Jeg har hyret stjerneadvokat – og mine tanker om alt det her – Fie Laursen
LINKS TIL BOOHOO HAUL

Jeg har hyret stjerneadvokat – og mine tanker om alt det her

Jeg har været stille omkring alt der er sket på det seneste med min eks kæreste og det er der en grund til – Nemlig at jeg ikke har ønsket at skade min egen sag. Til jer der ikke forstår hvad der sker, så har min eks kæreste politi anmeldt mig for bagvaskelse, da jeg har delt fans screenshot af beskeder med oplevelser de påstår at have haft med ham. Han har derefter delt et redigeret screenshot af en, som er hans bevis i retten på bagvaskelse. Dog er samtalen redigeret og ikke skrevet af mig. Jeg har idag lavet min sidste udtalelse om hele situtation på min Youtube kanal, som i kan se HER.  Min advokat vil være mit talerør om sagen efterfølgende.. Og nu til det..

Jeg kan også meddele at jeg har hyret stjerneadvokat Michael Juul Eriksen som min forsvarsadvokat. Michael er en kendt og dygtig advokat, som har arbejdet på mange sager der også har været i pressen, hvilket var måden jeg kendte til ham. Jeg kan meddele at jeg endnu ikke er blevet kontaktet af politiet, men at jeg har valgt at få mig en advokat inden, da han skal overtage kommunikation med Frederiks advokat og være ved min side, hvis dette bliver til en retsag. Jeg beskriver alle mine følelser og tanker i min video, som i kan se overstående. Jeg beklager at dette er blevet et drama for offentligskue, til mine fans. Jeg vil gøre mit for at dette ikke har nogen effekt på mine socialemedier og at i stadig kan følge med i mit liv, som var der intet sket.

5 kommentarer

 • Elisabeth

  Hej Fie. Jeg hedder Elisabeth og jeg er 12 år gammel. Jeg går i sjette klasse og jeg synes selv at jeg er i ret stor krise. På mandag skal jeg fremlægge for hele min klasse og jeg har aldrig haft det så dårligt før! Jeg er sikker på at jeg kan besvime når jeg står oppe ved tavlen. En anden ting er at jeg har mistet en bog i engelsk og det er bare ikke noget jeg gør! Min lærer vil få et indtryk af mig som en der ikke følger så meget med i timerne og ikke passer på sine ting, men det er ikke sådan jeg er! Og jeg synes selv det er ret pinligt, jeg går i sjette klasse! Kan du hjælpe mig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I miss your great writings. Past several posts are just a bit out of track!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er T

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uden at kende sagen overhovedet, men hvis det er injurier, du bliver stævnet for kommer politiet ikke ind over. Man kan vel kalde det en privat straffesag uden politiets indblanding, så det skal du i hvert fald ikke være bekymret for.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LINKS TIL BOOHOO HAUL