UPDATE PÅ MIN BRYST OPERATION – SE DEN PÅ LIVESTREAM MANDAG..! – Fie Laursen
50% PÅ MIN SMYKKE KOLLEKTION

UPDATE PÅ MIN BRYST OPERATION – SE DEN PÅ LIVESTREAM MANDAG..!

Hey bloggen! Der har været MEGET stille omkring min bryst operation og det er der en helt særlig grund til, dog kan jeg ikke løfte sløret for den endnu, men jeg ved at i vil elske det jeg har gang i lige nu. Jeg kan ikke udtale mig om mine følelser, tanker eller hvad der sker op eller efter min operation lige nu, men det lover jeg jer kommer. Der er mange af jer der er forvirrede og faktisk troede nogle af jer, at jeg var sprunget fra. Det er jeg ikke. Jeg glæder mig til på Mandag, for der skal jeg ind til Nygart og have lavet mine bryster. I ved stadig ikke hvor mange ml, hvilke implanter eller hvad der skal laves helt præcist, men det finder i ud af meget snart..! Jeg har haft rigtig meget flytte stress over lejligheden, vi flyttede ind i for et par dage siden, men det går fremad og nu er vi faktisk på plads. Næsten. Lucky elsker hjemmet og er også faldet på plads. Jeg skal lige nå de sidste ting op til operationen, da jeg jo vil ligge i smerte efterfølgende et par uger, siger folk. Jeg skal have handlet en masse ind, få hele lejligheden helt på plads så det skinner og have købt ekstra mad til Lucky også. Natasja passer ham under min operation og så har jeg veninder der kommer om dagen og passer mig efterfølgende – og så har Frederik lovet han dedikere hele første uge til at komme hjem hver dag og nusse om mig. Hvis der er nogle læsere der har været under kniven, må i gerne skrive hvad jeg kan forberede mig på..! Kys og kram, en meget spændt Fie

PS.! Min bryst operation bliver sendt på livestream på Mandag, så i kan se hele min operation LIVE. Der vil komme et link op på Mandag, som i kan klikke jer ind på, så hold jer opdaterede på min Instagram @fielaursenofficial . 🙂  Det her bliver crazy ..! Yay!

fie-laursen-g10

30 kommentarer

 • Sund fornuft

  Hvis jeg var dig ville jeg hellere bruge pengene på en næseoperation…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Anna, så er det godt st fie ikke er en stjerne… hun skal bare have store bryster for det vil hjælpe den type hun er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ali Mousse

  Du er så fucking klam. Tror du at silikone patter vil gøre noget godt for dit udseende? Til grin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus

  Hvor kunne man se din live fra i dag el er det først næste uge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dog man

  I am dog man

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Fie. Så er det overstået. Håber du er okay. Hvis du tager de smertestillende som du skal, så ingen problemer. Jeg Blev meget forkvalmet af fortamol, så skiftede den ud med ibuprofen. For mig var det smerterne i ryggen, der var værst, da jeg de første mange dage ikke kunne ligge ned. Sad nærmest stablet op med puder og sov. Men det er det hele værd. Du fortryder ikke. God “bedring”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey

  Kan man se det efter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Adelina Nayeli

  hvad kl kommer det??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • "Linus"

  Til M.
  Normalt vil jeg ikke blande mig i sådan komentarer, og jeg er ikke selv fan af Fie. Men det der er over grænsen. Hvad er derfor noget at skrive? At ønske at et andet menneske dør? Og måske mente du det bare for sjov, som en joke. Men det er gået over stregen. Langt over den. Bare fordi at man sidder bag en skærm og man ikke kan lide en person, behøver man ikke ønske dem død. Så hellere bare holde sig væk fra siden. Det andet kommer ingen til gavn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Hej fie.
  Det er meget forskelligt hvor ondt man har, jeg havde ondt den første uge og efterfølgende følte jeg at jeg var klar til at tage på arbejde. Men var dog glad for at jeg havde taget 14 dage fri 🙂
  Jeg gik fra en lille B og nu til g eller h alt efter mærke. Og fik 375 ml i. Held og lykke og håber du bliver glad for dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Nygart er fantastiske og jeg tror ikke du får særligt ondt. Selvf de første 3 dage, men så er det heller ikke værre. De er vildt professionelle og du skal bare glæde dig til at vågne op med dine nye bryster!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Nygart er fantastiske og jeg tror ikke du får særligt ondt. Selvf de første 3 dage, men så er det heller ikke værre. De er vildt professionelle og du skal bare glæde dig til at vågne op

