MEDINA’S COKE DOM – JEG KAN IKKE HOLDE MIN KÆFT LÆNGERE – Fie Laursen
LINK: HØR MIG I P3 RADIO OM MISBRUG

MEDINA’S COKE DOM – JEG KAN IKKE HOLDE MIN KÆFT LÆNGERE


Jeg er nød til at sætte mig til tasterne og dele min mening her på bloggen, for det er jo det jeg gør og det jeg elsker. Jeg kan godt lide at blande mig i debatter og alt folk snakker om – og jeg håber at folk vil kunne forstå mig. Jeg vil starte med at sige at sige, jeg er enig i alle der skriver det er fuldstændig uansvarlig at sætte sig bag rettet pårvirket af alkohol og stoffer og det er absolut ikke noget jeg nogensinde vil gøre selv – eller vil synes er ok at gøre. Kan i huske dengang min bror, Boris var i retten for spritkørsel? Han mistede faktisk sit kørekort i mange år og fik en bøde. (læs indlægget her). Jeg husker hvor meget hate han fik og hvor ondt det gjorde at læse, fordi jeg vidste at han var så flov og fortrød sin handling så dybt. Boris kæmpede ikke for at lyve eller for at slippe på en kortere straf end hans handling havde, han indrømmede alt i retten og tog sin straf, for spritkørsel og derfor gjorde det ondt på mig, at folk skulle sende både hade beskeder og dødstrusler. Jeg forstiller mig Medina går igennem det samme lige nu. Hun har været et lavt sted i sit liv og begik en kæmpe fejl, som hun iøvrigt står ved og tager sin straf for. Hun har udtalt hun er flov over det og at hun er ked af det, og så tager hun sin straf for den fejl hun har begået. Nu til hvorfor jeg blander mig…

fie-laursen-blog-4

Jeg blander mig fordi jeg kiggede på hendes Instagram og på kommentarende på pressen’s facebook sider. Folk er groteske. Folk skriver hun burde dø, at hun er en skændsel, at ingen bør støtte hende nogensinde, at de håber hun dør alene eller selv bliver kørt ned af en der er påvirket. Jeg har selv fået meget hate igennem mit liv, selv nu hvor jeg stod frem i P3 igår med at jeg har haft et kokain misbrug får jeg hate (tjek her). Jeg synes det er fair at skrive at man er skuffet over hende og at det var forkert, men hvorfor udsætte hende for alt den hate? hvorfor ønske hende død og skrive så modbydelige ting? Imorges snakkede jeg med en veninde som sagde “har du set pressen skriver medina flygter til USA og folk bare skriver “godt vi slipper for hende”. Jeg blev helt dårlig inden i og tænkte, nu ville jeg blande mig. Jeg kan sgu da godt forstå hun rejser til et andet land. Ikke nok med at hun er ufattelig ked af den fejl hun har begået, så er hele landet efter hende med så stor  had. Hun ændrede inden retsagen sit navn til Frederikke Hansen, jeg ved selvfølgelig ikke hvorfor, men nu hvor retsagen er oppe så kunne jeg forstille mig at hun ændrede navnet, for at der ikke stå hendes eget navn i forbindelse med retsagen, da det er sådan pressen finder ud af når kendte skal i retten og så kommer de. Det samme skete for min bror. Jeg vil gætte på hun ændrede sit navn, fordi hun vidste at det hun havde gjort var dumt og hun jeg tror ikke hun ønskede hendes unge fans, skulle se det og det forstår man jo godt. Medina har været fremme i mange år og man kan have delte meninger om hende, men jeg tror ikke hendes liv er nemt og det skal ikke være en “undskyldning”, men når man rammer et lavt punkt i ens liv, kan man tage nogle dumme valg. Pointen med dette indlæg er; Jeg synes folk skal tænke sig lidt over hvad de skriver. Jeg har aldrig set så meget had før. Det er jo helt grotesk, de ting der bliver skrevet og lige nu sidder der altså et menneske bag og har taget sin straf for sin handling, men alligevel skal hun jordes igennem af Hr og fru Danmark. Vi er alle mennesker, med hjerter der slår ens og vi kan alle begå fejl, det bedste man kan gøre er at tage ansvar for sine handlinger og undskylde for dem – og det har hun sgu gjort. Så hvorfor prøve at ødelægge hende?

… Men det er bare min mening. Hvad er jeres?

