PLANLAGT JEG RØG UD AF PARADISE? – Fie Laursen
EFTER PARADISE DELTAGELSE - JEG HAR FORSTÅET I SYNES JEG ER TYK

PLANLAGT JEG RØG UD AF PARADISE?

Ps. Lenny og jeg snakker godt sammen den dag idag <3 Jeg hepper på ham helt til finalen. Jeg har slettet 2 indlæg jeg havde skrevet om oplevelsen ude for hotellet og mit problem med TV3, da jeg har haft et godt møde med dem og vil glemme fortiden.

fie-laursen-lenny

Planlagt? Vi kan starte med at snakke om at jeg iaften røg ud af Paradise Hotel, inden jeg fortæller hele min historie fra start til slut. Der skal ikke meget til for at se min exit var planlagt af produktionen. Jeg sagde ja til programmet, da de fik det til at lyde som jeg tjekkede ind alene i starten af programmet. Selv da jeg tjekkede ud og skulle interviewes af pressen, sagde de også at de kunne se det var et klogt PR stunt for dem at bruge mig som pause klovn, da mange i DK elsker at hade mig og det ville skabe omtale, hvis jeg røg som den første. Jeg turde ikke foran pressen der indrømme hvad jeg følte, da de nu havde sagt jeg nok skulle tjekke ind igen. Men det forstår jeg nu, nok blev sagt så jeg ville være sød på presse dag. Jeg kan godt se fordelen ved at de tjekker mig ind med min selvtillid, for så at stå imod Lenny og kæmpe for hvem af os der skal blive. Det giver dem en rig mulighed for at få en massiv omtale, på alle der more sig over jeg ryger ud – Hvis Lenny nu røg ud og jeg blev, så ville folk jo ikke sige så meget, men i det at jeg er kendt på en anden måde, kan de få massive reaktioner. Jeg tror deres plan fra start har været at jeg skulle være selvsikker og Fie-agtig i min intro – for de så kunne flyve mig ud som den første, så de kunne udnytte mit navn, på omtalen det ville give hvis det skete. En af os skulle jo ryge. Lenny er anerkendt fra Paradise, pigerne der var derinde var unge og har ventet på at tjekke ind siden de fik deres første menstruation og man kunne mærke der røg fangirl i den da vi var derinde, og så ser man også hvor hvor hurtigt Julie bider i æblet. Jeg kunne ikke få mig selv til at fuldføre min plan med at manipulere Jonas til at bide i æblet, da jeg tænkte på ham hjemmefra så jeg havde ingen plan. Jeg gik helt kold. Jeg endte bare med at hive et par fyre ned samme tid og spørge om en af dem ville tage en bid, jeg sagde endda til dem at der vidst var en mulighed for nogen kom i fare, da jeg ikke gad at lyve. Det ved jeg ikke om er med på TV, faktisk ved jeg ikke hvad der er med på TV da jeg ikke har set programmet og ikke skal ske det, da det var et ubehageligt og mærkeligt døgn for mig. Ligemeget hvad havde Fie Laursen aldrig haft en chance imod Lenny og det ved ALLE. Det handler om ens ry og fortid man har bag sig, når man skal ind og være en slange som kendis, hvilket produktionen også godt ved. Jeg stod ikke til at have bare en lille chance, fra da jeg trådte ind. Min frustration ved programmet er 20% af jeg blev udnyttet som pause klovn og resten er behandlingen uden for hotellet. Jeg føler det hele, var spild af min tid.

Jeg var knust da jeg tjekkede ud af hotellet og det var ikke fordi, jeg skulle give slip på Paradise Hotel og mennesker – Det var tanken om at min ene dag i programmet, nu kunne fodre alle mine haters med hate til mig og min ellers selvsikre intro video, men jeg prøver stadig at fortælle mig selv, at jeg ikke havde en chance, ligemeget om jeg havde fuldført missionen eller ej. Havde jeg fuldført den, fået Jonas til at bide af æblet og gået videre, fremfor ham – Så ville det alligevel være pigernes tur til at være i fare og så var jeg røget hjem, oven i jeg havde smidt min ven hjemmefra tilbage til Danmark. Man kan altid gøre sig bagklog, men jeg havde aldrig haft en chance for at tjekke ind og man kan altid stille sig spørgsmålet, om det var planlagt at jeg skulle bruges til PR-dagene og den storm det ville give at Fie Laursen kun varede en dag på Paradise. Jeg var også fucking ked af jeg havde forsøgt at lege med Jonas og måden jeg snakkede om ham på TV, fordi jeg jo ikke mente det, men bare prøvede at spille smart – Det har jeg undskyldt til ham for og vi er cool. Han er en skide sød fyr, som jeg også hepper på i programmet. Det stak i mit hjerte at se Jonas var den eneste der havde min ryg til ceremonien fordi det viste så meget om ham som person. Jeg blev glad for jeg ikke havde taget ham ned alene og løjet for ham, så han havde spist af æblet. Jeg sagde også ekstremt mange søde ting om Jonas, som slet ikke er med på TV. Jeg er rigtig ked af det er klippet som jeg bare udnytter Jonas, for jeg snakkede om ham med kærlighed udover missionen og sagde også jeg græd, fordi jeg ville savne ham og havde ondt i maven over jeg gik efter hans følelser. Men sådan er TV.

