Første afsnit af Divaer i Junglen – Fie Laursen
Latest Wishes

Første afsnit af Divaer i Junglen


Hey bloggen! Så har i set første afsnit af Divaer i Junglen, som jeg jo er med i. Da jeg “tjekkede ind” i Junglen, havde en vinder indstilling i mit mindset. Jeg vidste fra, at jeg steg på flyet at jeg ville vinde første dyst og komme op i luksuslejren. Jeg havde set begge 2 sæsoner der har været og havde en tanke om at vi nok skulle kæmpe os frem til luksuslejren i en bane, så jeg tog bevist nogle stiletter på jeg nemt kunne få af og faktisk også løbe i. Jeg havde også shorts og en top under min blazer-kjole, så jeg kunne smide blazeren og være komfortabel. Da vi fik af vide vi skulle pakke alle 3 pigers tøj og ting ned i EN kuffert tænkte jeg, fuck alle mine ting – Jeg skal bare vinde. Jeg vidste jeg var kommet ind i en jungle, hvor jeg skulle udfordre mig selv og jeg vidste at pakkede jeg alt ned og tog mig god tid, ville jeg ikke komme i mål først. Jeg stod klar og ventede på de andre piger og de var også hurtige til at pakke, så vi kom godt før de andre. Vi var rigtig gode til at skiftes til at holde kufferten og jeg tror det gjorde vi kom så godt afsted, at en hele tiden fik lov til at “slappe af”, eller det gjorde man ikke helt, for det var sindssygt hårdt at løbe op af den bakke, op til junglen. Jeg kan huske at min krop rystede og mine ben havde lyst til at give op, men min hjerne blev ved med at sige at jeg skulle vinde og jeg kunne seriøst kun tænke på, at jeg skulle op klippe det røde bånd over, med pigerne.

Det var den bedste følelse at vinde første dyst og især når man står foran sin fjende. Jeg havde det fantastisk sammen med Sasha og Maja, så vores hold var skarpt og stærkt. Vi havde det så sjovt og så hyggeligt i luksuslejren og jeg kan kun sige, glæd jer til de kommende afsnit.. Det bliver kun sjovere og sjovere. Jeg har virkeligt kæmpet alt jeg kunne i det program, men ikke nok med det – Så har jeg haft det så sjovt og lavet en masse fjollede ting, som jeg glæder mig til at se i de næste afsnit. Janni og jeg kommer forkert ind på hinanden, fordi vi i flyet bla. havde snakket om at spille sammen, men da jeg stod og fik lov til at vælge måtte jeg tænke taktisk og hurtigt – og jeg havde hørt på Maja sige i flyet, hun ville kæmpe hele vejen og at hun ville gøre alt – og så virkede hun så ung og frisk. Da jeg stod på pladsen kunne jeg KUN tænke på finalen og ikke personlige relationer. Med tiden lærte jeg dog Janni også havde nogle stærke sider og er rigtig klog, men mit valg var rigtig svært at tage. Glæd jer til næste afsnit, det gør jeg! 😉 Kys for nu, jeres Fie

fie laursen divaer i junglen

fie laursen divaer i junglen fie laursen divaer i junglen fie laursen divaer i junglenankomst_-2

11 kommentarer

 • Smilla

  Hej Fie. Hvilke dage er det, at divaer i junglen bliver sendt? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hvornår kommer afsnit 2?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannin

  Hej Fie, hvornår kommer næste afsnit af divaer i junglen i tv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Hejsa Fie. Jeg synes at det er super sejt at i vandt første udfordring! ❤️ Jeg har tænkt så meget på, hvor langt løb i med den kuffert? ❤️ Kan ikke vente med at se de andre afsnit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea

  Elsker dine blogs og håber mere end noget andet at du vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Hvornår kommer der det ny afsnit af divaer i tunge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilia

  Hej Fie kommer divaer i junglen på viafree

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Ja, det mener jeg! Men det er på viaplay lige nu! 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fielaursen4ever

  Du simpelthen for sej Queen❤️Jeg håber du vinder det hele💕💕 jeg elsker dig kys fra sara

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Latest Wishes