NU KAN DU SE MIT PROGRAM – VELKOMMEN TIL “FIES BRYSTER” – Fie Laursen
Shop det sødeste sommer outfit..!

NU KAN DU SE MIT PROGRAM – VELKOMMEN TIL “FIES BRYSTER”

Reklame


Hey bloggen. Jeg har glædet mig så meget til dette øjeblik, nemlig at kunne fortælle jer hvornår i kan se mit program “Fies Bryster” som jeg har arbejdet på sammen med Viafree. Første afsnit er nemlig allerede ude nu og jeg håber i kan lide den..! . SE DET HER.
J
eg har fået lavet mine bryster hos Nygart. Tjek dem her.

Jeg vil snakke lidt om serien, for ja den omhandler ikke bare mine bryster – Men faktisk mine tanker og følelser, mest. Min kæreste er meget med i serien og mine veninder. For mange er en bryst operation ikke en stor ting, men det er det for mig og det ved jeg det også er for mange piger, som jeg tror vil få glæde af serien. I serien følger man følelserne op til operationen og efter. Alt det jeg ikke har kunne vise jer, fordi vi har filmet det. Når man høre navnet på serien tænker man måske det er et fjollet Reality program – og det er et Reality program, men det er mere følsomt end det er fjollet. Det handler nemlig om dårlig selvtillid, som påvirker ens humør og det med at tage skridtet til at ændre det, der dagligt påvirker både mine følelser, mit forhold og tanker. Mine bryster har været en daglig kamp for mig i mange år, fordi jeg har været så utilfreds at det påvirkede mig HVER DAG. Jeg glæder mig til at dele serien med jer og til at lukke jer ind i det eventyr jeg har været på, den seneste måned. I får lov til at følge mit liv og dagligdag på en helt ny måde, i det her program og jeg er en mere følsom, personlig Fie – fremfor den fjollede Fie i ser på Youtube. Serien vil ikke kun være et hit hos de piger der har fået lavet bryster eller ønsker det – Jeg tror på den er spændende for ALLE at se. Jeg glæder mig til at dele serien med jer. Den betyder nemlig rigtig meget for mig og jeg tror i vil elske den.

Mit shoot for serien ..!

fie_bryster_kampagne_02_adobergb fie_bryster_kampagne_04_adobergbfie_bryster_kampagne_03_adobergbfie_bryster_kampagne_06_adobergbfie_bryster_kampagne_05_adobergb

4 kommentarer

 • Hannah

  Hvorfor er der kun 1 afsnit? Når de er så korte, så er der lang ventetid da .. hvornår kommer der nye?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja arndal kristensen

  Hey fie, jeg har også skrevet til dig på insta men vil også lige spørge dig her.
  To af mine klasse kamratter og jeg er i gang med et skole projekt om LGBTQ og vi vil meget gerne lave et lille interview med dig så skriv lige hvis det er noget du vil ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beundreren

  Godt program og dejligt med korte episoder så det ik tager for lang tid.
  Selvom det er iscenesat feks at kæresten først får af vide at du skal have bryster i jeres nye lejlighed selvom det har været i medierne længe før i flyttede dertil – men det gør det kun lidt sjovere.
  Der er meget reklameagtigt men det kun underholdende med al den bias man så i første afsnit. Glæder mig til senere afsnit.
  Og er glad for at du begiver dig ud i sådanne ting frem for det gamle. Det har nok krævet at du har været i tænkeboks – men sværere har det heller ik været at være kreativ og komme med gode ideer som ikke som før kun gav dig selv værdi men også dine seere og folk der vil have oplysning på området.
  Jeg håber det fortsætter og glæder mig til at se mere af voksne Fie som tydeligvis har reflekteret over sit liv og sine principper.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop det sødeste sommer outfit..!