BRYST OPERATION: DISSE IMPLANTATER HAR JEG VALGT – Fie Laursen
SÅDAN FÅR DU LANGT HÅR

BRYST OPERATION: DISSE IMPLANTATER HAR JEG VALGT

Indeholder reklame for Nygart


Hey bloggen..! Mange af jer har spurgt ind til hvilke implantater jeg har fået i og det har jeg fået lov til at fortælle jer, som det ENESTE inden min TV-serie “Fies Bryster” kommer ud, for der skal i nemlig se ALT jeg har været igennem de sidste måneder.. Jeg er blevet opereret af Christian Sneistrup hos AK Nygart – og jeg har valgt Motiva Implanter, for at få et naturligt resultat, da de er blødere end alle andre implantater. De er også chippet, så selv om fx 10 år kan man altid se hvad der er i. Der er langt færre komplikationer med de implantater og så laver man minimale ar med dem, som er 3 cm imod ca, 4,5 cm. Jeg må ikke sige meget om mit resultat, men mine ar er bitte små – så jeg er lykkelig for jeg valgte Motiva. Forrrsten kører de en vild konkurrrence på deres Instagram @motivaimplants – følg dem og deltag (hvis i drømmer om bryster..!) 💕 Kys F

fie laursen bryster

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN FÅR DU LANGT HÅR