KÆMPE TASKE HAUL – Fie Laursen
SÅDAN VAR DET AT SE MIN KÆRESTE I PARADISE HOTEL

KÆMPE TASKE HAUL


Hey bloggen! Jeg tænkte jeg vil begynde at vise de ting frem jeg bestiller hjem, så det gør jeg nu med mine nye tasker. Jeg har fået en del pakker de sidste par dage og nu er det altså tid til at vise nogle af taskerne frem, der lå i de pakker – Der var også en masse tøj, som jeg fremviser i mine næste outfit indlæg osv. Men lad os starte med de første tasker, piger! De er fra Noellafashion ..
I kan også til Noella bruge rabatkoden FIE10 og få 10% rabat!

Jeg ELSKER Noellafashion, fordi de har budgetvenligt tøj til kvinder og det er meget stilrent, lige det vi unge piger elsker at gå i og så er de altid updated med budget venlige priser, på det mest in tøj. Tjek deres nyheder lige HER. Jeg har også en masse tøj derfra jeg kommer til at vise frem en af dagene.  Hold kæft hvor er jeg vild med alle mine tasker – Vil i også have en giveaway?

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER

w1

Så har jeg også endnu en ny taske fra Markberg, som jeg skrev et indlæg om den anden dag (tjek her), der viser jeg også min nye taske derfra, som jeg går med hver dag pt. Den er så god og hverdags agtig. Men denne her er lidt bedere til byen og middage. SHOP HER.

w2

Og så har jeg fået den lækreste taske hjem fra Tiffany.dk, en anerkendt og skøn webshop i nok kender til. De har så meget fedt tøj og fede tasker. En masse skønne mærker som Acne Studios, Birckenstock, Toga Pulla osv..! Min nye taske er en nunoo alimakka, i sort skind.
SHOP TASKEN HER!

Rabatkoden FIE10 giver 10% rabat!

w6

Og så denne smukke sag fra Veraldo.dk, findes lige HER. Jeg havde drømt om denne taske længe og jeg elsker den røde farve like crazy..! Den bliver nok hurtigt udsolgt, så hvis i ikke når at købe en, så kan i tjekke resten af deres tasker lige HER, som er lignende denne. De har også deres kæmpe udsalg kørende med tøj helt ned til 30.- kr, lige HER..! xx

w3

4 kommentarer

 • Stine Bregendahl

  Hvor længe varer de 10%? 😗 og fedt indlæg !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • vis man skriver FIE50 får man så 50% rabat ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Kan du lave en hvad er der i min taske med alimakka’en? Evt på youtube, så man kan få en fornemmelse af, hvor meget der kan være i den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN VAR DET AT SE MIN KÆRESTE I PARADISE HOTEL