HER KØBER JEG TASKER – Fie Laursen
Divaer i Junglen: Vi vandt pga. snyd i dysten (Det så du ikke i afsnit 3)

HER KØBER JEG TASKER

 

Hey bloggen! Så modtog jeg mine to nye tasker fra Markberg, som er mit yndlings taske mærke. Min yndlings taske og den eneste jeg går med pt er denne her taske. Jeg er ved at lave en liste med kommende tasker jeg skal købe, som jeg også laver et blog indlæg om til jer og så er mit mål at jeg skal have købt alle de tasker hjem i år, for det er virkeligt min yndlings shop for tasker. Vil klart anbefale jer at kigge under håndtasker lige HER. Det er helt klart mine favoritter der ligger under der, men snart laver jeg et indlæg med alle mine ønsker..!

1.HER, 2. HER, 3. HER

taskenu

MIN NYE YNDLINGS TASKE!!! *KØB DEN HER

taske-fie-laursen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Divaer i Junglen: Vi vandt pga. snyd i dysten (Det så du ikke i afsnit 3)