På hemmelige TV optagelser pt… – Fie Laursen
SNØD JEG I DIVAER I JUNGLEN?

På hemmelige TV optagelser pt…


Hey bloggen… Uhh, hvor har jeg gang i meget pt! Jeg har haft et kamera i nakken det sidste stykke tid og filmet en masse. Sidste uge filmede jeg noget til en “Pilot” som det hedder, når programmet skal filmes inden det bliver solgt til en TV kanal. Det blev meget rørende, personligt og ægte. Og idag er jeg gået igang med at filme et TV program der sendes i år, som jeg glæder mig meget til at se og til at filme. Jeg filmer heldigvis kun få timer om dagen og derfor kan Lucky være hos mine forældre, som leger med ham og han er så lykkelig. Jeg brænder virkeligt for at lave Reality TV og siden året gik igang har i set mig i 2 programmer, som ‘Paradise Hotel’ og ‘Divaer i Junglen’, men der kommer altså en masse nyt TV med mig og i kan godt glæde jer, for det bliver endnu bedre! Mange spørger hvilke TV-programmer jeg godt kunne tænke mig at lave og jeg har tænkt lidt over det… Lige nu elsker jeg det jeg arbejder på af TV projekter, men sådan noget som Forside Fruerne kunne være sjovt at have del af – Måske også fordi jeg er blevet gode veninder med Janni og synes det ser hyggeligt ud. Ellers, så er jeg mest til solo projekter, hvilket er det jeg arbejder på 😉 Kys for nu, jeres Fie

fie-laursen-tv-nu

11 kommentarer

 • Seb

  Du skal ikke høre på hvad alle andre siger. Du er simpelthen en så smuk og naturligt køn pige. Din kæreste er virkeligt heldig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theis Nørskov

  Hey Fie, du er virkeligt dejlig og skøn at se på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sulajma

  Kære Fie,
  Hvor er jeg dog evigt træt af dine uendelige bitchfights med diverse mennesker, bare for at få lidt ekstra læsere. Du blev kendt, fordi du var dette “stakkels” mobbeoffer som sad med din far og græd på tv. Og nu, blander du dig i alle sociale medie konflikter, bare for at få lidt ekstra likes og penge på kontoen. Ironisk ikke? Din karriere startede fordi alle skulle have så ondt af dig, og nu har det taget en drejning der er så voldsom at du direkte truer, chikanerer og mobber andre. Det værste er, at du dømmer folk på deres forældreevner! Måske det bunder i dine egne forældres manglen på din opdragelse! For Holy shit, hvor er alt bare gået galt med dig! Du skulle være et forbillede!!!! Men istedet vælger du at bruge medietid på at tilsvine andre, snakker som en rejekælling og starter konflikter så snart du kan høre lyden af en 50 øre ryge i din lomme. Jeg skammer mig på vegne af dine forældre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fedt!! 🙂 Glæder mig til at følge med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie Laursen

  SPURGT

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Når du er på min blog “Fie Laursen”, så har du faktisk spurgt ;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  STOP NU!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil sygt gærke være med❤️🌵love din youtubkanal

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dicte

  Fuck hvor er du bare skøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNØD JEG I DIVAER I JUNGLEN?