VIND ET PAR PELS SKO TIL 1449.- KR – Fie Laursen
MINE SENESTE ØNSKER FRA AMERICANDREAMS

VIND ET PAR PELS SKO TIL 1449.- KR

Sponsoreret Giveaway


Hey bloggen. I samarbejde med fourrure har jeg fået lov til at give en af mine fans et par valgfrie pels sko, som har en værdig af 1449.- kr. Det er de samme pels sko i har set mig tøffe rundt i i sommers, som jeg havde i sorte i to forskellige kollektioner. Jeg har nu bestilt et lyserødt par hjem og et lilla. Nu har jeg fået lov til at lave en giveaway til jer! Det eneste i skal gøre for at deltage er at følge dem på Instagram lige HER, følge min Instagram HER og kommenterer dette blog indlæg, med hvorfor i vil vinde!  Held og lykke smukke piger 🙂 Finder en vinder næste uge!

fluffy1

160 kommentarer

 • caroline m

  Wow fordi de er så smukke! Har længe ønsket mig et par loafers

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Sikke en fed konkurrence Fie!
  Jeg håber virkelig på at vinde et par sko fra Cecilie Dichmanns brand “Fourrure”
  Jeg har sukket efter sådan et par så længe 🙂 Jeg holder stor fødselsdagsfest med min veninde om ikke så lang tid og det ville være fantastisk at troppe op i et par pelsede loafers. Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Intetnavn123

  Har aldrig ejet sådan et par før, men synes de er fede og nogle gange skal man prøve noget nyt her i livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Vil så gerne vinde! Og så kommer de til at ser de mega fab ud til forår 🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Vil rigtig gerne vinde de sko, fordi at de bare kunne være superfede at have på til min konfirmationsfest. De ville være fucking sejt, især fordi at min kjole er anderledes, og det ville se mega fedt ud sammen. Og ville aldrig få råd til at købe dem helt selv i virkeligheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Vil rigtig genre vinde de sko, fordi at de bare kunne være superfede at have på til min konfirmationsfest. De ville være fucking sejt, især fordi at min kjole er anderledes, og det ville se mega fedt ud sammen. Og ville aldrig få råd til at købe dem helt selv i virkelighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hold op hvor er de fede! Trænger virkelig til et par lækre forårs sko. HÅBER HÅBER HÅBER på at vinde😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Ønsker ønsker ønsker!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Fordi mine fødder trænger til absolut diva luksus, som disse lækre sko er. SÅ SMUKKE!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg øsnker at vinde for de sko er da bare for nuttede, og vil passe perfekt ind i min Garderobe. 😉 <3 !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne L

  Jeg vil så gerne vinde de sko, da de passer perfekt til resten af mit tøj! Også er de dyre selv at spare op til, når man er på SU!!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Jeg vil da enormt gerne vinde disse lækre tøfler til sommeren, da jeg hader alt ved mine tæer. Så det kunne være så luksus, at jeg ikke skulle bekymre mig om at have bare tæer her til sommer. Og fordelen ved disse helt enormt lækre sko er, at de uden tvivl vil fjerne alt opmærksomheden fra mine frygtelige tæer:))
  KÆMPE Møs fra hende der hader sine tæer<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nathalie

  Hey fie, jeg vil selvfølgelig super gerne vinde sådan et par lækre pels sko at gå i her til sommer! Jeg har i lang tid ledt efter de perfekte pels sko, og der her er bare lige mig!! <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  hey fie, jeg vil selvfølgelig super gerne vinde sådan et par lækre pels sko og gå rundt i her til sommer! Jeg har i noget tid ledt efter de perfekte pels sko, og de her er bare lige mig!! <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Hey fie, jeg vil selvfølgelig super genre vinde sådan et par lækre pels sko og gå rundt i her til sommer! Jeg har i noget tid ledet efter de perfekte pels sko, og de her er bare lige mig!!💋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Vil gerne vinde, da jeg synes de er så fede! Et helt fan af pels sko 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg vil gerne vinde (selvfølgelig) fordi det er en helt speciel og unik sko, som jeg ikke selv ville have pengene til at købe. Min yndlingsfarve er sort og lyserød så det ville være helt perfekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte Langdalen

  Jeg ønsker at vinde, because a girl can never have too many shoes! Og så er de bare møøøøøg fede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Brøns

  Jeg skal vinde fordi jeg er SÅ stor fan af pels. Jeg elsker at gå i pels både til hverdag men også finere anledning dog som studerende så er det ikke fordi man får med en formue i lommen så derfor synes jeg det kunne være helt vildt fedt at vinde dem her 😻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina Kjølhede

