg elsker nemlig dyr så højt!!! TAK <3
   kram kram kram!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Seriøst fuck alle de andre. Der er ikke nogen der elsker dyr mere end dig. Og hvis du var dyreplager så havde du jo nok ikke adopteret en hund fra Rumænien altså nu må folk lige tænke før de lukker alt deres lort ud ❤️🔐hold fast Fie alle dem der sviner dig til har sikkert gjordt det samme med at fodre ænder. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej Fie ❤️🔐prøv og hør alle de dumme mennesker der siger det om dig med at du er dyreplager det er så dumme jeg vil væde på at de også har fodret ænder med brød. Du er bestemt ikke alene om det. Og de der folk der siger det fuck dem 😂du er god og det bedste hunde menneske det siger jo også sig selv når du lige har reddet en hund fra Rumænien ❤️❤️🔐🔐🔐🔐forbliv dig selv Fie der er ingen bedre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silke

  Kæreste Fie
  Selvfølgelig har du fodret ænderne med den bedste intention! Af den smule brød de ænder får, tror jeg absolut ikke skader dem. For nogle år siden var der noget drama omkring, at man ikke skulle smide brød ud i søen, da brødet kunne gøre noget ved algerne hvis ænderne ikke fik spist det hele – men du har fodret dem på land kan vi se, så der er nok ingen skade sket, bare rolig! Folk har fodret ænder i årevis, så hvorfor skulle du så ikke også?
  De bedste hilsner fra Silke :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liva guldbrand

  Du er et så skønt menneske. Fu*k de hatere du gjorde det af en fantastisk grund!❤️ Jeg elsker den måde du behandler alle på… hatere prøver bare på at finde noget de kan dømme dig med men de har intet at dømme dig for… btw så bliv ved med det gode arbejde på youtube❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Fie, jeg syndes at det er rigtig sødt af dig at du har tænkt at du vil give de små ænder mad 🙂 – Ik lyt til alt det de andre siger, jeg syndes du er perfekt som du er! ( JEG vidste heller ikke at de ikke kunne tåle det) – Btw jeg håber du kommer til allerød igen 🙂 det var fedt da du var der i klubben 🙂 hilsen Anna 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Fie, jeg syndes at det er rigtig sødt af dig at du har tænkt at du vil give de små ænder mad 🙂 – Ik lyt til alt det de andre siger, jeg syndes du er perfekt som du er! ( JEG vidste heller ikke at de ikke kunne tåle det) – Btw jeg håber du kommer til allerød igen 🙂 det var fedt da du var der i klubben 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymt

  Hvis folk har så ondt i røven at de går så langt med at kalde dig dyr plager og Murder og jeg ved ikke hvad. Så kunne de bruge deres tid på at gå ned til en sø og fortælle folk de ikke må foder med brød og sætte skilte op. Hvis de ikke vil gøre det bekymrer de sig tydeligvis ikke om ænderne og vil bare have en undskyldning for at svine dig til. God dag fie jeg har også fodret ænder alle sammen hate på mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie du er så god ved de ænder og den der skriver den besked er misundelig på din godhed og din dejlige atitude bare ignorer den ved godt det er umuligt men prøv og tænk hvor sundt det er for de hatere de bruger jo deres dyrebare tid på alt det på men Fie ingen kan slå dig og du har alt din støtte med elsker dig og glæder mig til at se dig på onsdag til meet up, du er verdens bedste person♥️🐘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Hej Fie, skal du ik holde meetup i Kolding storcenter i ferien?! Jeg kommer hvis du skal<33

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou Laursen

  Hey fie hver morgen jeg møder i skole råber drengene HEY BLOGGEN til mig bare fordi jeg også heder Laursen til efternavn og så tror de at jeg er i familie med dig. Og jeg forstår ikke hvordan man kan finde på at gøre andre så ked af det.. hvorfor er det et behov❤️De siger også til mig Fuck du er blevet en fan Girl af fie Laursen og de siger det som om de har et problem med det. Jeg har ALDRIG været et mobbe ofer før for jeg har altid været den lidt populær pige.❤️😭❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou Laursen

  Hej fie jeg forstår ikke hvordan folk kan få sigselv til at sige sådan noget pis. Jeg fodre også nogle gange ænder med brød og jeg ser sku da ikke en and dø af fucking brød. Du skal ikke gå rundt at vare ked af det. Alle dine fans styrter dig gennem 🔥og💧.. jeg bliver nogle gange drillet i skolen med at jeg heder Laursen til efternavn og folk siger at jeg er i familie med dig og går rund og driller og hver morgen jeg møder i skole råber de HEY BLOGGEN til mig😭❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey Fie. Jeg er virkelig ked af at du for så meget hate fra folk jeg har ogs selv prøvet det er ikke sjovt. Ville bare sige at du skal tro på dig selv og fuck alle de andre du er dig selv og det skal du blive ved med at være😭❤️😻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Fie
  Min første tanke var også ænder kan ikke tåle brød da jeg så billedet, men sødt billede btw 😀 Grunden til at ænder ikke kan tåle brød er når de skal parre sig så kan hannen risikere at drukne hunnen da brød gør at de tager på af det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninweta

  Hej Fie
  Du er vildt talent fuld. Og du er mega smuk. Vil du ikke følge min Instagram, den hedder Nini_surisho

