Nomineret til Hunkemüller award – Fie Laursen
Tjen penge på nettet!

Nomineret til Hunkemüller award

Hey bloggen! Woooohoo, jeg er gået hen og blevet nomineret til en Hunkemöller award i kategorien Sport, hvilket betyder at hvis jeg går hen og vinder så skal jeg ud og rejse, hvor jeg må tage en ven med og så skal jeg lave de fedeste vlogs og post for jer. Det er enten Amsterdam, Berlin eller Barcelona jeg kan komme til, så jeg håber at i vil bruge et minut på et hoppe ind og stemme på mig. Oven i at i stemmer på mig, så kan i også vinde et gavekort på 500.- kr så det er jo super fedt for jer..! Jeg håber i vil smide mig en stemme lige HER. <3 Nå, men jeg vil også snakke lidt om Hunkemöller.!

Hunkemöller har en kategori der hedder SPORT, som jeg er helt vild med og faktisk er det også et sæt jeg har på her. Toppen kan købes HER og leggins HER. Jeg har også fået nogle lækre hvide shorts hjem, som i kan se HER.  De har også et kæmpe udsalg lige HER.
Jeg har altid elsket Hunkemüller og altid gået i deres undertøj, siden jeg kan huske det. Her efter min bryst operation har jeg benyttet mig af Sports bh’er derfra, da jeg blev træt af den fra hospitalet, så det er dejligt at have nogle flotte nogle af skifte ud af, som sidder godt på en og holder brysterne på plads. Det er helt klart et tip til jer, der går igennem en bryst operation. De 3 måneder med sports bh’er behøver altså ikke være kedelige..! En anden ting jeg glæder mig til er snart, når jeg kan tage ned i butikken og få taget mål til min nye BH størrelse og så bare shoppe et hav af BH’er hjem..! Jeg er vild med deres BH’er og alt de har..! Det kan jeg slet ikke vente med. xx

En lille pige drøm er at designe min egen kollektion hos dem..! Fx. nattøj eller undertøj..! 🙂

5 kommentarer

 • Stort tillykke Fie! Håber du vinder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du lækker

  Gaal nogen lækre kasser du har fået lavet flotte 😍😍 klær dig din frækkert 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Husk at gå til hundetræning, få din hund socialiseret mens den er hvalp, og læs nogle gode bøger om hunde. Det er meget vigtigt. Så får du kendskab til hundesprog og får en meget gladere hund. Og både du og din hund får et bedre liv. Husk din hund lever meget kortere end du gør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie B

  Ked af at skuffe dig men så snart du bruger mere end D har de ikke det store udvalg af bh’er med mindre man vil have en i sandfarvet mormor stil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber du vinder fie! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tjen penge på nettet!