JEG MÅ VÆRE DEN VOKSNE, NU HVOR HENDE MED 2 BØRN IKKE ER DET – Fie Laursen
JEG ER I CHOK OVER DETTE PROGRAM

JEG MÅ VÆRE DEN VOKSNE, NU HVOR HENDE MED 2 BØRN IKKE ER DET


Hey bloggen. Vi er nu et par dage inde i det svineri en blogger har kørt imod mig og jeg havde lovet mig selv at jeg ikke skulle svare på hendes utallige indlæg, hvor hun sviner mig til, men nok er nok. Jeg er glad for jeg tog min tid, til at tænke over hvad jeg ville svare, da jeg er kendt for at springe til tasterne i frustration og komme til at lukke noget ud, jeg ender med at fortryde. Jeg har haft nok drama i mit liv og det er ikke noget jeg vil fremprovokere mere. Så nu er der gået et par dage og jeg har tænkt over hvad jeg vil skrive, til de indlæg hun har lavet om mig. Hun har set hvad andre har genereret ved at have offentlige skænderier med mig og nu springer hun selv til tasterne, for at se om hun kan få et shot af opmærksomhed ved at svine mit navn til. Pressen ringer til mig konstant. Mine beskeder bliver kimet ned. Nu skal i få svar i har ventet på.

Jeg har ikke tænkt mig at svine hende til, for jeg kender hende ikke – ligesom hun ikke kender mig. Vi har været på Paradise Hotel sammen, hvor hun var spydig og stak til mig fra dag 1. Jeg gav ikke igen. Jeg kender faktisk ikke meget til denne pige, andet end folk sagde hun var ondskabsfuld overfor folk, men den bølge af snak hoppede jeg aldrig med på, for jeg tænkte, vi kan vel alle sige noget hårdt engang imellem. I 2017 mødte jeg hende til Reality Awards, hvor hun var vært. I klippet ser man hvor hårdt hun køre på alle, så at hun kommer frem og går efter mig på min opførsel synes jeg er forkert, når hun er på samme måde. I interviewet stikker hun til mig både på at jeg kom frem og indrømmede jeg havde pyntet på nogle historier, hvilket gjorde ondt, da det var stort og svært for mig at stå frem med. Hun gør derefter grin med at jeg har fået en abort, ved at sige “Nu er det ikke du er gravid igen?” og jeg kan huske mit hjerte nærmest sank til jorden, men jeg forsøgte at være sød og smilende. Hvis der er nogle af jer der læser med, der har fået en abort kan i måske forstå hvilken indre smerte man mærker når spørgsmålet om graviditet kommer eller når der bliver stukket til en med det. Jeg fik en abort, fordi faren truede med at tage barnet fra mig og psykisk nedbrudte mig. Hvis ikke jeg havde stået i den situation, havde jeg haft det dejligste barn idag, som jeg ønskede at beholde, men i frygt ikke kunne. Derefter stikker hun til mig om min blå hårfarve og laver grin med den.

I sine blog indlæg skriver hun bla. at jeg har taget 3000 kr for sex, at jeg har et svedproblem, at jeg er grim, påstår at jeg er en “narko luder” og jeg kunne blive ved. Caroline startede engang et rygte om jeg skulle have fået 3000 kr for sex, først sagde hun det var på et hotel og i Divaer i Junglen sagde hun at det var på et toilet med en 16 årige, hun kan ikke selv finde ud af sin historie. Selv i Junglen, da jeg snakkede ud med Caroline, sagde hun at hun intet havde på det, men bare havde hørt det rygte. Jeg har aldrig taget penge for sex, men har stået frem med at jeg støttede min veninde Gina i hendes sugardating og selv havde været ude på en frokost date, for at prøve det engang. Jeg er en ærlig pige der står ved de ting jeg har gjort og hvis jeg havde fået penge for sex, tror i så ikke jeg havde fyret en storytime af på det? I min verden ville det være den sjoveste storytime at kunne fyre ud, fordi ingen andre har lavet det. I hendes indlæg skriver hun ikke konstruktiv kritik, hun går personligt efter mit udseende og starter rygter omkring mig. Hun deler også personlige billeder af mig, hvor jeg er nøgen og et af mit kreditkort hvor der ligger kokain ved siden af. Det vil jeg nu forklarer.