Sandheden om dickslap scenen .. Og lidt mere
Og ang tredje afsnits dickslap klip, så startede det med at vi snakkede om noget i ikke engang ser i afsnit 2. Da Lenny og jeg sov på solo dickslappede han mit Paradise billede, hvilket startede samtalen i første omgang. Jeg sagde flere gange i sync (mine interviews) at jeg i sidste ende ikke ville lade drengene dickslappe mig og at jeg bare fuckede med dem, men det hele er klippet ret godt og det er lidt irriterende. Men sådan er TV. Jeg elsker at være sarkastisk og at joke med folk,  men ikke alle forstå min humor. Jeg kan se mig selv i øjnene, da jeg er 100% mig selv.

fie-laursen-slange

Jeg havde dog tænkt, da jeg tjekkede ind at jeg kunne gøre det, for jeg havde løjet meget før. Siden ‘Min Ærlighed’ har jeg været utrolig ærlig og loyal overfor folk. Jeg har holdt mig selv i tryggerammer, som jeg har kunne stå ved. Jeg tænkte med min deltagelse jeg kunne træde ind og bruge ‘mit gamle jeg’, hvilket jeg også gav udtryk for i min intro video, men da jeg stod der, fløj mine indreværdiger frem i mig og jeg gav op, hurtigere end jeg forsøgte at kæmpe. Jeg kunne ikke kigge menneskerne i øjnene og så udsætte dem for fare, for det skulle gavne mig – og det måtte jeg tage sparket for. Jeg husker at jeg i sync, som det hedder når vi sidder og skal snakke om hvad der sker – Prøvede at spille sej og som jeg havde styr på situationen, og som at jeg var kold. Det var ikke for at spille en anden, men for at overbevise mig selv om at jeg havde styr på det. Jeg prøvede ikke at virke for følsom og jeg prøvede at virke som, jeg kunne klare missionen, selvom jeg inderst inde havde en kvalmende følelse i kroppen, ved den mission vi var sat på. Jeg ville jo gerne fremstå, som en pige der havde styr på det og som kunne klare det hele, hun blev sat foran – Men inderst inde, ramte usikkerheden mig. Kan jeg lyve igen? Kan jeg stikke folk i ryggen, til min fordel? Kan jeg være kold og kynisk? Jeg lod som jeg kunne, men beviste overfor mig selv at jeg ikke kunne og det er der noget ved, jeg faktisk er glad for. I et spil, om 500.000 kr sparkede mine indreværdiger frem og det er jeg kun glad for, for der fandt jeg en stærk og god side frem i mig selv, jeg er stolt over.

Nå det så er sagt, så har jeg droppet at fortælle historien om det udenfor hotellet, da jeg ikke magter problemer med TV3 og bare gerne vil give slip på Paradise oplevelsen nu – Og så vil jeg sige tak til at læse med – Jeg ved mange fans har skrevet de vil ikke vil se programmet mere og de havde glædet sig til at se mig – og i er så skønne! Jeg har de skønneste fans og jeg elsker jer <3 Kys for nu, jeres Fie

15 kommentarer

 • Great post. I uѕed too be cһecking ⅽߋntinuously this blog and I’m impressed!
  Very helpful informаtion spehially the гemaining phase
  🙂 I deal ԝith such iinfo a lot. I used to be looking for thiѕ particular information for a long time.
  Thanks and ցolod luck.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Du skriver “jeg hepper på Lenny helt til finalen”, så…. Lenny går i finalen går jeg ud fra?? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fujimori

  Wat een lekkere rustige en lieve kamers. Alles netjes in een bakje is altijd mijn doel, maar zoonlief heeft als doel om alle bakjes om te gooien. We gaan dus oor de middenweg. Alles naast het bakje 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael Nielsen

  Du er Danmarks dårligste taber!

