LÆKRE TING TIL SOMMER – Fie Laursen
DIVAER I JUNGLEN - JANNI HAR RET

LÆKRE TING TIL SOMMER

Hey bloggen! Vi skal snakke lidt om sommer shopping og jeg vil anbefale jer nogle forskellige sider at shoppe på og så har jeg fundet nogle af mine ønsker til sommer også. De sider jeg shopper mest på og gør mig klar til sommer er www.noellafashion.dk, www.veraldo.dk, www.nelly.dk, www.americandreams.dk og www.na-kd.com .  Jeg har sorteret meget i mit tøj og som i ved sælger jeg også ud af mit tøj (tjek det her for at købe) .. Anyways! Det er altid dejligt at få shoppet en masse nyt hjem her til sommer og varmen er altså på vej, så vi kan lige så godt begynde at skifte striktrøjerne i skabet ud med noget nyt. Tjek de her på toplisten lige HER, så har i nærmest ikke brug for at kigge andre steder efter fashion inspiration! Føler i jer også sommerklar? 😉

Tie shorts

v2

Bikini sæt

v3

Blonde sæt
v4

Nederdel m. stribe

v1

Strap bikini

v6

Blomster kjole

v7

Denim nederdel
v5

Hvis du skal have piftet dit outfit op, så kender jeg en side med mange flotte smykker til kvinder.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIVAER I JUNGLEN - JANNI HAR RET