fie-laursen-hey

Nu havde hun et behov for at udstille både starten af mit kreditkort og et billede, der blev hacked fra min telefon i August 2016. Hun vælger at gøre grin med at jeg har taget stoffer og siger at jeg er en dårlig rollemodel, hun får det endda til at lyde som om jeg er afhængig og har et problem. Jeg vil snakke kort om det, for jeg ønsker ikke at fortælle min historie med stoffer, i et forsvars indlæg imod en gammel paradiso, der blot ønsker opmærksomhed fordi hendes taletid er stoppet. Igennem 2 år kæmpede jeg en kamp med stoffer, fest og depression. Jeg var dybt afhængig på et plan hvor jeg forsatte, selvom jeg kastede blod op, hader smerter overalt, kæmpede for min vejrtrækning og daglig næseblod. Jeg blev afhængig af kokain, da det var det første der kunne få mig til at glemme de ting jeg havde været igennem og de ting jeg gik igennem. Jeg kæmpede den hårdeste kamp jeg har gjort i mit liv, så at blive hængt ud og gjort grin med på den måde, vil jeg ikke stå stille og tage imod. Jeg ved godt at mine valg i livet ikke har været de reneste og at jeg har begået nogle fejl, men jeg tillader ikke at blive hængt ud og gjort grin på noget jeg idag, kan sige jeg har overlevet og er kæmpet mig igennem. Jeg er ikke en dårlig rollemodel fordi jeg har haft et misbrug. Jeg ville være en dårlig rollemodel, hvis jeg promoverede at stoffer var en god ting og i det at jeg første gang, kommer frem og kommenterer på det med stoffer, er fordi hun vælger at “expose mig” siger også nok om situationen. Jeg har skrevet et helt kapitel om mit misbrug i min nye bog ‘Kendt og Knust’ og jeg havde ikke tænkt mig at komme med noget, før den var udgivet, da jeg ønskede folk skulle forstå min kamp og de hårde år af mit liv. Der ligger meget bag at jeg dykkede ned i en pose kokain for første gang. Folk døde omkring mig, jeg mistede venner og familie af forskellige årsager, jeg blev udnyttet og stukket i ryggen for hver en pris, jeg bekæmpede minder fra min fortid både på en voldelig eks-kæreste, ting fra min barndom og jeg havde folk i familien, der svinede mit liv og min karriere til, direkte i min mors ansigt. Jeg levede og lever stadig med daglige trusler, folk der er efter mig og folk der ringer og generer min familie. Jeg havde fået en abort, fordi jeg blev tvunget ud i den og jeg prøvede oven i alt, at leve med et valg jeg havde taget, på at tage livet af mit barn, der lå i min mave og ventede på at komme til live. Jeg har de sidste 2 år, smilt til pressen og gjort min ting, men jeg har hver dag kæmpet for at overleve. Jeg har hver dag forsøgt ikke at give op, ikke at tage mit eget liv. Så hvis i vil dømme mig på at jeg har været afhængig af kokain og jeg skal hænges ud af en blogger, før jeg overhovedet får chancen for at fortælle min historie selv, så må i dømme mig. Jeg er ikke stolt af jeg røg ned i det sorte hul, men jeg er stolt af jeg overlevede alt der blev kastet imod mig, for jeg kæmpede en daglig kamp med tankerne om jeg overhovedet burde forsætte min vejrtrækning, om verdenen ville være bedre uden mig. Så nu hvor MIN KAMP skulle udstilles for første gang, på en andens blog, så kan i forstå hvorfor jeg ikke går i byen mere, hvorfor jeg har forandret mig, hvorfor jeg altid er hjemme i weekenderne. Jeg kæmper stadig min kamp, for ikke at ryge tilbage. Jeg lever lige nu et sundt liv, hvor jeg kæmper for at fokusere på ting der gør mig LYKKELIG. Jeg kæmper for at forblive CLEAN. Og jeg er fucking knust over at jeg skulle udstilles på en blog, med noget jeg ikke engang selv har haft chancen for at fortælle jer. MIT problem er MIN historie.

