Divaer i Junglen: Vi vandt pga. snyd i dysten (Det så du ikke i afsnit 3) – Fie Laursen
WOW: DET STØRSTE UDSALG!

Divaer i Junglen: Vi vandt pga. snyd i dysten (Det så du ikke i afsnit 3)

Dette indlæg kommer ud lidt senere, da jeg har ligget syg med halsbetændelse .. Ups!


Hey bloggen! Tid til at snakke om Divaer i Junglen, for det er jo Mandag og i har lige set afsnit 3. Der var mange følelser i dette afsnit og jeg havde været spændt på at se det, som altid, så er der klippet meget ud og det dømmer jeg ikke TV3 for, for ellers ville episoderne vare flere timer. Men jeg tænker at skrive lidt om aftenens afsnit og de ting i ikke så på TV, for der er sgu en del.

fie laursen

I sidste afsnit blev jeg kaldt opmærksomhedskrævende af Johnni, tror jeg det var, i vores lejr. Grunden til at jeg får så meget TV tid som jeg gør, er fordi jeg gør det vi bliver bedt om, bag at filme et TV program. Jeg laver TV. Jeg gør det, jeg bliver betalt for. Nemlig ikke bare at sidde og glo, men at rejse mig op og fortælle hvad jeg føler, tænker og laver. Når de kommer og filmer os, fx. om morgenen (hvor han kalder mig opmærksomhedskrævende) og siger at jeg snakker hele tiden.. Ja, når de kommer om morgenen og filmer os, så stiller de os spørgsmål som bliver klippet ud. Fx, filmede de altid hen på mig fordi jeg er nem at arbejde med, i TV og jeg bliver ikke irritabel eller utilfreds, med at blive filmet og svare på spørgsmål som “har du sovet godt Fie?”, fordi jeg ved hvad jeg er gået ind til, netop at filme et TV program hvor seerne skal have vores følelser og tanker med, hvert minut af dagen. Jeg er nød til at komme med endnu flere kommentarer til alt der foregår, fordi de andre ikke byder ind eller har virket irritable når produktionen har spurgt ind.

fie laursen sasha klæstrup

Vi skal også snakke om de 2 diamanter og hvorfor jeg nægtede at give dem til Maja og derfor gav dem til Roed. Der er så meget i ikke ser på TV, såsom at Sasha, Maja og jeg aftalte første dag vi skulle skiftes til at give dem til hinanden. Ingen af os havde gjort det bedre end hinanden, på dag 1, men vi valgte at sige Maja havde fordi vi skulle havde grunde til at give diamanterne til hinanden. Sasha gik ud, pga. en skade og jeg stod alene med Maja og regnede med vi stadig havde hinandens ord. Hun fuckede det op for os i tøj dysten og noget i ikke ser, er faktisk at hun snød i dysten vi vandt, da Sasha røg ud. Den bane hende og Mogens skulle løbe igennem med bind for øjnene. Det kommer ikke bag på jer, at jeg skriver dette, da jeg har set på diverse facebook sider og Instagrams folk allerede har regnet den ud og kunne se det på TV, men jeg tilføjer sandheden for at skabe forståelse for mit valg om diamanterne. Da vi havde vundet dysten og var på vej op i lejren (der bliver man ikke filmet), der sagde hun at hun kunne se, når hun kiggede op, hvilket man ser i klippet hun gør når hun løber igennem banen. Vi sagde selvfølgelig intet til produktionen, da vi var glade for at have vundet og fandt de ud af hun havde snydt, var vi sikkert smidt i lortelejren. I spise dysten der gjorde Maja og jeg det lige godt, hun fik blot spist et lille stykke nosse mere end jeg gjorde og derfor kunne jeg ikke unde hende at få de to diamanter. Hun havde fucket op i tøj dysten, snydt i dysten vi vandt og gjorde det ligeså godt som mig, både på dag 1 og på spisedysten. Vi havde en klar aftale, som hun ikke kunne holde og hun vidste jeg ikke kunne sidde og sige “Du snød jo, det sagde du til os? Du kunne se alt, så derfor løb du så nemt igennem banen”, for så ville det få konsekvenser, da vi nu havde vundet. Jeg har intet imod Maja, men jeg kunne ikke unde hende diamanter og ros på noget hun havde snydt sig selv igennem og så kunne hun ikke anerkende at jeg havde spist ligeså meget som hun havde, i den klamme spisedyst. Det handlede kun om hvor sejt hun havde gjort det, i lejren og det var det eneste hun snakkede om, så til sidst sagde jeg højt “jeg har fucking spist ligeså meget som du har!”, fordi jeg blev så irriteret. Jeg hader når mennesker ikke kan anerkende andre end dem selv og når de vil roses og føle sig høje, på at have vundet noget med snyd.