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde dette lækre par, som kunne være min “gave til mig selv fordi jeg er så pisse sej” da jeg har fået mit drømme job! 😍 skal male byen rød i sådan et fedt par som disse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gelila

  Ville elske at vinde disse sko! De er så fede😍 Fingers crossed🙌🏾

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Øgaard

  Har ønsket disse lææænge- men budgettet på SU rækker desværre ikke til dem. Krydser fingre for at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken Bech

  Super lækre pels sko! Dem kunne jeg rigtig godt tænke mig at vinde. Har kigget på nogen i lang tid, og synes simpelthen bare de er for sprøde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Har desvære slet ikke råd til sådan nogle lækre sko selv og mangler i den grad. For damn de er lækre!!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Elsker bare de sko de er så fede! Må eje dem 😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Line

  Jeg ønsker at vinde de flotte sko, fordi de bare er helt fantastisk flotte! 😍🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville blive så overdrevet glad for at vinde skoene så jeg kunne give dem til min dejlige mor som altid har forkælet os andre og aldrig købt noget til sig selv og hvor ville det være vildt at overraske hende og få lov til at give hende en gave jeg ikke selv har råd til at købe til hende ❤ håber for hendes skyld at jeg vinder og så kunne det være fedt at filme hendes reaktion da hun ikke er vant til dyre ting❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • It’s so fluffy, i’m gonna die!😍
  Har i lang tid ønsket mig sådanne gudesmukke sko, og de er bare on of a kind – jeg er fan 🙌🏽⭐️ Og så er fødder ikke det pæneste på kroppen, derfor skal de også peppes op! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tippe Elisabeth Bjerregaard

  Jeg fortjener sådan et par sko, da jeg lige er blevet mor til en lækker lille dreng og ofte glemmer mig selv. Jeg vil meget gerne svinge mine morstænger i sådan et par pelssko💃🏼🙋🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tippe Elisabeth

  Jeg fortjener sådan et par sko, da jeg lige er blevet mor til en lækker lille dreng og ofte glemmer mig selv. Jeg vil meget gerne svinge mine morstænger i sådan et par pelssko💃🏼🙋🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal vinde, fordi jeg aldrig selv får råd til sådan et par sko og har længe drømt om et par.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tippe Elisabeth Bjerregaard

  Jeg synes det er mig der skal vinde de sko😍 Jeg er 22 år og er lige blevet mor til en fantastisk dreng, så jeg glemmer tit mig selv. Derfor fortjener jeg, at svinge mine morstænger i sådan et par smækre sko

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tippe Elisabeth Bjerregaard

  Jeg synes det er mig der skal vinde de sko😍 Jeg er 22 år og er lige blevet mor til en fantastisk dreng, så jeg glemmer tit mig selv. Derfor fortjener jeg, at svinge mine morstænger i sådan et par smækre sko

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  De er så fine, hvem end som vinder er så heldig 💞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Jeg har længe ønsket at have disse sko på til galla, og de ville passe perfekt til min kjole 😍 Jeg krydser virkelig fingre !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  Jeg vil rigtig gerne vinde et par nye sko jeg kan rende rundt og have det lækkert i til sommer – nu, hvor kontanthjælp ikke ligefrem rækker til nye ting til sig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne West Olsen

  Kunne være dejligt med selvforkælelse, da jeg for det meste bruger mine penge på arbejdstøj frem for hverdags tøj 🙈 også er de her sko da total cute 😍❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Hvem kunne ikke bruge sådan et lækkert par👅 Jeg kunne utroligt godt tænke mig at vinde dem, da de er lige mig👢de er bare super fede, og de passer da bare lige til mine fusser 💞💃🏼😇 Mums

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Richter

  Jeg vil rigtig gerne vinde fordi jeg bare ville rocke de sko ad pommerns til 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shaha

  Vil rigtig gerne vinde dem, da de ville matche perfekt til min nye kjole og være et super match! Har helt sikkert tænkt mig at elske dem og passe sååå godt på dem! Også skal de da også lige med en tur i byen til venindens 20 års jo 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha Melina

  MEGA FED GIVEAWAY!
  Jeg kunne da godt tænke mig at vinde disse super lækre og fine sko. De ville passe sindsyg godt til det outfit jeg skal have på til min kusines konfirmation her i 2018. De ville virkelig sætte prikken over i’et 😉 – og så ville de da også passe perfekt ind i min gadarobe, og andre begivheder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel Maria

