SHOP: BADDIE WINKLE’S BOG TIL 90.- KR! – Fie Laursen
SHOP: ET HAV AF STUDENTER KJOLER

SHOP: BADDIE WINKLE’S BOG TIL 90.- KR!

Hey bloggen! Jeg ved ikke om i kender Baddie Winkles fra Instagram, men der er en ældre dame der lever ungt, går i det vildeste tøj og har den skønneste personlighed. Jeg så hendes bog, en guide til livet, var på tilbud på ASOS forleden til kun 90.- kr og tænkte, nu har jeg ingen undskyldning for ikke at købe den..! Jeg har nu læst den og jeg har seriøst aldrig følt mig så i live… Jeg vil aldrig blive gammel og kedelig..! Hun er så inspirerende..! Wauw. Det her er min største bog anbefaling.

KØB DEN HER!!!

img_7461 img_7463 img_7464 img_7465 img_7466

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOP: ET HAV AF STUDENTER KJOLER