Den bedste side af købe beauty produkter – Fie Laursen
Afsnit 4 af Divaer i Junglen

Den bedste side af købe beauty produkter

Hey bloggen! Vi skal snakke om BeautyCos, nemlig siden som jeg bestiller alle mine beauty produkter hjem fra. De eneste hårpleje produkter jeg bruger er fra Maria Nila. Jeg bestiller altid deres shampoo + balsam hjem, én gang om måneden og så er jeg nu hoppet over på denne Silver Shampoo også. Hvis der er nogle af jer der kæmper med uglet hår eller hår der er gået i stykker, så vil jeg seriøst anbefale denne hårkur for den kan redde ALT hår. Det er helt sygt, hvordan den kan gøre ens filtrede, slidte hår helt nyt og smukt.

Denne spray fra Babor fjerner søvnløsheden i ens krop ved at man sprøjter den rundt i soveværelset inden man skal sove. Jeg har skrevet et langt indlæg om hvad den har gjort for mine søvnproblemer og det kan i læse lige HER.  I kan også shoppe makeup HER. De har ALT! 🙂

Min yndlings hårolie fra Maria Nila er også på tilbud lige nu, den kan i købe lige HER til kun 169.- kr.

img_6816

img_6801img_6799img_6797

1 kommentar

  • Elena M

    Hej Fie. Sikke nogle dejlige produkter:) Har du nogle erfaringer med ansigtsmasker? Vil gerne prøve Luminous’ maske men så artikel på fb fra castorolie.dk omkring manuka honning, der skulle give god fugt og glød til hud og hår. Har selv en ret uren hud.

    Kender du til den honning eller hvordan holder du din hud så smuk og fri for akne? Kh Elena

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afsnit 4 af Divaer i Junglen