Ja, jeg har åbnet webshop! – Fie Laursen
SENESTE ØNSKER

Ja, jeg har åbnet webshop!

Reklame for ByFie

Hey bloggen! De fleste af jer har nok hørt det. Jeg har åbnet min egen webshop! Jeg har startet den i et samarbejde med nogle skønne gutter der har drevet webshops i mange år med 5 stjerner på trust pilot og styr på ALT. Jeg er lykkelig for jeg ikke gjorde det alene, for det kunne have gået galt. Jeg står for at vælge alle produkter + marketing – og de står for leveringen og økonomien bag. Der vil altid være rygter om hvor ens produkter kommer fra men jeg kan understrege de ikke er fra Wish som nogle skriver. Der findes mange forskellige kvaliteter og priser på lignende ting, såsom bae watch badedragten, ja du kan købe den billigt på wish og andre sider, men den vi har bestilt hjem fra vores leverandør er en fantastisk kvalitet og derfor også dyre. Mine vare har god kvalitet og har ikke fået noget had imod sig endnu, hvilket jeg værdsætter stort. Pakkerne sendes med det samme, når de er bestilt og kundeservice er altid klar til at hjælpe. Nu vil jeg slutte af med at sige, hold jer opdateret for der kommer mærkevare på shoppen en af dagene!

TJEK SHOPPEN UD HER!

 

2 kommentarer

 • K mie

  Når jeg prøver at gå ind på din side på min iPhone vil safari ikke tillade det da der er risiko for mine private konto oplysninger bliver delt og for svindel, det tror jeg nu ikke om dig men tænker du gerne vil vide det så problemet kan blive løst og jeg kan få lov at bruge din website

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hehe

  /?mod=alert(document.cookie)&op=browse
  feddddd

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SENESTE ØNSKER