kr

Bloggeren fik ikke god respons og nærmest ingen støtte på hendes indlæg, da de var grove og på ingen måde konstruktive. Jeg skal ikke sidde og gøre mig bedre, for jeg har selv skrevet og været ondskabfuld imod folk der har været det imod mig, men jeg har faktisk aldrig gjort hende noget. Hun køre meget på at jeg tjener kassen på mine indlæg og det samme gør Caroline, men jeg tjener 0 kr på de indlæg jeg skriver, som der ikke er annoncer i. De er forfanden selv bloggere, hvorfor skal de sidde og lyve, for jeg ligner en pengegrisk lille satan? Som blogger tjener du kun penge på indlæg, hvis der er annoncer i folk kan trykke på. Der er ikke annoncer i skrifttlige indlæg om emner, som det her, så det betyder jeg tjener 0 kr. Min blog ændre sig ikke i visninger, når jeg skriver om andet end tøj eller min hverdag. Jeg er ufatteligt ked af jeg overhovedet skal svare på hendes indlæg, men når jeg bliver beskyldt for at være en “narko luder” og jeg ved ikke hvad, så er jeg nød til at tage mig selv i forsvar. Jeg er så ked af et andet menneske føler for at udstille MIN HISTORIE, MIN KAMP, før jeg overhovedet selv har fået chancen for at fortælle den. Stoffer er det værste der er sket for mit liv og hun får det til at lyde, som det er noget jeg er stolt af, noget jeg promoverer – noget jeg stadig gør. Folk vidste ikke engang til det, før hun skulle udstille et billede, der engang blev hacked fra min telefon.

Det sidste jeg har at sige til dette indlæg er at jeg er forarget over man kan være mor til to børn og så sidde og snakke så grimt. Det gør mig oprigtigt ked af det inden i og jeg håber for hun både opføre sig mere modent og snakker pænere foran dem og til dem. Jeg har ikke tænkt mig at svine hende til, for jeg kender hende ikke og jeg ved også hun skriver sine indlæg, for at få opmærksomhed og det er forfærdeligt at skulle give hende det. Hun har nu skrevet et nyt blog indlæg med at jeg har startet en retsag imod hende, det har jeg ikke. Jeg har været nød til at sende hendes indlæg ind til mit advokatfirma, da hun både lyver, udstiller mine private informationer ved at give folk starten af mit kreditkort og bryder paragraf 263 i straffeloven. Jeg har nu fået et endeligt svar på hvad jeg kan stille op med situationen, men vælger jeg at gå fremad så kan to børn miste deres mor i op til 6 måneder, hvis retsagen gik som forventet. Jeg kan være en bitch og sige min mening, men jeg er ikke et ondt menneske og derfor håber jeg at hun kan lære af sine fejl og forstå at der er konsekvenser for ens handlinger. Jeg lader den ligge her og ønsker hun bruger sin tid på sine børn og giver dem alt hendes tid og energi, fremfor at udstille mig i utallige indlæg. Peace out..

comments

76 kommentarer

 • Emilie

  Du skal ikke finde dig i det Fie! Synes det er
  rart at se at du tackler
  det hele meget modent, det siger lidt om hvor meget du har rykket! Hold dig uden for dramaet ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Møller

  Åh wow, man krummer helt tæer over hendes indlæg. Du er pisse sej og stærk Fie, det må jeg squ give dig! – Bare lad hende Monique være, hun fortjener slet ikke din tid. 🙂 God dag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Glad for jeg ikke er den eneste :’)
   Tak smukke <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Hvor bliver jeg så ked af det på dine vegne det fortjener ingen på nogle måde! Og at en mor til 2 kan finde på sådan noget 😳 jeg er uden ord.
  Men jeg sender en masse varme tanker og posetivt energi i din retning!
  Ha en dejlig weekend 🙃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Tusinde tak smukke. Det er jeg glad for du siger <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg gik ind og læste hendes indlæg, selvom hun ikke fortjener det klik. Jeg har i mine 31 år ikke læst noget så grimt skrevet om et andet menneske. Føj altså!! 🙁 Det er der bare ingen der fortjener. Jeg kan slet ikke forstå hvordan man kan genere og offentligt skrive noget så gennemført grimt. Øv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   <3 Tusinde tak. Jeg er glad for støtten.
   Ja, det er forfærdelige ord!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hun opfører sig simpelthen så barnligt. Jeg er så træt af de der piger, som bruger deres tid på at kime dig ned. Synes i stedet os kvinder burde tale hinanden op! Vi er ikke konkurrenter, vi er fantastiske alle sammen.. og det samme er du Fie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Hvor er du fantastisk. Jeg er så enig
   tusinde tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Virkelig fint og modent indlæg, hvor du værdig får sat ord på din side af DIN historie! Når nogen udstiller ting så følsomt som abort og misbrug er det fuldt berettiget at tage til genmæle – og det klæder dig virkelig at skrive så overvejet et indlæg om det.

