Afsnit 4 af Divaer i Junglen – Fie Laursen
DIVAER I JUNGLEN: JEG ENDTE PÅ HOSPITALET MED 2 DROP I ARMEN

Afsnit 4 af Divaer i Junglen

Hey bloggen. Så blev det sendt endnu et afsnit af Divaer i Junglen og jeg blogger jo om dem alle til jer, så… Iaften så i bla. at Caroline og jeg skulle igennem en test om vi kunne stole på hinanden. Da Jakob sagde vi kunne vælge om hinanden måtte få vores kufferter blev jeg ikke glad og tænkte “yay jeg vil have min kuffert”, for jeg havde ærligttalt intet i min kuffert som jeg manglede. Jeg havde været heldig og fået ret meget med, så for mig lå der ingen glæde eller lyst til at hun skulle give mig min kuffert, så jeg tænkte bare at jeg ikke ville risikere at stå der, give hende kufferten og ikke få min. Jeg havde ingen tvivl, for jeg følte ikke at jeg skyldte hende noget og hun havde sagt nogle ekstremt grimme ting til mig dernede, der havde pisset mig af. Der er også meget i ikke ser på TV. Jeg smiler da vi begge siger nej, fordi jeg synes det er komisk. Selvfølgelig kan vi ikke stole på hinanden. Og så er jeg heller ikke ked af jeg ikke fik min kuffert, da jeg nærmest ikke gad have den. Altså, jeg var virkeligt ligeglad om jeg fik den eller ej. Vi vandt også flamingo dysten og det var så fedt. Karaoke dysten var også ret kedelig for mig, da sangen blev gættet så hurtigt. Dog var flamingo dysten sjov nok, men for at være ærlig så synes jeg dysterne er ret kedelige… Den eneste der var en dyst, som var noget af det jeg kom efter at gøre, var spise dysten. Jeg kom for at presse nogle grænser af i en jungle, ikke for at lave kedelige dyste, som dem i har set os gå igennem indtilvidere.

FIE LAURSEN JAKOB KJELDBERG

Jeg synes helt klart der mangler nogle kryb og noget vildt i programmet, ligesom der er i de andre. Jeg har en stor drøm om at være med i “Hjælp – Jeg er en celebrity” programmet der engang kørte, hvor de kom ud for en masse syge ting i Junglen. Det minder om Divaer i Junglen, bare vildere og federe. Jeg håber helt klart at jeg kan deltage i et nyt Jungle program, noget hvor man presser sin psyke hårdere og længere ud, for det ELSKER jeg..! Lige nu synes jeg det er lidt kedeligt TV og kedelige dyster, men måske bliver det sjovere..? Hvem ved..? Næste afsnit bliver spændende for der er der vidst en diva eller en mand der forlader junglen – og det vil jeg selvfølgelig også blogge om. Under de afsnit der køre nu er jeg ekstremt ensom og har hjemve, men det er ikke noget jeg viser på TV. Sasha var ude, jeg havde mistet min tro på Maja da hun gik bag min ryg og jeg kendte ikke drengene så godt. Det var rigtig hårdt at rende rundt nede i junglen og jeg savnede min kæreste helt vanvittigt, men jeg gav ikke op, for sådan er jeg ikke..! Jeg kæmper og kæmper, til det sidste.. 🙂
Jeg besvimede også og endte på hospitalet (læs indlægget her).

jakob-piger_-1jakob-piger_-3

29 kommentarer

 • Diana

  Jeg er ked af at høre at du besvimer, og kommer på hospitalet <3 Håber bare du har det godt nu smukke Fie! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hej Fie
  Ovenstående kommentarer lugter langt væk af misundelse.
  Jeg synes, du er sej!
  Respekt for dig og for det du laver.
  Venlige hilsner
  Jyden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  Hey Fie. Jeg syntes du er mega Nice! Det vildt sejt at du tør sige din mening:) Håber kun på det bedste❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ella

  Wow jeg er enig der mangler kryb, men jeg synes virkelig at Caroline er strid overfor dig, men du skal ikke tænke på hende bare husk at være den voksne her drop dramaet fordi så er du bare sådan en fantastisk person, omg du er elsket fra min side af!!
  Kæmpe respekt til dig❤️
  BTW Bitch du var god til at ridse på flamingoer aha(flamingo-emoji)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hey Fie!💗 Jeg forstår dig godt hvis det er kedeligt😝 Men er vild glad for du er med i programmet! Elsker dig God aften❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Du er der for at spille spillet og vinde, du bare sek du kommer med din mening om alt det her! Det sku ikke alle der lige tørrer det. Men du e jo også Fie Laursen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Elsker dig mit største idol fie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Jeg syntes det er fedt du kommer med din mening, der er altid noget man kan gøre bedre! Og du er med i programmet for at vinde. Ikke for at “være” sød! Ikke fordi du ikke er sød, men ja ikke misforstå mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Elsker dig mit største idol fir

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej fie 😉 Du skal vinde divaer i junglen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Typisk folk at finde noget at hate på! Godt oplæg, man for et indblik i hvordan reality tv er irl ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna-Maria

  Hej Fie
  Jeg har også sagt jeg synes showet er blevet lidt kedeligt, fordi det var virkelig nogle fede syrer dengang og mere drama! Nu er programmet lidt for nemt men håber det bliver bedre! Mvh Am

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Fie.
  Hvad endte det så med, med Carolines kuffert? Byttede I tilbage efter programmet, eller brændt som du sagde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Synes det er lidt lamt at du kalder dysterne for kedelige, du har jo selv meldt dig til programmet og har vel set det de foregående år? Så det kan da umuligt være en surprise hvordan det foregår. Ville fandme gerne se dig overleve 2 dage i Robinson, så meld dig dog til det program hvis du synes du er så sej. Synes helt ærligt du skal tage dig sammen og lade være med at gøre grin med alle og alt hele tiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Haaaalløj 🙂
   Ja, i de andre sæsoner er det altså meget vildere dyster end dem vi kom ud for. Men jeg fortryder ikke programmet, det var en sjov oplevelse.
   Jeg har da lov til at sige jeg håbede på mere spænding 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hey fie, jeg synes du er en klam sæk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIVAER I JUNGLEN: JEG ENDTE PÅ HOSPITALET MED 2 DROP I ARMEN