NÅR KÆRESTEN IKKE ER FAN AF NYE BRYSTER.. SKAL MAN SÅ LADE VÆRE?

SE MINE BRYSTER (UDEN BH) FØR OPERATIONEN OG MØD MIN KIRURG

Sponsoreret rabat aftale i samarbejde med Nygart


Hey bloggen! Jeg har aldrig før postet et billede af mine bryster uden BH (hvilket der heller ikke har været en grund til), men i det at jeg har valgt at dele min bryst operation med jer, vil jeg bryde grænsen og poste nedstående billede med jer. Jeg har også planer om at filme min operation og video blogge det hele både før/efter med jer, da jeg ved mange af mine følgere på bloggen er interesserede i at følge mit bryst-eventyr. Som jeg har fortalt i mine tidligere bryst indlæg, har det altid været en stor drøm for mig at få mine bryster lavet og nu skal det altså være nu, for d. 7 Maj ryger jeg under kvinden hos Nygart. Der er mange der ikke synes jeg skal have lavet mine bryster (inkl. min kæreste), læs indlægget om det her. Men, jeg er en pige der går min egen vej for det vigtigste er at gøre de ting, der fylder min lykke bobbel ud. Efter jeg har snakket med min kæreste om grundene til jeg gør det (for min.. og KUN min skyld), så støtter han mig og vil også være der for mig igennem operationen, da han nu ved hvor meget det fylder i mit hjerte og i mine tanker.

fie-laursen-bryster-6

Jeg mødte idag min kirug Christian Sneistrup, som i længere ned i indlægget kan læse mere om af hans baggrund indenfor hans karriere, for nu vil jeg snakke om vores første møde og vores snak sammen. Christian mødte mig med et smil og virkede meget proffesionel og dygtig. Det er klart at man har sommerfugle i maven og er lidt nervøs i kroppen og sådan havde jeg det på vej ind til klinikken, men efter bare 2 minutter i lokalet havde jeg ro i maven og var fyldt med mere spænding end nervøsitet. Vi snakkede om en forskellige metoder og implantater. Jeg har valgt både min metode og størrelsen, men tænker det kunne være sjovt at se om nogle af jer kunne gætte det, inden jeg afsløre det? What would Fie do? Jeg har lyttet meget til Christian, da han jo kan se udfra mit bryst, hvad der vil være bedst for mig og så har jeg snakket meget med veninder som har været hos Nygart og få lavet bryster. Jeg skal faktisk ikke kun have lavet mine bryster større.. Hvad tror i også jeg skal have lavet? 😉  (det har selvfølgelig noget med brysterne at gøre) ..

fie-laursen-bryster1

Så kom vi til det grænseoverskridende billede. Der er plaster på mine nipples, da det lige var for meget at smide ud til jer. Igennem en scanning som hedder crisalix/3D, hvor man kan ændre på brysterne på en lille iPad. Vildt smart. Som de fleste kvinder, så er mit ene bryst også større end det andet og det er faktisk sådan at min ene nipple også er lidt større end min anden, så det vi ihvertfald ændres på. På nedstående billede har vi leget med 375 og 400 ml i brysterne, men vi prøvede alt fra 300-1000 ml, hvilket vi også har filmet, så det vil i også komme til at se. Det hele bliver filmet, lidt ligesom et Reality show. Meget proffesionelt og sjovt. Det er selvfølgelig lidt grænseoverskridende for mig at poste disse billeder, men jeg ønsker at nå ind til jer der selv går og er nysgerrige for brystoperationer og jeg vil gerne dele mit eventyr. Jeg er ikke tilfreds med mine nuværende bryster og derfor skal de laves – Og da jeg fik 3D brillerne på og kunne se brysterne, som i ser her så fik jeg næsten tåre i øjnene. Jeg blev så rørt inden i. Det er utroligt hvor meget dette betyder for mig.

