SENESTE KØB FRA NA-KD – Fie Laursen
JEG ER MED I DIVAER I JUNGLEN!

SENESTE KØB FRA NA-KD


Hey bloggen! Idag vil jeg vise jer en masse nyt tøj jeg har bestilt hjem fra NA-KD, som er en af mine yndlings sider at shoppe tøj på. Jeg har tusindevis af deres sweatere (tjek dem ud her) og nu snart skal jeg have noget mere hjem til sommer! Jeg elsker siden fordi de har det mest stilfulde tøj, som altid er opdateret på hvad der er in og i deres nyheder lige her, kan i se de altid som sagt, er opdaterede på de nyeste trends. De har også kategorien “most wanted” i bør tjekke ud lige her, hvor de har deres populære ting, hvilket ofte er alt det i ser på de store bloggere’s instagrams. Specielt denne Oversized Leo Sweater overvejer jeg stærkt at bestille hjem! Men jeg har bestilt nogle ting hjem jeg vil vise jer, så se med .. 🙂 Synes selv det er nogle dejlige fund! Jeg købte også nogle ting, men i forkerte størrelser så dem skal jeg have byttet, men i skal da lige se dem. HER OG HER.

Præcis dette sæt blev jeg inspireret af et outfit Astrid Olsen havde på, til .. Guldtuben tror jeg? Der var et arrangement jeg så hende til, hvor hun havde noget lignende på og da jeg så dette sæt inde på siden måtte jeg bare smide det i indkøbskurven!

BANDEAU TOP (HER), BUKSER (HER)

fie-laursen-1

Short Cable Knitted Sweater – Den fineste og dejligste sweater! Igen en der ikke kradser eller irritere, det synes jeg tit at sweatere kan gøre. Elsker de løse ærmer og de flotte fletninger i trøjen. Wauw! Den fåes i forskellige farver, men jeg valgte dusty pink. Overvejer den også i blå..?!
KØB HER

Fringe Hem Denim – De fedeste jeans! Ikke meget at sige andet end de er sygt fede og comfy!
KØB HER

fie-laursen-11

Cropped Tied Sleeve Knitted Sweater – Denne sweater havde jeg i en længere periode faktisk lånt af en veninde og så tænkte jeg, at nu ville jeg bare bestille en hjem selv, for jeg var så glad for den. Jeg elsker ærmerne, de er så fine og så elsker jeg den friske, men søde farve!

KØB HER

fie-laursen-111


Tied Waist Oversize Dress
– Jeg er obsessed med denne kjole. Den duer perfekt til forskellige arrangementer! Man kan have den på når man render rundt hjemme, når man er ude eller når man er på den rødeløber med et par flotte stiletter. Tror jeg vil rende meget rundt i den til sommer om aftenen, når man er ude og spise, på café ture osv. Elsker den.

KØB HER

fie-laursen-1111


Wrap Over Satin Frill Dress
– Den kendte blogger kjole! Den alle danser rundt i de flotte gader i København, på deres Instagram shots. Jeg har set den i tusinde farver og drømt om dem hvergang jeg åbnede min Instagram. Men nu var det nu og jeg skulle selv have en – og selvfølgelig skulle den være lyserød!

KØB HER

fie-laursen-11111

Turtle Neck Oversize Knitted Sweater – Jeg har seriøst aldrig haft så dejlig en sweater før og det mener jeg! Den er perfekt længde, både ved halsen og for enden. Den er blød, på den dejligste måde hvor man ikke sveder eller har det for varmt. Den er ikke en af de striktrøjer, der kradser og irritere en. Den er seriøst bare så blød og komfortabel, jeg har aldrig haft lyst til at anbefale noget så meget på bloggen, som den sweater. Seriously! Jeg render rundt i den hele tiden ..
KØB HER

fie-laursen-111111

7 kommentarer

 • Sandra

  Hej Fie.

  Hvilken str har du købt kjolen Tied Waist Oversize kjole i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael Nielsen

  Et udpluk af de 30 kjoler hun aldrig fik brug for på Paradise Hotel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael Nielsen

  Hun er den nye Sidney Lee.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jovana

  Ærligt du er virkelig ulækker at se på her. Dit hår er så fedtet, men ærligt det er det hele tiden. Og du siger i det der klip fra divaer i junglen at du er hygiejnisk og går i bad to gange om dagen, men det ved vi jo allesammen ik passer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

   He

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Kan ikke fordrage Fie, men hvad er dit f*cking problem!? Og mht. fedtet hår, så hjælper det ikke det mindste at vaske det hele tiden, tværtimod så bliver det kun værre hvis man gør det. Og at gå i bad konstant er heller ikke en god ting og bliver frarådet af diverse dermatologer. For en person der hader hende så meget, så er det ret morsomt, og lettere forstyrret at du udviser så morbid en interesse i hendes liv. Du opsøger endda hendes blog bare for at skrive lede ting til hende. Du burde finde dig en hobby evt. noget hvor du kan arbejde på dig selv og din indestængte bitterhed 🙄😏

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER MED I DIVAER I JUNGLEN!