 

fie laursen divaer i junglen

Noget andet man ikke ser på TV er rigtig meget af festen, ja selvfølgelig – for den varede ca. 2 timers tid. Det klip jeg var overbevist om de ville tage med, er hvor Janni, Maja og jeg sidder ved bordet og de andre er ude og snakke, der sidder vi alle piger og bagtaler Rikke og Caroline. Vi går også ned til toilettet på et tidspunkt og snakker om det. Maja siger præcis de samme ting, som Janni og jeg, netop at Rikke udnytter sin seksualitet til at få Mogens på hans side og at Caroline er uhygenisk  og vi synes det er for meget, at ligge og onanere i en jungle, foran andre mennesker og et kamerahold. Vi gik også ned ved toilettet for at snakke i fred, hvor Maja kom og fortalte mig at drengene ville stemme mig ud og de spurgte om hun ville spille med dem. Jeg sagde så jeg ikke ville konfrontere dem, men da hun valgte ikke at give mig næste diamant, som aftalt, vidste jeg at hun blot udnyttede mig som en brik i hendes spil og derfor valgte jeg at konfrontere drengene, hvor jeg sagde hvad Maja havde fortalt mig og vi aftalte, så at vi skulle snakke sammen om alt og stå sammen. De sagde også det ikke var noget de havde sagt, men noget hun havde foreslået dem. Jeg valgte der, at jeg ville spille sammen med drengene, men alt det ser i ikke på TV, så der er sikkert mange ting der ikke vil give mening, når de næste par afsnit ruller. Ja, vi er ikke mange afsnit fra finalen jo..!

klammad_-2

Noget andet man heller ikke ser, har Janni faktisk allerede skrevet om på sin blog (læs her), men jeg vil gerne bakke hende op på det. Det man ser på TV af Janni’s exit ligner slet ikke det der skete i virkeligtheden og jeg forstår godt man klipper i TV programmer, men hvis det her ikke var klippet sådan her, havde det været det meste legendariske klip i hele Reality historien, haha! Janni forlod programmet med fucking klasse og de sjoveste kommentarere til. Hun var iskold og ligepå i sine udtagelser og jeg stod ved siden af, bakkede hende op og det samme gjorde Dennis fra hendes hold. Hun sagde bla. noget ala hun var træt af at kigge på Carolines trusser, med beskidt udlåd og at hun skulle ligge og onanere i junglen, uden respekt for dem omkring hende måske synes det er ubehageligt. Læs mine andre ‘Divaer i Junglen’ indlæg LIGE HER.

fie laursen

25 kommentarer

 • Fuck dig selv

  Du burde købe en fucking stor dildo og proppe den op i din røv til du revner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Hej 🙂
   Det lyder ikke så rart. Håber du nyder den solrige dag 🙂
   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • drama

  haha, er så komisk alle de falske fights i har og i er jo herre gode venner der sikkert sidder og snapper sammen over alle de gryn i laver på at fake bitchfigths 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Halløj. Ingen af de fights er falske 🙂
   Men kunne da have lov at håbe, ha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Din blog villle gavne af lidt mm@gmail.com. Specielt mht. kommasætning og sammensatte ord.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tasja

  Hej Fie 🙂 Normalt har jeg egentlig haft et indtryk af dig som mange andre har, men jeg forstår dig sgu egentlig godt. Du er bare ærlig ligesom jeg selv er, hvilket nogle mennesker ikke kan håndtere. Jeg er ikke enig i alt du siger, men lige det her, der tror jeg på dig. Da jeg så programmet, var min første tanke, at Maja kunne se noget, for hvordan i alverden skulle hun ellers kunne være så god.
  Selvom jeg også kan have holdninger til dig nogen gange, så har jeg virkelig stor respekt til dig, da du gør det, andre ikke tør for at komme frem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Jeg synes du er sej❤️
  Håber du vinder det hele👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Jeg har lige set det, og jeg forstod stadig ikke hvorfor de ikke tjekkede en ekstra gang om det kunne se osv…. jeg er meget neutral i denne situtation, jeg synes Maja fortjente diamanterne, men det er ikke okay at snyde( så derfor forstår jeg dig) hun gjorde det rigtig godt i spise konkurrencen, men det er ærligt at i ikke vandt på en fair måde. Men jeg kan selvfølgelig godt forstå hvorfor hun ikke sagde noget til produktionen, men hvis det var mig ville jeg have holdt det for mig selv, så dette ikke skulle ske. Men jeg forstår ikke hvorfor du behøver at forklare dig, du gav jo en forklaring på showet, med at Maja allerede havde fået en, og at hun ikke holdet hvad hun lovede?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Hey 🙂 Nej, jeg kunne ikke forklare på TV at min største grund til hun ikke fortjente var at hun havde snydt, for så ville vi ryge i lortelejren, sikkert. Vi vandt jo på at hun snød.
   I tøjdysten fuckede hun op for os og i spisedysten var den eneste man kunne sammenligne hende og jeg, og der gjorde vi det lige godt, det er min grund.

