Min næste kæreste må gerne være 40+ år .. og lidt om 2 seneste dates! – Fie Laursen
Ja, jeg har åbnet webshop!

Min næste kæreste må gerne være 40+ år .. og lidt om 2 seneste dates!

Hey bloggen! Det er længe siden jeg har sat mig ned og skrevet et personligt indlæg, men her kommer det .. Mit sidste brud har ikke kun skabt utrolig stor selvindsigt for mig, men jeg har også fundet ud af hvad jeg ønsker i mit næste forhold. Jeg skal have en rigtig mand, ikke en jævnaldrende.. Det der for det meste går galt i mine forhold er at jeg mentalt er 10 år længere videre i livet, da jeg bare er opvokset lidt hurtigere og været mange ting igennem. Jeg har været på to dates, for at prøve det af og begge dates har været meget ældre end mig. Den ene var omkring 38 og den anden var 42 år. De havde begge børn og stillinger som advokat og direktør – og jeg har aldrig før gået op i en job titel, men lige hér, tændte det mig helt vildt at jeg sad med en mand, jeg ikke skulle være tage mig af. I mange tidligere forhold har jeg følt mig lidt som en mor, i og med at jeg betalte alt for min kæreste og skulle passe på ham økonomisk … Og det har også været en stress faktor og noget der gik mig på. Jeg har også altid kæmpet med at unge fyre er så umodne når det kommer til både diskussioner, måden man opføre sig på og vigtigst af alt LOYALITET. Derfor slog det mig – Jeg skal sgu da have en rigtig mand..?! Jeg har aldrig følt mig så tilpas og interesseret i en samtale, som på de to dates jeg har været på efter bruddet. De var både kloge, sjove og det sted i livet jeg er..

Det har endelig slået mig hvad jeg søger i mit næste forhold! Jeg skal have en karriere mand, som ikke lever det kendte liv jeg gør – eller dyrker det. Jeg skal have en hvor vores forhold er VORES og ikke hele Danmarks. Et forhold hvor diskussioner bliver til samtaler hvor vi kan have respekt for hinanden. Et forhold der ikke giver mig blå mærker og angst i kroppen for, “hvad nu hvis han bliver sur?”. Jeg skal have et fredfyldt liv, med en voksen mand. Det sjove er at jeg har altid fundet det tiltrækkende, altså mænd der er lidt ældre end jeg, men har altid følt det var forbudt og derfor nøjes med en på min egen alder. Men nu er jeg kommet til et punkt, hvor jeg ved hvad jeg skal have.. Nemlig en rigtig, voksen mand der ikke gør mit liv til et dum leg eller et helvede.

Efter min ene date gik vi fra restauranten og skulle finde en taxa hver, vi kyssede farvel og folk kiggede helt vildt. Det var ikke fordi jeg var Fie Laursen, men fordi at han var MEGET ældre end mit 22 årige jeg. Jeg kunne mærke at folk dømte os og jeg blev nærmest vred over folks blikke. Nu forstår jeg hvordan folk der er i et “age gap” relationship har det..! Jeg tror aldrig at jeg har følt mig så dømt før, som i det farvel kys til min date. Men, det skal ikke stoppe mig fra at finde kærligheden, der hvor jeg ønsker den. Mit næste forhold bliver privat – og forhåbentligt meget en der er MEGET ældre end mig .. Det er ihvertfald det jeg søger og drømmer om:)

15 kommentarer

 • Moi

  Er 21 og min mand (vi har været i et år nu og har to børn) er 38. Jeg elsker ham og synes det er helt perfekt med den aldersforskel, Det er heller aldrig nogen der kigger underligt på os. Men jeg tror da bare fyren er 30+ at han må have mere styr på sit liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • a

  Enig! Jeg er selv snart 25, min kæreste er 37, og vi passer rigtigt godt sammen. Han er ikke længere en ‘fuckboy’ han fester ikke så meget mere, han er rolig og har styr på sin økonomi. Han er modsat af min eks som er jævnalder med mig. Så, GO FOR IT! Det er så meget bedre med en ændre mand.

