KÆMPE NYHED: MIT EGET TV PROGRAM * FIES NYE BRYSTER * – Fie Laursen
VI HAR INDSAMLET OVER 14.000 KR TIL GADEHUNDENE I RUMÆNIEN..! + NYE PLANER FOR AT GØRE EN FORSKEL

KÆMPE NYHED: MIT EGET TV PROGRAM * FIES NYE BRYSTER *

Hey bloggen. Så er nyheden ude, for første gang på min blog. Jeg har fået mit eget program, som består af 5 afsnit. Det vil blive sendt på Viafree. I programmet vil i forstå hvorfor jeg har fået lavet mine bryster, modstanden jeg har haft, men også medgangen. Programmet er meget følsomt og i kommer helt tæt på min bryst operation. Jeg har ikke meget at sige lige nu, andet end at i kan se hver en detalje og følelse både før/efter min operation. Programmet vil være rigtig godt for alle de piger der drømmer om at få lavet sine bryster, folk der måske selv har og interessere sig for det. Men også, for de nysgerrige.. For dem der ikke forstår. Programmet sendes snart på Viafree, glæd jer..!

fie laursen bryster

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI HAR INDSAMLET OVER 14.000 KR TIL GADEHUNDENE I RUMÆNIEN..! + NYE PLANER FOR AT GØRE EN FORSKEL