MINE NYE LÆBER – Alt om hvorfor jeg valgte at få det falske fjernet – Fie Laursen
BRYST OPERATION: DISSE IMPLANTATER HAR JEG VALGT

MINE NYE LÆBER – Alt om hvorfor jeg valgte at få det falske fjernet


Hey bloggen. Ja, jeg har fået fjernet alt i mine læber (se videoen her). Hvorfor? Fordi jeg det seneste år har fortrudt mine store læber. Jeg har fået taget det ud, fordi jeg ikke længere vil være bange for folk vil sige “told you so”, det sidste års tid har jeg selv hadet dem – og jeg har følt de var for meget. Jeg har forsøgt at smile anderledes i billeder, så de så mindre ud og ventet på det se om det gik ud. Nu fik jeg det fjernet idag. Jeg kan næsten ikke tillade mig at sige det er grænseoverskridende at poste dette billede fra iaften når jeg har et program der hedder Fies Bryster, men… Det er faktisk lidt nervepirrende, for nu kan folk dømme mig og kalde mig grim, på det jeg er født med og måske har læberne været et skjold for den slags mobning. Der kommer en Youtube video op imorgen med hele forklaringen om mine læber, men… De har været en del af mit image, ikke en del af mig – og jeg er lykkelig for at være tilbage, til mine naturlige læber. Hvad synes i om dem?

fie-laursen-laeber

Alt presse og alle må bruge dette billede, med link til blog indlægget. 🙂

27 kommentarer

 • Jesper

  Jeg skriver ikke det her for at såre nogen, men helt ærligt tøser. De der store læber… I er nødt til at lade være. Det ser ud som om, I har haft en tændt stryger i munden, som er eksploderet.

  Jeg foretrækker en tredobbelt mavedelle og rynkede lår any day of the week i stedet for sådan en aberøv midt i fjæset.

  Og det er ikke noget, jeg skriver fordi det er den “rigtige” holdning at have til det naturlige kropsideal. Jeg fatter vitterligt ikke, hvorfor nogen får pumpet læberne op som et par cykelslanger. Folk går sgu da og griner bag jeres ryg.

  Så det er godt gået, Fie. Du er meget, meget pænere nu. Lad os håbe, det starter en trend hos andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Det er såååå meget pænere til dig. Dine læber er jo naturligt fyldige. Du er en smuk pige – folk der siger andet har det bare dårligt med sig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lulu

  Hej Fie!
  Vil rigtig gerne vide hvor din “Gucci” t-shirt er fra? Synes den er skide sjov!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ms

  guuuuuuurl, MUCH better! rock those natural lips!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie B

  Hvorfor er det at alle mine kommentar bliver fjernet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  SÅ flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg synes at dine læber er SÅ meget pænere!😍 kunne os godt lide dem før, men nu ser du helt naturlig ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie B

  Du ser fantastisk ud! Og får mig til at elske mine egne læber som jeg ellers er lidt kede af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser så meget bedre ud! det klæder virkelig dit ansigt💕
  Ingrid Beatrice // https://nouw.com/ingridbeatrice

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Fie!
  Jeg har fulgt dig længe og er stor fan af dig. Er lige så gammel som dig, så spejler mig ind imellem i de ting du gør og føler. Jeg har altid syntes du har været smuk, med eller uden nye bryster, læber osv. – men jeg synes VIRKELIG det klæder dig med de naturlige læber. Synes faktisk det passer bedre til dig og din personlighed 🙂
  Håber du beholder dem og bliver glad for det!!
  Stort knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Så meget bedre!
  Dine træk bliver mere harmoniske at se på.

  Flot flot flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Gud hvor har det pyntet.. ej lyder det forkert?? Men dine naturlige læber er jo virkelig flotte.. du har ret i at det andet var for meget.. det harmonererde ikke rigtigt med resten af dit ansigt.. kan ikke mindes jeg har set nogen fortryde og gå tilbage til det naturlige.. det er ret fedt at du gør det.. så andre kan se at man ikke for alt i verden SKAL have lave læber, næse osv for at se godt ud!! 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Amen Fie! Du er smukkere end nogensinde før! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emma

  SÅ SÅ SÅ SÅ MEGET flottere. Der er virkelig meget mere naturlig pænt. Før lignede det du havde spist noget du ikke kunne tåle ! Aldrig gør det igen, det er virkelig flot det der..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så pænt til dig! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det er SÅ sindsygt flot til dig med almindelige dejlig læber .. Waoo ! Det ser/er meget mere naturligt .. vær stolt af dem og dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det klæder dig virkelig med dine egne læber <3 Det er et rigtig fint valg du har truffet, det skal du helt sikkert nok blive glad for. Tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Det er så meget pænere til dig! Det passer meget bedre til dig 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRYST OPERATION: DISSE IMPLANTATER HAR JEG VALGT