LIGE BESTILT: BEAUTY PRODUKTER! – Fie Laursen
Familien holder mig sammen pt

LIGE BESTILT: BEAUTY PRODUKTER!

Hey bloggen! Jeg er begyndt at hive mere beauty ind på bloggen og derfor begyndt at fortælle jer hvor jeg bestiller mine produkter hjem og hvad jeg bruger. Jeg bestiller alle mine beauty produkter fra BeautyCos.dk . De har alt man skal bruge og jeg har også skrevet et indlæg om den tandblegning jeg bruger (læs det her). Jeg har lige bestilt en masse nyt hjem, jeg tænkte jeg ville vise jer og så når jeg modtager pakken kommer der også blogging til jer..! Nr. 1 er mine yndlings makeup servietter, jeg har brugt dem igennem et år nu og jeg bruger dem både om aftenen og om morgenen til at rense mit ansigt. Dem vil jeg virkeligt anbefale, de er også gode og nemme at have med på farten..!

1.HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER

beauty1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familien holder mig sammen pt