Rygtet er sandt: Du kan booke Fie Laursen til din konfirmation – Fie Laursen
LINK TIL KÆMPE UDSALG!

Rygtet er sandt: Du kan booke Fie Laursen til din konfirmation

Foto: Kim Holm


Hey bloggen! Måske har i læst det i pressen – JA, men kan nu booke mig til konfirmationer denne sommer og vi er allerede godt booket ind. Jeg har altid holdt koncerter i centre og på klubber, men vi har fået så mange forespørgsler fra forældre, der ved deres barns største ønske er at jeg kommer på deres store dag og det vil jeg selvfølgelig gøre til en realitet. Jeg kan både optræde, overrække en bestemt gave eller bare hygge med under fx. desserten. Vi har taget imod en del forespørgsler og jeg glæder mig til at deltage i mange af jeres konfirmationer. Det er vigtigt at understrege, det er jeres forældre der skal kontakte manager Nima og ikke jer, hehe! Vi ses måske 🙂

Booking mail – Nima@digitaldanmark.dk

fie-laursen-ude-1 fie-laursen-ude-2 fie-laursen-ude-3 fie-laursen-ude-4 fie-laursen-ude-5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LINK TIL KÆMPE UDSALG!