fie-laursen-bryster2 fie-laursen-bryster3
Om min kirug .. 🙂

SPECIALLÆGE I PLASTIKKIRURGI
CHRISTIAN SNEISTRUP

Christian er uddannet speciallæge i plastikkirurgi fra Rikshospitalet i Oslo. Her var han efterfølgende ansat som overlæge og arbejdede bl.a. med brystrekonstruktioner, medfødte misdannelser og ansigtskirurgi. Eftefølgende vendte han hjem til Danmark, hvor han har været overlæge på Aleris Hamlet Hospitaler og arbejdet primært med kosmetisk kirurgi såsom bryst, ansigt, kropskonturering mm. Sideløbende har Christian arbejdet med forskellige filler typer og botulinum toxin samt undervist i Radiesse behandlinger. Christian er medlem af Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi.

fie-laursen-brytser4 fie-laursen-nygart5

   

16 kommentarer

 • Frede

  Du er en medieluder og et kæmpe fjols.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Finn

  du er sku et fjols og din kærste er en idiot han ikke kan lide dig som du er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ja undskyld, jeg forstår det ikke, hvad var der i vejen med dine egne bryster? Til jer der overvejer nye bryster, så lad vær, det er jo ikke gjort med den ene operation, der kommer flere gennem livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mike

  Operation hvorfor? Du har da de flotteste bryster allerede, personligt synes jeg ikke de bliver pænere af at blive blæst op, tværtimod. Nå ja det er jo en smagssag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Fie, super dejligt for dig! Du har fra naturens side meget pæne bryster, men vil helt sikkert anbefale dig en anden løsning! Et løft som de andre siger og så ville jeg stærkt overveje dråbeformede implantater, da de ikke kommer til at se ligeså klodsede ud, som jeg desværre synes de gør på efter billedet du har lagt op 😘 Håber du vil overveje de dråbeformede og evt tage en konsultation hos en anden kirurg, bare for at få en second opinion! 🙂 held og lykke med det hele! – C xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Håber seriøst ikke de kommer til at se ud på billedet – for de er da ikke pæne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Du har helt almindelig bryster og at “fikse” sine bryster gør dig hverken mere eller mindre lykkelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det er ikke de heldigste efterbilleder. Jeg håber der også er et gedigent løft involveret, da de bare see tunge og trætte ud brysterne. Beystvorten hænger alt fornemmer nedad. Men nok ok resultat hvis du får et kæft samtidighed, så de ikke hænger sådan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bob

  Du skulle begynde at træne. En kvinde i din alder burde ikke have en krop som ser sådan ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg tror du også skal have et lille bryst løft, det fik jeg, og er så glad for jeg lyttede til min kirurg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Hendes bryster hænger da ikke nok til at få foretaget et løft? Jeg synes personligt, at de ser rigtig fine ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Jeg tænker selv på at få lavet bryster, skal bare lige have pengene til det. Jeg vil meget gerne følge med i dit forløb så jeg ved, hvad jeg har i vente. Du er pisse sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej fie.
  Jeg kunne forestille mig at du du har valgt imellem 350-450 ml og måske et hp implantat. Jeg kunne også forestille mig at i rykker din brystvorte højere op eller et løft. Jeg har fra naturens side 70G og de ser meget tunge ud – så jeg syntes du skal overveje dette. Skriv til mig hvis du vil vide mere.
  Knus og alt held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg synes også de er flottere på “før” billederne! For sure!! Er så enig med den anden kommentar!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Det resultat de fremviser der er da ikke særlig heldigt. Håber det bliver anderledes. Ellers ville jeg overveje lille løft som led i processen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindy

  Jeg tænker bestemt at dit bryst inden er pænere end efter , hvad du ligger op . Evt et løft inden brystforstørrelsen ville give et bedre slut resultat . Dine bryster ser meget tunge ud og brystvorten sidder meget langt nede. Men jo en smagssag
  Held og lykke med det hele

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR KÆRESTEN IKKE ER FAN AF NYE BRYSTER.. SKAL MAN SÅ LADE VÆRE?