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej fie det eneste der er med Hvidt brød er at det vokser nede i maven på dem men korn hvede eller havre kan man give dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Det var sådan en god tanke, bare ærgerligt at de kan få forstoppelse af det….. Elsker dig så mega meget!💗 Du betyder seriøst alt Fie!💗😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Årh smukke hvor er jeg ked af at høre hvad folk de skriver😮 det virkelig ikke okay på den måde folk sviner dig til, du er god mod ALLE væsner!❤️ Du skal vide at jeg ALTID vil være her for dig og at du betyder ALT for mig fie du er min superhelt❤️ Tak for den du er!! Jeg håber ikke du tager det ind til dig folk skriver for det kan virkelig komme til at påvirke en😢 men du skal vide at det dig der hjælper når jeg har en dårlig dag (hver dag)! Og jeg savner dig fkn meget sidst jeg mødte dig var i Rødovre centret den 3 marts❤️ Jeg håber jeg meget snart ser dig igen❤️ Kys din @fielaursen4ever du kan ALTID skrive til mig😘😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Du er den skønneste! Tak for kærligheden <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Fie du skal slet ik være ked af det eller have dårlig samvittighed jeg har altså også fodret ænder med brød mange gange og jeg tror at folk tager fejl for ænder kan godt tåle brød det er hjorte der ik kan tåle det💗💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julid

  Keep doing What you love, og ik lyt til alle dine haters<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Elsker dig virkelig Fie❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Bram

  Jeg vil sige at SELVFØLGELIG var det ikke din intension at skade dyrene. Jeg har fodret ænder med min mor og far da jeg var helt lille og gør det stadig en gang imellem. Indtil at jeg så her nu, ser at det skal jeg lade være med. Fie, du er langt fra den eneste der fodre ænder, de dør ikke, hvis de gør havde vi nok fået en advarsel i en artikel, for mange og jeg mener mange fodre stadig ænderne. Hilsen Nicoline.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekkah

  Hey fie jeg vil bare sige at så vidt jeg ved og kan læse mig til dør ænder ikke af brød og det er ikke alt brød og altså det kan jo ogs være ligemeget du har ikke drabt et dyr den får det bare lidt dårligt i nogle dage du er fucking sød og jeg elsker dig så meget altså hvad Fuck skulle jeg gøre uden en person som dig❤️💖💝💋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Syntes det er forfærdeligt at nogle folk kan se dårligt på et så skønt billede!! At fodre ænder er da noget af det hyggeligste og sødeste man kan gøre. Forstår simpelthen ikke hvorfor der kan komme så meget drama og kritik pga. Af Det! Jeg har selv fodret ænder med brød så mange gange og har aldrig hørt at de ikke har godt af Det! Alle gør det og hvis det ikke var godt for dem, var der nok sket noget andet! Syntes du er et af de mest venlige menneske, med både dyr og folk💕 Hvorfor skal kritikken så gå ud over dig når alle har gjort det og i så mange år!! Forstår virkelig ikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Syntes det er forfærdeligt at nogle folk kan se dårligt på et så skønt billede!! At fodre ænder er da noget af det hyggeligste og sødeste man kan gøre. Forstår simpelthen ikke hvorfor der kan komme så meget drama og kritik pga. Af Det! Jeg har selv fodret ænder med brød så mange gange og har aldrig hørt at de ikke har godt af Det! Alle gør det og hvis det ikke var godt for dem, var der nok sket noget andet! Syntes du er et af de mest venlige menneske, med både dyr og folk💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Hey fie jeg har skrevet til dig i din dm på IG og du må helts gerne tjekke den da hamsa yassin og onani caroline har skrevet sammen om at du er lyver om nogen ting og at du ville komme til at fortryde det og det har jeg et billede af så hvis. Du ville tjekke det er det helt fint..gjorde det bare for din skyld❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ronnie

  https://videnskab.dk/naturvidenskab/kan-det-virkelig-passe-at-aender-ikke-kan-taale-broed

  Nu er historien om ænder og brød lidt mere nuanceret. De har ikke godt af det ligesom vi mennesker heller ikke har godt af hvidt brød.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ronnie

  https://videnskab.dk/naturvidenskab/kan-det-virkelig-passe-at-aender-ikke-kan-taale-broed

  Nu er historien om ænder og brød lidt mere nuanceret. De har ikke godt af det ligesom vi mennesker heller ikke har godt af hvidt brød.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Svilling

  Det ikke fordi at fuglene dør med det samme, det der enlig sker er at brødet kan vokse i deres maver og give dem forstoppelse.. De fleste steder ved søer er der også begyndt at komme skilte hvor der står man ikke må fodre ænder og fugle.. Men jeg syntes din tanke har været god, jeg har selv fodret ænder meget.. det var indtil jeg fik at vide at de kan blive syge og dø af det at jeg stoppede.. men op med hovedet Fie.. du kan ikke ændre på fortiden.. men nu ved du det jo til en anden gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Tak for din info! Den er god for mig at have nu <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica Lund

  Hvor bliver jeg dog virkelig, ked af det på dine vegne. Havde det været en helt random, havde de jo slet ikke gået så meget amok.
  Jeg vidste det sku heler ikke, alle kan begå fejl.

  Go for it, vi elsker dig!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Tusinde tak. Fik det rigtig dårligt, men har nu læst de ikke dør, men ja, de har ikke godt af det <3

   Elsker også jer!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Ænder har ikke godt af at blive fodret med brød. Det er noget alle gør, fordi det er “hyggeligt” men ænder kan slet ikke tåle “menneksemad” og de alger der er i vandet kommer blandt andet fra brød som vi mennesker kaster i vandet. Og det resulterer i iltsvind på bunden = ingen fisk eller bundstriden kan leve.
  Ænder dør også på længere sigt af brød.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Det er godt du skriver det og tak for at gøre det i en pæn tone <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BORIS BOG ER UDE!!! SERIOUSLY... JEG HAR TÅRE I ØJNENE!