  Jeg vil rigtigt gerne vinde da jeg har drømt om disse sko så længe! Jeg desværre ikke råd til at købe dem selv da jeg er endnu en fattig studerende, så krydser fingre👏🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia Emilie

  Håber heldet er med mig, da jeg længe har ledt efter sådan et par smukke pelssko😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carolina

  Jeg ønsker at vinde disse lækre futter da jeg vil bruge dem til sommer i mit hus på Mallorca ☺️💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvad er der at sige skoene taler for sig selv de vildt fede! Så selfølgelig vil jeg gerne vinde et par

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • zozo

  jeg ønsker at vinde de her sko, trænger at fforlælde min mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • zeinab

  søndre parkvej 17 2th

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Jeg vil rigtig gerne vinde fordi jeg syntes de er vildt flotte og så kunne det være fedt at gå rundt med dem her til sommer😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Sindesen

  Jeg ønsker at vinde disse sko, da jeg synes, at de er utrolig flotte, og jeg har længe overvejet at investere i dem. De står højt på min ønskeliste, så det ville være mega luksus at vinde dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Hej fie, jeg ville ønske jeg kunne vinde dem for min bff har ønsket sig sådan nogle i jeg hved ikke hvor lang tid og hun har snart fødselsdag, jeg ville mega gerne bare købe dem til hende men har dsv ikke råd… ❤️😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkeline Vester Rosenmeier

  Jeg vil mega gerne vinde de sko, fordi at jeg synes at de er vildt fede, og anderledes, men jeg har ikke selv råd til at købe sådan nogle sko, så det ville være rigtig dejligt hvis jeg vandt!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Wow! 😍 Sikke nogle smukke sko! Jeg ville elske at vinde sådan nogle flotte pelsbanditter. Jeg ville ikke gå i andet resten af året 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gizem Cakir

  Har virkelig brug for nogen sommer sko som er flotte og letter at tag på og skal snart ud og rejse til Spanien! Så det kunne være fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg vil så gerne vinde dem da jeg længe har ledt efter par pæne hygge sko og haft et øje disse især, dog er de en del uden for min økonomiske situation, så det ville jo være fantastisk at være den vinde disse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Fordi jeg er stor fan af pels sko og havde et Y-par som lige gået i stykker så håber at jeg kunne vinde dem her

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helleesme

  det ville at være fantastisk at gå sommeren i møde i pels;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Løvgreen

  De smukkeste sko, jeg skal bare vinde dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Emilie Møller

  Jeg ønsker at vinde da jeg i forvejen selv er pels-sko-fan i stor stil og de ville klæde min egen lille kollektion herhjemme😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shoutout_til_alle11

  Jeg vil rigtig gerne vinde, fordi det er nogle virkelig fede sko. Jeg vil aldrig kunne finde på at købe sko til denne pris, da jeg ikke vil have nok penge til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg trænger til at blive forkælet efter jeg er blevet mor 😊😁🙈 nye sko ville være helt fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline :)

  Hey Fie! FUCK de er lækre! Jeg synes det er så fedt hvordan du gerne vil give tilbage til dine følgere 🙂 du har det største hjerte <3 Min mor har nemlig fødselsdag om et måned, og skoene ville være PERFEKTE til hende 🙂 vi er nemlig ikke de rigeste, så håber at jeg hinder 😬 jeg vil gerne gør min mor glad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Jeg kunne da godt bruge sådan nogle lækre sko til mine fødder! De er da så smukke og fine ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Duebjerg Nielsen

  Ville gerne vinde dem, fordi jeg så længe har kigget på lignende og jeg bare er SÅ vild med dem. De er så fine og ville passe perfekt ind i min garderobe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline :)

  FUCK hvor er de bare lækre! Jeg synes det er mega fedt hvordan du har løst til at give tilbage til dine følgere <3 du har et stort hjerte søde 🙂 håber jeg vinder, fordi min mor har nemlig fødselsdag om et måned, og de sko ville være PERFEKTE! vi er ikke de rigeste, men vil gerne gør min mor glad 😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pani Johnsen

  Kunne virkelig ønske mig sådan nogle, da jeg mangler sådan nogle sommer sandaler 😍 virkelig flotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Sikke nogle lækre sko😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  De er så fede! Har længe ønsket mig sådanne sko med pels, mega cool!
  Ville være perfekte til sommerlooket. Har endnu ikke haft held med at vinde en konkurrence, så håber det lykkedes denne gang! <3
  Knus Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg vil virkelig gerne vinde dem for mangler nogle pæne sko og der gør min mor også så mig og min mor kunne dele dem og når vi ikke bruger dem mere ville jeg sælge dem og give pengene til røde kors der hjælper de fatige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria Lydia

