SOMMER UDSALG + MINE FAVORITTER – Fie Laursen
Vind et surfcamp ophold for 2 i Portugal!

SOMMER UDSALG + MINE FAVORITTER

Hey bloggen! Nu hvor det er sommer tænkte jeg for det første lige at linke til nogle sommer favoritter fra NA-KD – og så også til deres fantstiske udsalg hvor i kan spare en masse penge (TJEK DET HER). Jeg er blevet helt vild med leo denne sommer, som i nok kan fornemme. Personligt elsker jeg playsuits og kjoler om sommeren, så derfor får i også direkte links til det. Playsuits kan i finde lige HER og kjoler HER. Men jeg vil egentligt ikke sige så meget andet end, her er mine favoritter..! xx

SHOP HER

SHOP HER

SHOP HER

SHOP HER

SHOP HER

SHOP HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind et surfcamp ophold for 2 i Portugal!