28 kommentarer

 • Halloween Jacket

  Thanks for sharing us yours precious time to create this post, its so informative and the content make post more interesting. really appreciated.
  Stanger Things Jacket

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • leather jackets are the perfect item to wear for this time period but let me tell you a little secret.
  they are perfect year round.don’t be afraid to invest in the perfect dark red leather jacket because i promise
  you’ll get your money’s worth.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg er helt enig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Fie, du er skøn! Intet andet! Jeg føler at vi kunne blive gode veninder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er helt enig med dig Fie, folk burde bruge sit hoved inden man taler <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søren

  Sådan Fie! Godt at se et menneske med indflydelse, der kan se rationelt på det og se det i det store billede fra flere perspektiver og se mennesket bag.
  Respekt herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Tusinde tak for din kommentar! Det gør mig glad! 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida christensen

  Jeg er helt enig med dig Fie! Der er selfølgelig ingen, der skal gå igennem det, som medina går igennem. Vi kan alle lave fejl, og det må vi respektere, og tage ansvar for hvilket hun har gjordt. Jeg er selv kæmpe fan af hende, og det kom som et chok for mig men, støtter hende stadig da hun også er et menneske, og kan lave fejl.<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Jeg er enig. Alt den hate gør mig så ked af det synes folk skal tænke over hvad de skriver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Jeg er enig. Alt den hate gør mig så ked af det synes folk skal tænke ove

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin braüner hansen

  Hej jeg syntes folk har det med at gå fuldstændig amok, self er det ikke ok, men folk er så frygteligt gode til at snakke dårligt og dømme andre du har selv været der, hvor folk der ikke kender personligt danner sig en mening og holdning til dig, her er det også mennesker der ikke kender historien bag om , de kender ikke medina, personligt ,men det er let at sidde bag en skærm og gemme sig og skrive grimt om andre det er faktisk det værste i den her sag efter min mening venlig hilsen Martin 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilia

  Jeg er helt enig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oscar h

  Du har helt ret folk kan godt komme med deres mening men det er urimeligt at svine hende til og sende dødstrusler i sær fordi hun tager sin straf og siger hun er ked af det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Mit problem er, at hun først er stået frem med det nu, fordi det er kommet frem i offentligheden og ikke da det skete. Hvis hun fortrød det så meget, så var hun stået frem med det da hun blev taget og ikke nu, blot for at redde sin egen røv. Derudover kan hun være nok så ked af sin fejl, men det er lidt for sent at være ked af sine fejl, hvis hun slået nogen ihjel under sin kørsel i påvirket tilstand, hvilket er dybt uansvarligt og respektløst og jeg har intet tilovers for hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg er helt enig med dig! Jeg synes ikke at der er nogen der fortjener det, og hvis man tænker på at et helt ‘normalt’ menneske kan gøre det samme. Så synes jeg ikke at det er rimeligt at det skal være sådan for hende! MEN en ting er at folk kan skrive så noget, MEN hendes gode musik er der ikke nogen der kan tage fra hende❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det er da rimelig dobbeltmoralsk at skrive, da du selv bidrager til “hate” blandt andet ved at udstille piger som Simone og Caroline offentligt!! Du udstillede også Simone for at tage stoffer, mens sandheden var, at du selv har været igennem et langt misbrug af NETOP stoffer. Du har redt, man burde undskylde for sine handlinger, så hvorfor giver du ikke en uforbeholden undskyld til Simone – så der er ord bag handling

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  der er så mange der gør det der men alligevel kun fordi hun er kendt så køre de på hende. Vidste ikke engang det her før du skrev det her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Er helt enig med dig smukke fie!!! Alle mennesker laver fejl og der ikke noget at gøre ved det, det er sket og det er så mega syndt at folk skal svine andre mennesker til på den måde ingen er fejlfrie❤️ Elsker dig hilsen din fielaursen4ever

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Stolzenberg

  Synes du har helt ret… Man lære af sine fejl og selvom jeg ikke er fan af Medina.. Så fortjener hun ikke den her behandling. Det gør ingen!! Alle mennesker begår fejl. De er til for at lære af dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg er helt enig med dig fie hun har gjort det hun har ku gøre nu nor det er sket og alle kommer til og lave fejl og det var så en stor en imens viandre moske bare laver flere små

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LINK: HØR MIG I P3 RADIO OM MISBRUG