  Fordi de ville suite mange af mine outfits

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  De er så fede! Har længe ønsket mig sådanne sko med pels, mega cool og ville være perfekte til sommerlooket 😍!! Har aldrig vundet en konkurrence før, så håber du vælger mig så jeg kan prøve at vinde for en gangs skyld!! 🙏🏼😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Man skal ikke spille på medlidenhed, men!
  Jeg har lige fået mig en lille datter, og børn koster utroligt mange penge. Så sådan et par lækre sommersutter, vil virkelig falde på et tørt sted. Man må jo godt se godt ud, selvom man er mor, ikke? 😉
  Skud ud til dig Fie for altid, at lave fede blogindlæg og konkurrencer! TAK!
  og og og… så glæder jeg mig for VILDT til at se dig i Divaer i Junglen og rykke Caroline! 😀 😀 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Saraya

  De har været på min ønskeliste så længe, De er så SMUKKE! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindy Jakobsen

  Hej Fie.
  Jeg vil vildt gerne vinde et par sko, så jeg er helt vild med pels! Ville blive så lykkelig hvis jeg vandt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • elvira

  Da jeg lige er kommet hjem fra højskole, har jeg desværre ikke råd til sådan luxus, som disse sko :/ det ville være en mega lækker overraskelse, hvis jeg fik muligheden for at tøffe rundt i disse lækre sko til sommer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Fordi jeg ikke har noget lignede, og fordi de er mega fede.😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Kunne godt bruge nogle lækker sommer sko og så vil de passe så godt sammen med min konfirmation kjole ELSKER pels sko

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petra Reigstad

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde et par, da skoen siden jul har været på min ønskelisten, og da det er den lækreste og mest smarte sko jeg LÆNGE har set!!😻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønneste giveaway Fie! 🌸🌸
  Har længe drømt om at vinde et par i sort str. 37, de er helt unikke og så lækre. Desværre står jeg i en situation, hvor der pt ikke er mulighed for selvforkælelse så jeg ville blive SÅ glad hvis jeg vandt denne giveaway! 🙏🏽🎁💕
  Love from N.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noomi Hylland

  Fordi de er vold fede, men jeg er fattig ass fuck lige nu #shoecravings

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Vil såå gerne vinde disse flotte sko!!😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Trædholm Mikkelsen

  Mega pæne sko! De er for dyre til mit buget. Men de står på min højt ønskede ønskeseddel. Hvis jeg bliver den heldig vinder. Elsker de her sko, de kan passe til alt. 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg elsker at hvad der har med Four at gøre👏🏻 Og et sæt af disse smukke herligheder i pink, ville løfte mit humør 🌸 pink + Four = skønhed 🌸💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Ej de er så fede omg! Elsker virkelig bare din flotte og elegante stil, Fie! Jeg er virkelig forelsket i mange af dine ting, og virkelig også de her lækre sko! Håber jeg vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Synes de er mega fede!! Og da jeg rigtig tit går i blomstret løse bukser, har jeg kigget flere gange på sådan nogle sko, men har aldrig lige følt at økonomien var til det!! Håber meget på at vinde den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg skal vinde fordi jeg aldrig har vundet en giveaway og så ville det være vildt fedt, hvis det blev disse, da de passer til ALT i min garderobe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ELSKER de sko! Har kigget så mange gange på dem, men som enlig mor på SU så rækker pengene ikke rigtig til det. Så jeg ville elske at vinde de her!!! 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Årh, hvor er de dog skønne! Har fulgt både fourrure og dig i lang tid nu. 😜 Skoene står højt på min ønskeliste, men er desværre lidt dyre til mit budget. Derfor ville jeg være lykkelig, hvis jeg vandt dem her! 😍🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Mega pæn sko! Og vil passe ind i hvert outfit til sommer. Der vidst heller ikke nogen tvivl om de praktiske at have i ens garderobe, da man meget hurtigt og nemt kan tage dem på 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Elsker disse sko! De er så super fede!
  Ville elske at vinde dem, da jeg er på
  SU, og ingen penge har😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg ville gerne vinde sådan et par lækre sko, 1. Fordi jeg fortjener det. 2. Fordi jeg snart skal til en masse konfirmationer. Og de ville fuldende mit outfit 😍👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Forsmann