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Det gør da heller ikke noget at man ser tyk ud?.
  Man er som man er og alle er smukke som de ser ud, også selvom at man er tyk! Tænk dig om.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • José

  Hey
  Klokken hvad kommer det?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Fie!
  Inden du får lavet brysterne, så prøv at tænke på nogle af de flotteste stjerner vi kender: Ariana Grande, Miley Cyrus osv. De har alle små bryster, hvilket får dem til at se slanke, unge og smukke ud! Jeg har selv mellemstore bryster og er meget ked af, at jeg aldrig kan have løse T-shirts el.lign. på uden det ligner, at jeg er tyk, fordi brysterne får det hele til at bule ud 🙁
  Jeg håber virkelig at du har tænkt rigtig meget over det. Jeg ville selv ønske jeg havde små bryster, men vi er jo så forskellige <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jizz

   Store naturlige bryster er frækt til en tynd eller normal krop!
   Hader alle bimbos med silikone, filler, stor røv og overtræder kvinder… så er du nogle af dem. Så er det No go! Men ellers er jeg én af dem der går efter én som dig i byen 😉
   Men Fuck de plastik-duller… de tror de kan købe sig til selvtillid -og så ligner de ballondyr bagefter🙄

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jizz

   Store naturlige bryster er frækt til en tynd eller normal krop!
   Hader alle bimbos med silikone, filler, stor røv og overtræder kvinder… så er du nogle af dem. Så er det No go! Men ellers er jeg én af dem der går efter én som dig i byen 😉
   Men Fuck de plastik-duller… de tror de kan købe sig til selvtillid -og så ligner de ballondyr bagefter🙄

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Las

   Store naturlige bryster er frækt til en tynd eller normal krop!
   Hader alle bimbos med silikone, filler, stor røv og overtræder kvinder… så er du nogle af dem. Så er det No go! Men ellers er jeg én af dem der går efter én som dig i byen 😉
   Men Fuck de plastik-duller… de tror de kan købe sig til selvtillid -og så ligner de ballondyr bagefter🙄

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jacob

   Store naturlige bryster er frækt til en tynd eller normal krop!
   Hader alle bimbos med silikone, filler, stor røv og overtræder kvinder… så er du nogle af dem. Så er det No go! Men ellers er jeg én af dem der går efter én som dig i byen 😉
   Men Fuck de plastik-duller… de tror de kan købe sig til selvtillid -og så ligner de ballondyr bagefter🙄

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Kære Gud.

  Lad Fie dø under narkosen 🙂 Det ville redde verden rigtig meget.

  Mvh M

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   WTF?! Hva fanden er du for er menneske!? Ja jeg spørger bare!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Jeg kom til at trykke på like, da jeg egentlig ville skrive et svar til den modbydelige kommentar ovenfor. Det var ikke meningen, jeg skulle like det. “M”, hvis du har så meget had til en person på nettet, så skulle du tage at finde noget andet at lave end at sidde på vedkommendes blog og skrive sådanne ting. Jokes om at andre skal dø hører ingen steder hjemme. Jeg er ked af, at du ikke er opdraget bedre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

   Det var da en helt igennem modbydelig kommentar. Jeg håber, du har det bedre med dig selv nu.

   Hvis du ikke har noget pænt at sige, kan du med fordel lade helt være, når du ikke er blevet spurgt 🙂

   Verden ville være et meget dejligere sted, hvis vi var bedre til at sende positiv energi afsted til andre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie B

   Hej m
   Hvad er det for en kommentar at skrive?! Hvis du tænker sådan om andre synes jeg du skulle gå til psykolog med dem og få undersøgt hvorfor du tænker sådan nogle onde ting om andre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvis man ikk kan se det live på dagen kan man så efterfølgende se den nogen steder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matthew Nice

  Hey.
  Er fan af dig Fie. Kan du ikke tage et før og efter billede af dine bryster, så man kan se, hvor meget der er sket?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Jo, helt klart. Der kommer et billede op på bloggen! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Ved du hvad klok du kommer til at sende live?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har fået lavet en Brystreduktion i oktober sidste år. Hvis du har spørgsmål om noget, så må du gerne skrive en besked 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50% PÅ MIN SMYKKE KOLLEKTION