Snackbord til min housewarming – Fie Laursen
LINKS TIL SOMMER TØJ..!

Snackbord til min housewarming

Hey bloggen..! Jeg tænkte jeg ville vise jer lidt billeder fra mit snackbord til min housewarming. Min veninde og jeg lavede det – og ALT blev spist op. Vildt nok ikke? Jeg filmede også en video blog til min housewarming, men fik seriøst næsten ikke filmet noget, øv..! Men videoen kommer selvfølgelig stadig op. Men jeg tænkte jeg ville give jer lidt inspiration her, hvis nogle af jer skal holde housewarming. Det her er nemlig vildt nemt at lave. Jeg behøver ikke engang skrive en guide til det jo, i kan se udfra billederne hvad der er serveret og det er SÅ nemt og fint..! Gæsterne var meget glade <3 Der vil også komme en haul med housewarming gaver..! Kys for nu, Fie


img_9062
img_9067 img_9070 img_9068

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LINKS TIL SOMMER TØJ..!