FØR/EFTER REDIGERING – NU HVOR MAN VEL FANGET I FACETUNE..! – Fie Laursen
BAG OM "FIES BRYSTER"

FØR/EFTER REDIGERING – NU HVOR MAN VEL FANGET I FACETUNE..!

Hey bloggen. Jeg vågnede idag op til presse der skrev til mig om jeg ikke havde redigeret mit billede meget – og irriterende piger i mine dm’s der lavede grin med mig for at facetune min side. Derfor har jeg valgt at skrive et blog indlæg om det. Lad os starte med at snakke om, ALLE piger redigere deres billeder. Jeg kender seriøst ikke EN der ikke gør det. Om det så er et filter, lidt smooth på huden eller at man gør sig selv tyndere. De fleste gør det sgu, men så snart en kendt gør det så bryder helvede løs og hele Instagram står i flammer. Køl ned, seriøst, it’s not a big deal… Ja, jeg har redigeret mit billede – Og jeg er ikke flov for at vise jer et før/efter billede. Den anden dag lagde jeg en video op hvor jeg tog en graviditettest og vi snakkede om alle der skrev jeg var tyk, at jeg så gravid ud osv. (SE VIDEOEN HER). Ja, jeg følte mig lidt usikker da jeg ville ligge billedet op – Og det er sgu da klart når man ikke kan ligge noget op uden at blive kaldt tyk eller at man ser gravid ud, så jeg tænkte at hvis jeg gjorde mine sider mere slim ville kommentarende ikke komme, men de gjorde de alligevel. Mine kommentarer, selv efter lidt facetune var at jeg havde da taget på og puhaaa hvor jeg sugede maven ind for man ikke måtte se en babybump…?! Jeg fjernede så man ikke kunne kommentere og tænkte faktisk om jeg skulle slette billedet. Så ja, jeg har redigeret mit billede og det har jeg intet imod at indrømme. Jeg kan ikke selv se en kæmpe forskel på de to billeder, andet end min hofte er blevet slim. Fuck, hvor er det egentligt utroligt at fordi man er offentligt ansigt altid skal stille sig frem og forklare sig. Folk går i alt for små sko.. 🙂 God sommer..!


photoshop-fie-laursen

8 kommentarer

 • Mie

  først og fremmest er du IKKE tyk, fed eller overvægtig, vil mene du har en meget normal fedt%, personligt har jeg selv en lav fedt%, men What ever makes you happy, det er dig der skal leve i din egen krop, så du har din fulde ret til at være lige præcis den størrelse du føler dig tilpas i Fie, og hvis du gerne vil redigere dine billeder lidt hist og her er det også din fulde ret, din Krop dit VALG.
  og personligt kan jeg sq ikke se nogle super afgørende forskelle , så vid det her, folk der har grimme ting at sige udelukkende baseret på din krop, føler sig tydeligvis ikke særligt godt tilpas i deres egen, Do you Girl det er den eneste måde at blive oprigtigt glad og fuldendt her i livet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandy

  Det kan godt være, at jeg er ved at blive blind og skal have nye briller…
  Men… Er det ikke kun farvel du har redigeret? Jeg kan virkelig ikke se problemet i det, og slet ikke grunden til, at folk og pressen vil kommenterer det.
  De har for meget tid og for lidt, at gå op i!

  Jeg er selv midt i 30erne nu, men jeg ville have elsket, at have haft så smuk og sprød en krop som du har, da jeg var i din alder.

  Jeg ved godt, at det kan være svært at lade det gå ind, når der kommer SÅ mange kommentarer om det og om du er gravid eller har taget lidt på. En kommentar fra en enkelt, kan være nemmere at lade gå ud af det andet øre, men når man som dig, får så mange kan du jo ikke undgå, at lade lidt af det gå ind og derfor føler, at du måske skal forsvare dig og forsvare din billedredigering.
  Du skal altid huske, at du er et forbillede for SÅ ufattelig mange unge piger i Danmark og det er der INGEN som kan tage fra dig. Du var heller aldrig blevet et forbillede, hvis du ikke havde noget at byde på. <3

  Okay, det blev en lang smøre… Jeg har aldrig som i ALDRIG kommenteret på sådan noget her før og følger dig ikke. Jeg kom tilfældigt bare forbi dit billede på instagram og jeg blev sgu gal'! For at sige det på godt jysk!

  Som sagt kan jeg kun se, at det ene billede er lysere end det andet – and so f*ing what!!!

  Fortsæt som du gør, og undskyld aldrig for noget som du ikke skal undskylde for. Jeg forstår godt du har valgt, at vise et før og efter billede, og jeg håber, at de folk, både private og presse bliver flove over, at have gjort så stort et nummer ud af så lidt! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hey smukke, jeg syntes du er mega sej og smuk som du er og du skal vide jeg ser helt vildt meget op til dig, du er ikke tyk du er mega smuk som du er❤️🌻du er mega sej at du kan tage det hate!! You are my Fighter❤️ Jeg elsker dig uendeligt højt!! Hilsen fielaursen4ever

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det er sejt du er så åben omkring det. Det er det der er så fedt ved dig, det er at du er så åben og ærlig omkring så mange ting.😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura cecilie

  Jeg synes du har nogle flotte kurver!

  – ALLE piger redigere deres billeder
  På dit billede jeg kan nærmest ikke se forskel på redigeret og uredigeret. Folk må kede sig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Er enig med dig. Alle redigerer deres billeder. Jeg har selv en blog og jeg fjerner da også en bums hvis jeg har en eller redigerer lidt i farverne, og der er jo næsten ingen forskel på dine billeder altså 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Fie 😊
  Jeg synes virkelig det ærgerligt at folk går i så små sko, alle redigerer jo deres billeder. Om det er et profilbillede, Instagram eller et hurtig Snapchat billede. Men jeg ser bare folk altid prøver at få dig ned med nakken og prøver at få dig til at have mindreværdskomplekser omkring dig selv.
  Men jeg vil bare sige at jeg synes du gør det pisse godt og ville fandme ønske jeg kendte nogen lige så bad ass som dig. 😊
  Det fandme meget du skal stå model til!
  Noget andet jeg også ville sige er at jeg godt selv ved hvordan det et at hele tiden blive talt grimt og negativt til (da det også er noget jeg selv oplever) til sidst vil man bare gerne fremstå perf. for at undgå alt det møg. (Men jeg tror sgu aldrig det stopper desværre)
  Men min pointe med alt dette er bare at fortælle at jeg synes du ser perf ud som du ser ud. Du har hverken brug for Facetune, filter eller noget tredje. 😊
  Hav en dejlig dag og kram lige søde Lucky 🐶😊

  Ps. Du ser brand godt ud på både det orginale og det redigeret billede☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BAG OM "FIES BRYSTER"