NÅR KÆRESTEN IKKE ER FAN AF NYE BRYSTER.. SKAL MAN SÅ LADE VÆRE?


NEJ! Ok ok, nu til noget mere personligt her på bloggen .. Jeg skal jo have lavet nye bryster hos Nygart d 7 Maj. Det er et ønske jeg har haft siden jeg var en helt lille pige og stod i omklædningsrummet – og følte mine bryster var små .. Jeg har altid vidst at jeg skulle have lavet bryster, men jeg har også været klog og tænkt længe over det, fremfor at springe ud i en impulsiv beslutning. Faktisk var jeg inde hos Nygart for et år siden, til møde om bryster men valgte at sige jeg ville vente og tænke over det. Jeg havde lyst til at springe ind på operationsbordet, men jeg ville være velovervejet så jeg ville vente og se om det efter et år stadig gik mig på med mine bryster og det gjorde det. Jeg er ikke utilfreds med mine brysters udseende som sådan, kun størrelsen. De sidder hvor de skal og mine nipples er jeg også tilfredse med, det er bare størrelsen jeg ikke kan holde ud mere. Jeg føler mig slet ikke kvindelig nok, når mine bryster er så små. Jeg synes helt klart alle der overvejer at få lavet bryster skal gøre som mig, vent og mærk efter. Det er en stor beslutning og den skal kun tages for DIN SKYLD. IKKE ANDRES. Det synes jeg er meget vigtigt!

Min kæreste, Frederik er ikke fan af min kommende bryst operation. Han elsker mig som jeg er – og det er jeg glad for. Han bryder sig ikke om alt det jeg vil have lavet, fordi han jo er forelsket i den jeg er og måske var han bange for jeg fik det lavet, for at tilfredstille den offentlige skue, men jeg fik sat mig ned og snakkede med ham. Jeg beskrev mit behov for operationen, at jeg gjorde det for MIN SKYLD og at det kunne give mig den manglende selvtillid. Han forstod at jeg gjorde det for mig og nu støtter han mig, men selvfølgelig ville han stadig gerne have jeg ikke fik det lavet og det synes jeg kunne være interessant at skrive om på bloggen. Skal man lade være med at få lavet bryster, fordi kæresten ikke synes det er en god idé? Hell no… Du skal forklare ham hvorfor du skal have dem lavet og han skal ligesom Frederik, være en mand og støtte en. Jeg kan mærke min kæreste er langt mere støttende og nysgerrig for operationen, efter jeg forklarede hvad den ville gøre for min hverdag og min selvtillid. Han har også lovet han vil passe godt på mig og komme hjem lige efter arbejde på mine dage i sengen. Jeg har også venner og familie der kommer de dage og lufter hunden, laver mad og passer på mig. Det er dejligt. Jeg tæller dage ned til d 7 maj …

fie-larusen-ra3

   

6 kommentarer

 • emma

  Hej Fie,
  Må jeg spørger hva’ bh str du er i nu? Og hvad forventer du at du skal i?
  Overvejer det nemlig også selv.
  De bedste hilsner Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Nej da lav dog de bryster det er da det du ønsker ikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Madsen

  Lyder mega dejligt og det er altid godt at tænke over sådan en stor ting!.😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Har du overvejet at få lavet din næse hos Dr. Ghavami?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Din selvtillid fejler intet søde du – det er dit selvværd der skranter, og det hjælper et par nye bryster bestemt ikke på. Tværtimod vil du føle dig tom, når du opdager, at de ikke har gjort dig lykkeligere. Jeg kan sagtens forstå ønsket om større bryster – men vent til du har fået børn ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cece

  Hej. Jeg troede du helst ville have en næse operation. Er den lagt på hylden?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

DIVAER I JUNGLEN VLOG!