Alt om min brystoperation – Fie Laursen
BIKINIER TIL SOMMER

Alt om min brystoperation

Sponsoreret indlæg af AK Nygart

Så kom indlægget i alle har ventet på! Jeg har nemlig ikke kunne tale for meget om min bryst operation, fordi vi jo har filmet et Viafree program om den, hvor i følger alle mine følelser, tanker og valg. Fies Bryster har været fantastisk og filme – Men det er et sluttet kapitel nu og i mangler faktisk kun at se et afsnit, nemlig afsnit 5 som udkommer på Onsdag. Jeg har svært ved at vælge om min yndlings afsnit er afsnit 4 som udkom idag – eller om det er afsnit 5, som er sidste afsnit. Det hele har været et eventyr for mig og jeg er så lykkelig for at jeg valgte at dokumentere det hele, med et kamera hold. Hvorfor? tænker i måske… Fordi jeg har fået tusindevis af beskeder fra piger der selv kæmper med de tanker og følelser som jeg gjorde. Og endnu flere beskeder fra piger der skal opereres og kan sidde med min serie og støtte sig op af den, hvor jeg deler alt det de skal til at gå igennem. Jeg ved at der sidder mange der ikke går ind for plastik kirurgi og synes det er en fjollet serie, men størstedelen har fået så stor glæde af den – og uden at afsløre seertallet (det må jeg ikke), men så kan jeg afsløre et eksempel.. Bare et afsnit af min serie har fået flere visninger end et afsnit af Paradise Hotel. Det er sgu ret vildt. Men lad os snakke lidt om det hele …

Ps. Tip til jer der har fået lavet bryster, som har svært ved at finde bikini toppe der passer. Den røde på billedet her, er den eneste jeg har lige nu som jeg kan passe fint og den koster kun 109.- kr. Jeg vil virkeligt anbefale den. Den kan købes HER.

Jeg har fået 400 ml i det ene bryst og 375 i det andet, størrelser er forskellige pga. størrelsen på mine bryster var forskellige, så for at nå et naturligt look vælger kirurgen hvilken størrelse der er bedst dér. Jeg er blevet opereret hos AK Nygart af Christian Sneistrup, som jeg kun kan tale positivt om. Han er hjertevarm og god. Jeg følte mig så tryg ved ham og det var det vigtigste for mig, da jeg skulle vælge kirurg. Jeg har været igennem tåre, grin, nervøsitet men mest af alt, store smil. Jeg havde siden jeg var en lille pige drømt om at få lavet mine bryster, hvilket også er derfor jeg bryder sammen i tåre inden min operation (det ser i i serien). Smerterne var meget voldsomme, fy for fucking satan – her vil jeg sgu ikke pakke det ind. Jeg var fuldstændig hjælpeløs i præcis 5 dage. Da vi var på dag 6 kunne jeg komme op og gå igen, men ømheden forsatte. Jeg vil prøve at beskrive jer smerten, men i kan bedst se den i serien. Det her er seriøst hvorfor jeg sætter pris på serien blev filmet (jeg kan ikke beskrive følelserne nok), derfor kan i se dem bedst i serien. Men, jeg havde ikke klaret mig igennem operationen hvis ikke jeg havde haft Frederik ved min side. Han hoppede rundt for mig og var så stor en støtte for mig. På anden dagen græd jeg så meget, skreg af smerte og han holdte mit humør oppe. Det har ikke været nemt herhjemme de dage, men da smerten lagde sig og jeg kunne smide pillerne. Idag har jeg det fantastisk og jeg kan ALT med mine bryster og krop. Jeg føler seriøst ikke engang at jeg har implantater i – og ja det lyder mærkeligt, men jeg har jo Motiva implantater og de er så bløde og naturlige. Jeg kan sove på siden, ligge på maven og løbe. Jeg kan alt igen, så det er fantastisk og jeg er så lykkelig for mit resultat. Mine ar er mini – og bliver så fine kan jeg se.

Jeg tænker at lave en Q&A til Youtube imorgen, hvor jeg svare på ALLE spørgsmål omkring min brystoperation, så jer der er nysgerrige kan få svar på alt. Jeg holder intet tilbage og er hudløs ærlig, så smid alle de spørgsmål i har..! Jeg glæder mig til at svare på ALT 🙂

33 kommentarer

 • Julie

  Hej Fie. De implantater du har valgt, kan du fortælle lidt om dem, og hvorfor du lige valgte dem.
  Nu var Frederik imod du fik lavede bryster, men hvordan er han nu? (Gerne ham selv der fortælle det, hvis det kunne lade sig gøre 🙂 )
  Man ser i serien hvordan Sasha’s ar ser ud, hvordan ser dine ar ud, evt et billede vi må se 🙂
  Kæmpe High five fra en ellers intolerant person 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vanessa

  Hvordan er det at kunne se sig selv i spejlet efter din oparation PS du er en god youtuber