   Jeg forklare mig fordi folk hater over jeg ikke gav hende de diamanter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Jeg syntes Caroline er så pisse klam og kigge på, hun er så barnlig. Hvor jeg mener du er meget mere voksen. Det ser man også på tv. Maja da hun skal i dysten mod Mogens lod jeg mærke til at hun kiggede op hele tiden, og da Caroline kom med kommentaren om at du “selvfølgelig var bootycall” og at det undrede hende ikke. Tænkte jeg bare shut up bitch og smut ned i lortejren og onaner. Kæmpe skulderklap til dig og dit arbejde fie. Jeg har købt både dine smykker, din bog og din parfume. Jeg er sikker på du nok skal gå hele vejen! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Jeg syntes Caroline er så pisse klam og kigge på, hun er så barnlig. Hvor jeg mener

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hej Fie.
  Synes det er mega fedt at du skriver dette på din blog for så for jeg personligt selv et bedre indtryk af hvad jeg skal tænke når jeg sidder og ser divaer i junglen.❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Tak! Jeg kan godt lide at dele sandhederne bag tv programmer, der er jo så meget i ikke ser, som seere <3
   Knus Fie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • asd

  asd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Hej Fie. Nu skal jeg ikke gøre mig klog på situationen. Jeg ved jo ikke hvad der er sket, men hvorfor har du et behov for at forsvare dig selv på den måde? – jeg forstår dig simpelthen ikke. 🙂 Det gavner jo ikke nogen, at fortælle, at hun snød – det er jo fuldstændig ligegyldigt. Hvorfor udstille hinanden på den måde? altså er det for, at få sig selv til at fremstå som den gode og modparten som den onde? Så kan det godt være at det er dét der er sandheden, but who gives a shit? 🙂 Jeg lyder måske som en bitch, men jeg syntes bare det er så fucking skræmmende at de sociale medier har udviklet sig på den måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Hey Anna. Jeg forstår godt dine spørgsmål og du får selvølgelig et svar. 🙂
   På Instagram går folk heeelt amok og kalder mig selvvisk – og at jeg ingen grund havde til ikke at give hende diamanten. Jeg vælger derfor at forklare hvorfor jeg ikke synes hun fortjente at vinde dem og så kan jeg godt lide at fortælle folk sandheden bag TV, da det er noget helt andet end hvad i ser og folk elsker at læse med på sandheden.
   Der kommer MEGET mere at læse på bloggen om programmet og ting der er sket bag det i ser i afsnittende.

   Du kan måske kalde det at udstille andre, men det synes jeg nu ikke det er. Det er jo bare sandheden, som folk alligevel havde gættet og man bør sgu kunne indrømme de ting man gør. Maja var heldig hun kunne se med sine natbriller på, hvor Mogens ikke kunne. 🙂
   Jeg synes hun er en skide sød og sej pige, som gjorde det så flot i programmet, bare ikke i denne dyst. Den var ikke fortjent et skulderklap, når hun kunne se alt.

   Kram Fie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Hej fie. Hvorfor har et behov for konstant at sætte folk i dårligt lys? Jeg blev selv mobbet engang, og synes virkelig det er synd, at en der selv er blevet mobbet, udstiller folk på den måde. Nu ved jeg godt, at du sikkert skriver en flabet kommentar igen; men jeg synes bare det er synd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Hej søde. Det er ikke at sætte andre i dårligt lys?? 🙂 Der er ikke noget dårligt ved at hun snød i dysten? Hun kunne jo ikke gøre for at hendes briller ikke sad som de skulle, så hun var bare heldig at hun kunne se? Det gavnede vores hold ja, jeg synes bare ikke det fortjener et skulderklap 😀
   Maja er en sød pige og hun gør det godt, bare ikke der. Jeg fortæller blot sandheden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicklas

  Hej fie
  Ikke lige den største fan af dig men jeg synes alligevel at din blog eller hvad man end kalder var rigtigt godt
  Jeg ser nemlig selv divaer i junglen og synes det er pisseskægt
  Måske er det fordi det er den første blog af dig jeg læser men syntes det havde en mening
  Tror jeg skal til at læse dine blog noget oftere
  Kh Nicklas

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Doete

  Troede du var en ærlig spiller Fie? Du kan åbenbart ikke tåle at tabe så du må snyde dig igennem det? Hvor ufortjent !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Hej søde du. Har du ikke læst indlægget, inden du smed din sure kommentar? JEG snød ikke :o)
   JEG var ikke den der var med i dysten og løb igennem med bind for øjnene, det var Maja. Hun snød.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOW: DET STØRSTE UDSALG!