VIND EN REJSE TIL MALDIVERNE FOR 2 PERSONER – VÆRDI AF 50.000 KR – Fie Laursen
KÆMPE UDSALG PÅ PELSJAKKER

VIND EN REJSE TIL MALDIVERNE FOR 2 PERSONER – VÆRDI AF 50.000 KR

Annonce


DELTAG I KONKURRENCEN HER!

Hey bloggen. Ok ok ok, det her er nok den vildeste konkurrence jeg har kunne fortælle jer om indtil videre .. I kan nemlig vinde en rejse til maldiverne som har en værdi af 50.000 kr…!!! Det eneste man skal gøre er at deltage under DETTE LINK og så skal man altså være 18 år gammel, hvis ikke man er 18 år så kan man jo fortælle sine forældre om konkurrencen og de kan deltage..! Der er den regel, da de jo ikke kan sende en ud af rejse der ikke har forældrenes godkendelse. You know? Held og lykke!! x


Oplev smukke Maldiverne med en rejse du ikke vil glemme. Maldiverne er en paradisø med hvide badestrande med krystalklart vand og palmer – ideelt til snorkling eller bare slappe af i solen. Øen har mange faciliteter som førsteklasses restauranter, spa samt masser af sportsaktiviteter. Temperaturen på Maldiverne ligger imellem 27 og 30 grader og en vandtemperatur på 28 til 30 grader

m2 m3 m4

2 kommentarer

 • Maria

  Hej fie. Er du sikker den konkurrence er reel nok?
  Søger du på firmaet bag, finder man en masse lort om dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Firmaet er rigtigt og denne konkurrence er lavet igennem BloggersDelight, så der er intet shady ved det. Samme firma sponsorer en læser en iPhone snart, som kommer på bloggen og der filmer vi også at jeg tager ud og giver iPhonen til en læser der vinder. 🙂 <3
   Trust me! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆMPE UDSALG PÅ PELSJAKKER