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde mikkelsen

  Fie du er så sød og du er MEGA god med det med dine bryster
  Men ville bare gerne lige spørge om du er okay og hvad var din følse efter det
  Og siger bare lige ville altid hjælpe dig og støtte dig
  Og du er mega smuk med dine nye bryster og du er smuk med hele din krop
  Love u
  Hilsen Mathilde din største fan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Hej fie. Da jeg selv går og overvejer og få lavet bryster, vil jeg gerne vide hvad du gjorde for at komme i kontakt med brystopretøren? Og hvor lang tid oprationen tog? Har du et råd til hvordan man kan forberede sig inden sin opretion?
  Kh din største fan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Fie.
  Det har været så fedt, at følge med i din brystoperation, da jeg selv, i mange år har leget med tanken om, at jeg gerne vil have lavet beyster og nu er jeg bare blevet bekræftet endnu mere i, at det er det rigtige.🙌🏻
  Dog har jeg lige nogle spørgsmål.😃
  Hvor meget har du givet for operationen og hvad fik du lavet – fik du kun implantater i eller også lavet et brystløft? Derudover tænker jeg på, hvordan “er” dine bryster nu? Altså, er de bløde og en smule “naturlige”? Jeg frygter bare for, at de bliver helt hårde og strutter lige ud i luften.🤔 Dette ønsker jeg ikke, da de godt må være lidt naturlige og hænge lidt naturligt. Jeg ved selvfølgelig godt, at det aldrig kan blive helt naturligt, da det jo er en kosmetisk ændring man laver.❤️
  Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ana

  Hvordan kom du på toilettet hvis du ikke kunne gå?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil du have børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • isabella

  hvordan havde du det med at folk sagde at du lignede en dreng inden du fik lavet bryster? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hey smukke Fie😍
  Vil gerne starte med at sige tillykke med dine bryster…
  Hvad sagde dine forældre og dine brødre til at fu skulle ha lavet nye bryster?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Becca

  Syntes din kæreste at dine bryster er blevet flottere nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Becca

  Vil du give dine bryster navne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irma

  Min mor har også lavet bryst operation hos nygart,hun havde det PRÆCIS som du havde,de 5 dage kunne hun ikke komme op,6 dag begyndte hun at gå op

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kristensen

  I 4 afsnit af fies bryster, snakker du med Sasha om de blodsamlinger og betændelsestilstande hun desværre har oplevet af få. Har du oplevet det samme? ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie Nielsen

  hvordan er smerterne nu, og er der nået du ikke er tilfreds med ved hele forløbet hos nygart? Og hvad er grunden til du valgte dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anneli

  hej med dig sødeste fie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anneli

  hej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Micheline

  Hej fie hvad for en størrelse bruger du nu i bh størrelse✌️✌️PS elsker dig så meget😻😻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Var du bange for ikke at vågne op igen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hej Fie hvor lang tid gik før du vågnede igen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Syntes for det første at du er mega sej, men mit spørgsmål er om du er stoppet med, at ryge som kirurgen sagde du skulle?❤️😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Nogen får følsesløse brystvorter efter en bryst operationen, ka du stadig mærke din?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bella

  Hej Fie. Fortryder du på nogen som helst måde, at du fik dem lavet? Og hvor dyrt er det egentlig?❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsa

  Kan du anbefale nygart? Og skal man ha lavet sine bryster igen efter nogle år? ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CaroMAHJ

  Hey søde Fie jeg har et enkelt spørgsmål til dig og det kommer her. Hvad fik der til at tænke at du ville have den operation?

  Kærlig Hilsen Caroline M.A.H.J

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara knudsen

  Hej smukke Queenfie ❤️Hvor tilfreds er du med dine nye bryster
  Og vil du anbefalde nygart til andre der overvejer at få lavet bryster
  Ps kæmpe fan elsker at følge med i dit liv den gang din ærlighed kom ud forudbestite jeg den ❤️😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara knudsen

  Hvor tilfreds er du med dine nye bryster og nygart der lavede dem er det nogen du vil anbefalde til andre
  Ps love you Queen bitch elsker at følge med i dit liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Fie. Hvordan er dine ar blevet? Kan du fortælle lidt mere om de indplatere du har fået i og hvorfor du lige valgte dem? Nu var Frederik lidt imod at du fik dem lavet, men hvad synes han om resultatet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Hej smukke Fie❤️Hvis man gerne vil have lavet bryster men man er bange for det går galt eller blir grimt 😊hvad skal man så har du et godt råd?😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cirkeline

  Hvor meget gav du for dem? Og vejledte de dig i hvilke slags du skulle købe? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Har du fået “blod på tanden” ift. at få lavet andre kirugiske indgreb? Nu har du jo tidligere fået lavet læber, og fortæller også at du godt kan lide det en smule “fake”:)
  Forresten tillykke med den vellykkede operation, og dine nye styrkede selvtillid. Xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Har du stadig ondt nu eller er de blevet helt normale?❤️ og hvad kunne du spise efter operationen?❤️ PS jeg syntes du er den SEJESTE der findes på jorden fie du er min fighter!!😘❤️ Kys fra Sara/fielaursen4ever❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Hej søde Fie. Var du ikke mange for at få strækmærker og er det noget folk normalt får? 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Har du selv betalt din operation eller er den sponsoreret? :)?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIKINIER TIL SOMMER