  Jeg ville elske af vinde disse sko! Da jeg virkelig ikke synes der er noget flottere på en sommerdag, og så ville de bare sætte prikken over i’et i mit normalt, meget sorte outfit 😍😍 Krydser alt hvad jeg jeg 💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Jeg vil virkelig gerne vinde, da jeg snart skal til en masse konfirmationer og på ferie, og til dette arrangement ville de være perfekte!
  Rigtig flotte til at give et unikt look. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie ane

  De er mega flotte! Ville elske at have dem til sommer! 😍☀️ Håber jeg vinder!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg vil sindssygt gerne forkæle mig selv med et par lækre pelsslippers, da jeg er helt vild med trenden – og trænger til at friske skoreolen op inden sommer ✨✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Virkelig nogen flotte loafers 😍✨ De er lige min stil, og vil vildt gerne have sådan nogen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathja Schmidt

  Jeg ville elske at få fingrene i de lækre sko, perfekt til at fint outfit, specielt til sommer brug!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Popp

  Jeg vil super gerne vinde de her sprøde sko. De ville peppe et hvert outfit op, da de skilder sig meget ud. De er SÅ lækre. Så håber 🙆🏽‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil virkelig gerne vinde, fordi jeg mangler nogle fede sommersko her til sommer. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie sophia Hviid lauritzen

  Jeg er desværre hjemmegående i øjeblikket pga. En der kørte ind i mig… så kunne godt bruge et par lækre sko til at føle mig lidt ekstra lækker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Popp Mortensen

  Jeg vil super gerne vinde de her sprøde sko. De ville peppe et hvert outfit op, da de skilder sig meget ud. De er SÅ lækre. Så håber 🙆🏽‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liva fugmann

  Jeg gad rigtig godt vinde da jeg synes de er så fine og jeg længe har kigget efter præcis sådan nogle!🌹

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Popp Mortensen

  Jeg vil super gerne vinde de her sprøde sko. De ville peppe et hvert outfit op, da de skilder sig meget ud. De er SÅ lækre. Så håber 🙆🏽‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Feline

  Ville ææælske at tøffe rundt i dem! Med en SU og et barn, er det desværre ikke lækre sager som de sko pengene går til 🙈 så det kunne være smadder lækkert at blive den heldige vinder af dem ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har i så lang tid gerne ville have disse skønheder!!😍 jeg skal snart ud og rejse og ville elske at tøffe rundt i dem😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Louise Hansen

  Jeg vil helt vildt gerne vinde dem, da jeg synes de er så mega smukke, men desværre har jeg ikke selv råd til dem. Jeg ville DØ hvis jeg vandt disse skønheder 😍😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg ville elske og få fingrene i sådan et par da jeg har været på udkig efter dem længe, men budgettet har bare ikke være til det. Skal også på ferie til Thailand her lige om lidt så der ville de jo bare passe perfekt. Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Vomb Boje Lund

  Jeg ville elske at vinde disse sko! Jeg skal vinde fordi de ville passe perfekt til et nyt outfit jeg lige har anskaffet mig, og så ville det være den perfekte gave, efter jeg lige har afsluttet min bachelor i Bygningsdesign 😻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Francesca Bjerg Manca

  Wow hvor er de lækre de sko! Jeg køber mest sko brugt til billige penge – så at vinde et helt nyt sæt sko er lidt af en drøm…..
  jeg er vild med dig og din blog ❤️ Bliv ved med at vær dig selv og gør det du gør

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg ville elske at vinde sådan et par, da de kan pifte et hvert outfit op🙌😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville elske at tøffe rundt i dem til sommer! De er ekstremt stilede og så søde!😻😻👏🏽👏🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilia

  De er sååååå fine❤️ Ville elske at eje sådan et par

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde disse fantastiske sko! Jeg har brug for lidt opmundring efter en lidt svær tid i mit liv… jeg har for et par år siden mistet min elskede far efter, at han selv valgte at gå herfra.. det har selvfølgelig taget hårdt på hele familien, ikke mindste min søster, mor og jeg.. men vi er ved at komme ovenpå igen, efter et meget langt forløb..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  De er simpelthen så fine og har selv overvejet at købe dem længe, men prisen er i den for høje ende for mig. Så derfor ville jeg virkelig blive glad hvis jeg var den heldige!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Kirstine