  Jeg er dog lidt forvirret – for du skriver at du i et par år har kæmpet med misbruget siden den abort du valgte pga en truende eks. Mit hjerte bløder for det du må være gået igennem af frygt, at det har været så stærkt at du valgte et ønskebarn fra er nok ikke en situation NOGEN kan sætte sig ind i, og i hvert fald helt tydeligt ikke den Blogger du omtaler! Men.. Så længe siden er det da ikke med den abort? Var det ikke i starten af sidste år? Eller husker jeg forkert? Når at blive helt bange for at det er sket mere end én gang?
  But you rock!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Hej søde

   Tak for din kærlighed, den betyder mere end du måske tror.
   Min abort var d. 28 Oktober, 2016. Utroligt man aldrig kan glemme datoen. Det var en rigtig hård oplevelse, især fordi følelsen i maven gjorde mig glad, men frygten var for stor og jeg følte jeg måtte tage et ansvar, for ikke at sætte et barn til verden, der var dømt til at kunne få et liv i kaos og måske ende ud i noget farligt, med faren.
   Det gør rigtig ondt når folk går efter en, på de punkter.

   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Glæder mig til at se dig på onsdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Det er trist at det er kommet til et punkt hvor man skal bruge timer på at forsvare sin fortid skriftligt, bare fordi at man kendt som et “let offer” gennem livet. Det er flot at du alligevel formår at komme ud med din holdning til at fortid er fortid og at der er ingen grund til at starte en krig i nutiden.
  Du er i løbet af de senere år blevet jordens stærkeste kvinde, du må stå model til meget, og selvom at det gør lige så ondt på dig som det også ville gøre på os andre, så så forholder du dig forbløffende roligt og smiler glad til kameraet og journalisterne, hvilket de færreste ville have overskud til efter en håndfuld anklager på stribe.
  Jeg ønsker dig en rigtig god påske sammen med venner og familie, det fortjener du sødeste Fie! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Tusinde tak, min søde. Hvor er du skøn og hjertevarm! Takker for kærligheden x

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det er godt du står op for dig selv Fie ! Intet menneske har ret til at dømme dig ud fra dine handlinger, det klarer man ofte helt fint selv !
  Jeg kan godt forstå du har taget stoffer med den kamp du har været igennem ❤ At blive tvunget til at få en abort er det værste der kan ske for en kvinde 😢 Det gør ondt, og det bliver ved med at gøre ondt i rigtig mange år ! Tankerne om hvad der kunne have været, hvis man havde turdet at holde fast – de slår hårdt ❤
  Jeg ønsker dig alt det bedste på din vej Fie, hold hoved højt 😙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karla

  Hey Fie❤️Elsker dig så højt, hedder Fie_laursen_fanlove på insta. Vil din se mine beskeder? Elsker dig så højt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Wow, vildt sejt du kunne stoppe med at tage stoffer. Ligegyldigt hvad alle andre siger så syntes jeg du er MEGA sej💪🏻 Og ja du er måske ikke god rollemodel fordi du tog stoffer for 2 ÅR SIDEN men du er en mega sej rollemodel fordi du stoppede igen mega sejt👩🏻‍💻👸🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Hoeijmans Vang

  Ærligt jeg er kun 15, men begår mig åbenbart bedre sprogligt en den kvinde def har skrevet det svindskd indlæg. Ad. Forstår ik hvordan man kan skrive noget så frastødende. Velvidende at ens børn har fuld adgang til det. Nogle mennesker har bare en for lav hjernekapacitet til at bruge internettet. Ses

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Vil du hjælpe mig med noget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie skyttebo

  Fie du er sgu en migher har fulgt dig længe!og ved hvad du har gået igennem,vil bare sige godt sagt tænk hun ikke selv kan se hvor dybt hun synker…tror hun ville ønske hun var dig!god weekend og påskeferie Elsker dig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Har læst hendes opslag, og er virkelig rystet over, at en voksen kvinde kan skrive sådan.

  Folk der følger dig ved du har været i nærheden af stoffer, så vi ved at det ikke er noget du er stolt af. Derfor er det endnu mere fucked up at hun kører i det

  U go Girl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Tusinde tak! Ja, jeg åbnede op om det i min bog ‘Min Ærlighed’, som det eneste, men der havde jeg ikke haft et misbrug og ikke en kamp med det. Det har jeg haft nu.
   Det er utroligt man kan skrive som hun gør og gøre grin med folks kampe sådan. Jeg er glad for du er med mig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Hvordan kan du være okay med alt den modstand? Forstår virkelig ikke hvorfor folk ikke kan respektere dig. Kh Elisabeth