  Jeg tror det havde været en større PR fra TV3 hvis de havde fortalt, at du ikke skulle med på Paradise Hotel. 🙂

  Besøg min hjemmeside og få den PR du gerne vil have: http://pc2.dk/selvmord/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liva

  Hej Fie.
  Jeg kunne ikke skrive inde på videoen, sø skriver det her inde.
  For det første er du IKKE TYK!!
  Det kan godt være at du har/havde former, men det er normalt for en kvinde!!!
  Havde bare brug for at sige det til dig, så håber du læser min kommentar <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Forstår ikke om du har set afsnittene på tv eller ej? Du skriver “faktisk ved jeg ikke hvad der er med på tv da jeg ikke har set programmet og ikke skal se det”, men du skriver også “Men det hele er klippet ret godt og det er lidt irriterende”, i forhold til hvad du siger i sync og hvad de har brugt. Det giver udtryk for at du ved hvordan det er klippet sammen og hvad de har brugt af hvad du har sagt i sync. Og det kan du da ikke vide uden at have set det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Så godt skrevet Fie you go girl. Hvordan kan nogen overhovedet sige du er blevet fed wtf, du er en smuk pige og er overhovedet ikke for tyk på nogen som helst måde…Shake it off girl som Taylor Swift hun synger, haters are always gonna hate and potatoes are always gonna potate som du siger så herligt, fuck dem selvom jeg også ved det mange gange er pisse svært, for vi er alle kun mennesker af kød og blod og ord de sårer en om de så har noget på sig eller ej, så gør de ondt, men hold hovedet højt og bare være dig selv, de fleste haters ændrer sig desværre aldrig no matter what og er selv de mest usikre mennesker i verden ligesom dem der mobber, det er bestemt ikke nogen undskyldning på nogen måde, men de får et sygt kick når de river en ned med deres lede kommentarer og det er så nemt for folk at gemme sig bag deres pc’er og mobilskærme og skrive alt den hate, et glad menneske ville aldrig gøre det mod en anden, det vil kun et menneske der selv har det skidt med dem selv og så får det bedre ved at mobbe sådan de er rent faktisk nogle sølle mennesker man egentlig burde ha’ ondt af. Men du fortjener ikke al den hate du får, ingen fortjener at blive mobbet, fint hvis der er folk der ikke kan li’ en det har vi da alle, men derfor undskylder det ikke mobning…og så er de også grønne af misundelse :•/ Ok det var vist liiiidt af en “major rant” jeg kom på der LOL ;•D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Søde søde søde fie Serøst fie stop okay du har ikke ser skyggen af fed nogle sinde der er folk som er 2-3 større end dig og kæmper med det selv JEG er større end dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Søde søde søde fie Serøst fie stop okay du har ikke ser skyggen af fed nogle sinde der er folk som er 2-3 større end dig og kæmper med det selv JEG er større end dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Jeg er helt mundlam over, at andre skriver, at du er tyk. Det er jo tydligt at folk prøver at ramme dig med noget, som du ikke bare kan skubbe så let væk (som du selv sagde i din video, så tager os piger det meget personligt ifh til når, det kommer til vores kroppe) ville virkelig ønske, at du kunne skubbe det væk og grine af det – du er på INGEN måde tyk, det er jo for latterligt!
  Pas på dig selv Fie…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ææææjh du spoilere lige programmet for mig, jeg først skal se i dag 😀

  / sisselsolsort.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vera

  Kunne ikke svare inde på din video, så skriver herinde. Ville bare have at du skulle vide, at det er pisse sejt at have lidt former, you do you

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Hej Fie. Mega fedt at se dig igen i TV – trods alt. Jeg kunne ikke lade vær at bemærke, at du havde sådan en skøn skjorte på i programmet – kan man lokket et mærke ud af dig? Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Forstår alt hvad du siger, kan godt relaterere til det du siger med, at de udnytter dig fordi du er et kendt ansigt, som derfor vil få meget omtale hvis du blev den første til at forlade hotellet, men ja det viser også bare hvordan tv er gået hen og blevet. Jeg er personlig arvelig over du røg ud så tidligt, da jeg er sikker på mange kunne lære en del af dig og din personlighed.
  Men ihvertfald så du virkelig en sej kvinde, det skal du vide. Glæder mig til at følge med på youtube og bloggen! M.v.h sofie<3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTER PARADISE DELTAGELSE - JEG HAR FORSTÅET I SYNES JEG ER TYK