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde disse fantastiske sko! Jeg har brug for lidt opmundring efter en lidt svær tid i mit liv… jeg har for et par år siden mistet min elskede far efter, at han selv valgte at gå herfra.. det har selvfølgelig taget hårdt på hele familien, ikke mindste min søster, mor og jeg.. men vi er ved at komme ovenpå igen, efter et meget langt forløb..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Marloth Frøkjær

  Jeg har altid godt kunne tænke mig et par sko med pels og wow hvor er de bare smukke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det er den smukkeste sko😍
  Ville være SÅ lykkelig hvis jeg vandt 🙋🏽😱❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tabita Larsen Sørensen

  Jeg ville elske at have sådan nogle i mit Walk in closet. I hele mit skab har jeg intet der ligner disse sko, og de er virkelig specielle. Så det kunne være helt fantastisk at vinde et par som dem!❤️🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej men altså … de lyserøde ville passe perfekt til mit lyserøde hår, sikke et match

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anthonia

  Jeg har altid ønsker mig er par, så det ville være mega fedt at vinde dem😍💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca hennesser

  Det er såååå flotte. Ville blive mega glad for sådan et par💗💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Perin

  Jeg leder for tiden efter nogle mere unikke items til min garderobe. Skoene passer efter min mening virkelig godt på mit ønske om en mere udbredt vifte af muligheder i skabet<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg vil så gerne vinde et par super smukke pels sko da jeg lige har haft fødselsdag Fredags så det vil være en perfekt ekstra gave fra dig 😍😘❤️

  Tusind tak for dig du er en skøn pige og jeg elsker at fløge med i dit liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Rostrup Jørgensen

  Jeg ville elske at vinde dem, fordi de ville være mega fede at have på til sommer😻😻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  De er så lækre 😍😍 ville elske at vinde dem. De ville passe så godt til en kjole jeg lige har købt. 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg vil gerne vinde, fordi de er alt for fucking lækre at se på, og min garderobe skriger på at få selskab af dem. Desværre er pengene ikke rigtig til det, så det vil være alt for lækkert <33

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Skoene er SÅ flotte, så derfor ville jeg vild gerne vinde dem!😍 det ville passe lige til min stil 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Hansen

  Hej❤️ jeg vil gerne vinde, fordi jeg synes det er nogle virkelig flotte sko, og jeg har længe ønsket mig nogle nye sko. Love you Fie! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Clemmensen

  Fordi de ville passe perfekt til mine føder ! ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg vil gerne vinde fordi man med SU ikke har råd til SÅ fine sko… Kunne være dejligt at vinde<3 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Lautrup

  Jeg vil gerne vinde skoene fordi jeg i April skal til min lillesøsters konfirmation. Jeg har længe gået op kigget på disse sko i lilla pels, da de passer så godt til min kjole. 💃🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Vil gerne vinde dem da de er super lækre og kan pifte et hvert outfit op 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er SÅ flotte 😍 ville elske at vinde dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette helene

  Jeg er helt tosset med disse sko og deres unikke udtryk😍 også ville de bare passe ind i et hvert outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Skal til Athen om en uge og de ku bare være så perfekte til at gå i byen med! Så flotte 😍🇬🇷 Vil nok bruge dem hver dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  De er generelt bare vildt lækre og specielle🔥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  De er super fine 💗😍😍❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Andersen

  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg synes de er så fede – og fordi de altid kan pifte et outfit op, + jeg er på SU så får ikke råd foreløbig.. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Lautrup

  Jeg vil rigtig gerne vinde fordi jeg i April skal til min lillesøsters konfirmation, jeg har længe gået og kigget på disse sko med lilla pels fordi de passer perfekt til min kjole. 💃🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg vil gerne vinde, da jeg længe har ønsket mig et par sko fra fourrure, men simpelthen ikke har haft pengene til at købe et par 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bernadetre

  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg ELSKER pels😱😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freya

  Jeg vil gerne vinde disse sko da jeg længe har været på udkig efter et par, men de altid er for dyre til mit budget 🙁 de her er virkelig fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maysa

  Jeg vil gerne vinde skone fordi jeg har virkelig brug for nye sko men der er bare ikke pence nok til det og fordi de er så søde❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg gerne vil prøve sådan et par sko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Kunne godt tænke mig, at vinde disse fine pels sko, da jeg snart skal til Dubai, hvor jeg ville elske at tøffe rundt i disse. De ville være perfekte til at pifte et outfit op

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg syntes det er nogle virkelig fede sko, der kan gøre et outfit unikt❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Er helt forelsket i dem 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE SENESTE ØNSKER FRA AMERICANDREAMS