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Det handler om ikke at give op og så længe folk støtter mig også, så giver jeg ikke op <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Du ved bare ik hvor meget det betyder at du svarer på min kommentar! Jeg ser rigtig meget op til dig og jeg har mødt dig på bogtour. Jeg synes du er SÅ F…………. Fantastisk og jeg får aldrig nok!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   <3 jeg vil altid svare her på bloggen..!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Hvordan kan du være okay med alt den modstand? Forstår virkelig ikke hvorfor folk ikke kan respektere dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily Luisa

  Skønne Fie! Det er godt nok barnligt af sådan en MOR TIL 2 BØRN?! Elsker dig over alt på jorden Fie husk det!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily Luisa

  Skønne Fie! Det er godt nok barnligt af sådan en MOR TIL 2 BØRN?! Hun burde sku da passe sine børn så de får et godt liv og ikke bliver sådan nogle onde nogle som hende! jeg elsker dig over alt på jorden Fie husk det!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carolina

  Godt du er moden elsker dig og støtter dig uanset hvad dine valg er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Kold

  Hvem er det ?
  Håber person skammer sig, jalousi er en grim ting!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naima

  Okey nu blir jeg squ nysgerrig hvem er det der har lagt de ting op?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laurazeaim

  Hvor barnligt af en mor at være, godt der er en der kan være den voksne<3
  Go weekend og ferieee:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Virkelig modent af dig fie, i det mindste kan en af jer være modne! God rollemodel. Knus her fra❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morten Deleuran

  Jeg er hos dig hele tiden jeg elsker dig
  Jeg kan godt fortod dig ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alma

  Hvor er det vildt at synke ned så sådan et niveau … Jeg er chokeret over en kvinde med to små børn kan opføre sig på den måde. Fedt indlæg Fie, jeg er trofast følger igennem mange år, og jeg nyder at se dig vokse hele tiden, og blive så modent et menneske, at du ikke starter drama mod egen vilje, men blot forklarer tingene stille og roligt. Du er så sej. Jeg glæder mig til at købe din nye bog. Knus A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Årh, hvor gør den besked mig glad inden i. Det er dejligt nogle kan se min forandring og mærker den. Det er måske lettere, når du har fulgt trofast med – og det betyder meget du har haft lyst til det! Jeg glæder mig også til at udgive min nye bog og jeg håber du vil elske den <3
   Kram F

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Retsforfølg hende.👍🏼
  Synes derudover ikke at du skylder at komme med nogen forklaring. Håber du er ok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej fie heg synes du er så sej at ligge dette op det er det jeg er vild med dig på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Fie du er et bedre menneske end det!♥️

  Har skrevet i privat besked over facebook hedder Julie Sørensen håber du vil se den og måske svare tilbage men husk jeg er altid på team Fie!♥️ Du er den bedste!♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg kan se at en af kommentarerne faktisk er mine – ikke fordi jeg hepper på nogen i denne “krig”, men jeg blev simpelthen nød til at kommenterer på så barnlig en opførsel. Man siger jo moral er godt, og dobbeltmoral er dobbelt så godt.
  Jeg synes du tackler det flot – og det fortjener du at vinde. Lad hende få ret i hendes udsagn og træk dig med ned. High-five og god påske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Tusinde tak Michelle! God påske til dig også smukke 🙂 <3
   kram F

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes simpelthen hun er til grin!! Fie Hun er bare en de der bitches som er jaloux på dig! God weekend til dig smukke. ELSKER DIG SMUKKE!<3
  Kh fan_fielaursen_love

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Jeg følger din fanside! 😉
   du er for skøn. TAK <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hey smukke Fie, jeg elsker dig så mega højt at du ikke fatter det, du hjælper mig med så mange ting uden at du aner det… du skal vide jeg altid vil være her for dig uanset hvad og det er helt okay at være ked af det, jeg elsker dig og du betyder ALT for mig ved ikke hvad jeg skulle gøre uden dig!! PS jeg er @fielaursen4ever fra insta💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elaf

  Hold kæft hvor er hun bare jaloux🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hey Fie vil altid støtte dig!! Du skal vide du er en fantastisk person lige meget hvad folk siger!!! Jeg elsker dig og du betyder ALT for mig!❤️ PS jeg er @fielaursen4ever fra insta😘😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Hun har bare svært ved at indse at hendes 15 minutters fame er stoppet… og så er hun nødt til at nævne ‘Fie Laursen’ for at få lidt opmærksomhed igen…
  hahha hold nu kæft det er sku for sjovt.. sikke en klovn

  God weekend Fie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Helt enig, tak smukke!

   God weekend til dig også <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER I CHOK OVER DETTE PROGRAM