SNØD JEG I DIVAER I JUNGLEN? – Fie Laursen
Første afsnit af Divaer i Junglen

SNØD JEG I DIVAER I JUNGLEN?

Hey bloggen! Vi skal snakke om Divaer i Junglen, da en anden deltager påstår at jeg har snydt mig frem til at vinde første dyst og det vil jeg ikke finde mig i. Jeg vil derfor afklare nogle ting, som måske forvirrede jer på TV. Jeg vil starte med at snakke lidt om det i så af bitch fight på TV. TV3 har klippet meget i det, hvilket jeg ikke dømmer dem for. Jeg sagde “klar til kamp bitch?”, og så sagde Caroline flere gange, at jeg var en luder, og så sagde jeg, at hun lignede en prostitureret. Warner (produktionsselskabet) ville ikke have, at ordet “luder” blev brugt, så hun fik skældud i alt to gange dernede, og derfor klippede de det også ud. Det vil jeg gerne pointere, da det ligner, at jeg siger det ud af det blå. Der er MEGET i ikke ser, faktisk så skændes vi mere og de ting der bliver sagt fra min side, giver ikke mening, fordi de fleste af hendes udtagelser er klippet ud. Onani Caroline var meget grov i munden og beskyldte mig flere gange for at være luder, hvilket var derfor jeg sagde at hun selv lignede en. Ja, det er barnligt af mig, men jeg har aldrig kunne holde min kæft, når folk går efter mig.

Hun påstår også at jeg har lavet et kontraktbrud og snydt mig til at vinde dysten, ved at have skrevet til de andre deltagere hjemmefra. Det har jeg ikke. Jeg vidste Janni skulle afsted, det er meget normalt at man finder ud af hvem der ellers skal deltage og der aftalte vi at vi skulle spille sammen, hvis muligheden kom fordi vi personligt havde det så godt sammen. Vi kendte dog ikke rigtig hinanden så godt, men vi vidste vi begge skulle afsted der. Jeg kendte også Sasha fra events men vidste ikke hun skulle afsted, men i lufthavnen aftalte vi selvfølgelig at vi skulle spille sammen, hvis muligheden kom! Det samme gjorde Rikke og Caroline sikkert også. Maja kendte jeg ikke personligt, men vi havde sluttet fred fra den “fight” der havde været om Jonas engang. Jeg snakkede vildt godt med Maja både i flyet og på vores hotel inden vi tjekkede ind i Junglen og jeg lærte hende at kende, hvor jeg tænkte at hun var en kvinde med ben i næsen og bestemt ikke den lille Paradiso pige man skulle tro hun var. Da jeg fik muligheden for at vælge først, vidste jeg at jeg skulle have Sasha på mit hold. Mit andet valg skulle stå mellem Janni og Maja – og der tænkte jeg at Maja var benhård og klar til kamp. Jeg kunne ikke tænke på personlige relationer eller jeg havde snakket med Janni om vi skulle spille sammen, for jeg vidste vi skulle op af den bakke og der tænkte jeg at Maja kunne være god og generelt i andre dyster. Jeg snød ikke – og hvis jeg gjorde så var jeg blevet smidt ud af programmet, da der er strenge regler omkring det.

Jeg kan godt forstå hun er ked af hun tabte første dyst og havde så svært ved at komme op af bakken, men at sige at mit holdt vandt fordi jeg havde snakket om at spille sammen med Janni og så ikke gjorde alligevel? Det hænger ikke sammen og det påvirker heller ikke vores fysiske form eller at vi kom derop først. Jeg er rigtig glad for #BlueDiamonds og i skal glæde jer til at se de næste afsnit, for det bliver kun bedre og bedre! Janni er min gode veninde den dag idag og jeg har stor respekt for hende, hvilket i vil forstå hvorfor når i ser resten af programmet. 🙂

Og husk nu, TV bliver klippet til for ellers bliver det for langt. Jeg er ikke sur på TV3 eller Warner for at klippe i det, for jeg forstår godt de ikke kan tage meget af det Onani Caroline siger, da det er meget vulgært og hårdt for folk at se. Jeg håber i nød første afsnit!!! Kys for nu, Fie

fie-laursen-8

20 kommentarer

 • Pia

  Hej Fie
  Holder Carolines og din
  Begravelse af stridsøkserne stadig
  Eller er i tilbage ved det gamle igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Hej Fie
  Har Carolines og dig stadig begravet stridsøkserne i mellem jer
  Eller er det blusset op igen
  Hilsen Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hej Fie ❤️
  Er det muligt at se Divaer på Viafree?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Silke

   hej Lea, håber det er okay jeg svarer. og ja det er mugeligt at se divaer i junglen på Viafree.dk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monique

  Første afsnit var mega godt 😊 Men jeg tænkte ogaå de havde klippet i det for Caroline plejer at være mere sådan lidt ond mod dig ved ik om det bare var mig der syntes det ? I hvertfald du er mega sej Fie 😆 Jeg elsker dig og dine videoer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Hey søde! ja, det er klippet meget i hehe.. Hun sagde konstant jeg var en luder :o) lol!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Først vil jeg sige, jeg er en stor “ fan “ læser af din blog, og der næst vil jeg gerne have lov til at sige at de sidste par dage har jeg ikke gidet at læse din blog nemlig fordi alt det med Caroline og dig kører rundt i en ond cirkel hele tiden
  Ja undskyld mit udtryk men det hængere mig langt ud af halsen og læse det, ved godt det er din blog og du skriver hvad du vil
  Men jeg elskede din blog før alt det her drama kom op

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liva

  Hvor tit kommer programmet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vanessa

  Ved når kommer første afsnit ud på viafree?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Uanset om der er klippet i det eller ej, så er det i min optik super umodent af jer begge at i i en alder af 20-21 år stadig har den opførsel som i har.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Synes ellers dine comebacks er EPIC! 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg er på dit hold <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ToBy

  Hvornår kommer Næste afsnit?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hepper helt klart på Fie-pigen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lucia

  Undskyld mig, men den kjole Caroline har på. Den gør da intet godt for hende. Hun kunne godt minde om der er prostitureret. Brysterne hang nærmest ud af kjolen. Man kunne se lidt af hendes nipples på et tidspunkt.
  Jeg havde nok ikke spillet så smart i den mundering✌🏼

  Fedt at se de nye sidder af dig og din forandring. 🌸🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Fie,
  Jeg har faktisk fået et supergodt indtryk af dig efter gårdagens afsnit. Tak for det! Jeg håber du bliver ved med at vise gode sider af dig selv, uden at være for bitchy 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har slet ikke fået set afsnittet endnu, men kan kun forestille mig at der er supermeget man ikke får lov til at se 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første afsnit af Divaer i Junglen