INSPIRATION TIL SOMMER KØB – Fie Laursen
VIND EN REJSE TIL MALDIVERNE FOR 2 PERSONER - VÆRDI AF 50.000 KR

INSPIRATION TIL SOMMER KØB

Hey bloggen! Så for satan, hvor kan jeg mærke sommeren er på vej – Er der også lækkert vejr hvor i er? Det håber jeg! Jeg er kommet i så godt sommer humør lige nu og vil tippe jer om endnu mere sommer blogging og hvis ikke i så sidste indlæg med inspiration, så tjek det her! Husk også i kan vinde en rejse til Maldiverne igennem min blog LIGE HER. Nå, men – Americandreams er en skøn shop som i nok kender, men jeg har alligevel mine favoritter til jer denne sommer og vil også tippe jer om deres udsalg, hvor i seriøst kan få items helt ned til 100.- kr. TJEK UDSALGET HER.
Der er også tøj til drenge, det kan i tjekke lige HER. De har seriøst alt og til fantastiske priser, tjek det ud! Men nu får i også lige mine favoritter her..! Jeg skal shoppe nuuu..!! 🙂

SHOP HER

a

SHOP HER

a1

SHOP HER

a2

SHOP HER

a3

SHOP HER

a4

SHOP HER

a5

SHOP HER

a6

SHOP HER

a7

 

1 kommentar

  • Sara-Louise Holm ❤️

    Hey fiemus❤️
    Jeg tænkt lidt over hvor dejligt det er og læse din blog, og vil faktisk sige at du har få mig til at lave en. Men problemet er at jeg ikke rigtig kan find ting hvor man kan lave sig engen blog. Så derfor vil jeg spøger dig, hvad bruger du❤️
    Kh Sara-Louise Holm💖

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND EN REJSE TIL MALDIVERNE FOR 2 PERSONER - VÆRDI AF 50.000 KR