  Ps. du ser godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor er din kjole fra? Og hvis du vil sælge den, vil du så ikke sende mig en mail?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Tror du vil have godt af få en ordentlig mand.
  Som os kan pas lidt på dig samt være god ved dig❤👌 alt held og lykke smukke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mig

  Kender dig selvfølgelig ikke privat – Men man kan da ikke undgå dig 😉 Fint nok – Men hyg du med digselv og Lucky – Vær’ bare DIG – Så rammer kærligheden squ nok på et tidspunkt – 20 eller 40 – Care – Og pas godt på dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne ankerstjerne Hermann

  Det er mega sejt at du gør hvad du selv vil og ikke hvad andre vil og syntes

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berfin Kececi

  Jeg synes det mega fedt at du skriver det her på din blog!, jeg er 15 og går også efter nogen der er ældre end mig!, idag har jeg en kæreste på 18 år som er moden og er fkn sød overfor mig, han behandler og respektere mig for den jeg er!
  Håber du får den rette!
  Kh. Berfin Kececi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Det kan være rigtigt at finde en ældre mand, når du selv er mere moden end din alder.
  Blot pas på alderen omkring de 40, måske disse mænd “jagter” yngre kvinder fordi, at de har nået “panikalderen”. Måske skal du snuppe en omkring de 50 år, som er faldet til ro og gerne bare vil have en sød og elskelig kone resten af livet!
  Hilsner og tanker:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

   Det er langt fra sikkert de er nået “panikalderen” når de er omkring 50.. både min egen far og flere i min vennekreds hvis fædre er omkring de 55-65, finder 25-30 årige koner, gerne fra andre lande hvor det er mindre set ned på at en ung kvinde gifter sig med en meget ældre mand..
   Alderen betyder ikke nødvendigvis noget, Fie. Man kan finde en 20-årig fyr som er langt mere moden end en 40-årig. Og fyre bliver ikke mere loyale med alderen, de bliver bare mere klar over eventuelle konsekvenser ved utroskab og er generelt bedre til at skjule det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øv

   Det er sgu da sjovt ikke, at det er helt ok for en ung tøs på 22 at ville være med en der kunne være hendes bedstefar. Men når det så gælder den anden vej rundt, så er man i “panikalderen” og klam og jeg ved ikke hvad. Der er ingen grænser hvor meget man kan ydmyge, hvis bare det er en mand.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Moi

   Saa rigtigt, hver forsigtig med mænd der specifikt jagter unge piger. Selv er jeg 21 og er gift med en på 38. Men man skal stadig have øjnene åbne, for ikke vær med en mand der jagter de unge og man må også nogle gange tænke hvad en mand på den alder laver med en “lille pige”. Min mand havde ikke været gift før eller havde børn. Jeg tror ikke jeg ville have det så godt med at være stedmor i en alder af 20, sevom jeg selv er mor til to dejlige basser.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Kære Fie. Jeg forstår godt du finder den slags mænd spændende, det er de som også de første gange. Bare husk på at hvis de finder en pige, der er så meget yngre, interessant fortæller det også lidt om deres niveau at modenhed. Kig selv på din Eks og hans unge piger. Samtidig er denne type forhold som regl også midlertidig. Dine pointer er ikke dumme, men modenhed har ikke noget med alder at gøre, husk det 😊 knus fra en der vil dig det bedste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg er selv i et forhold, hvor min kæreste er 15,5 år ældre. Vi har været sammen i 2,5 år og venter nu barn.
  Jeg har også altid været mere voksen af min alder, og han måske lidt yngre af sin – så vi komplimenterer hinanden godt. Og så holder han sig godt, så folk skyder ham ofte til at være 7-10 år yngre end han er. Derfor slipper jeg for dømmende blikke.
  Men jeg synes da, at du skal date efter hvad du søger i en mand – og ikke alderen. Om han er 30 eller 40, kan vel være ligemeget, hvis han har det, du søger. Og det tror jeg også godt, 30-årige kan have.
  Held og lykke med at finde ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Søde Fie du skal på ingen måde føle dig anderledes fordi du foretrækker en moden mand. Der er faktisk rigtig mange unge kvinder der er langt mere modne end deres jævnaldrende mænd. Men når det kommer til stykket så er det vigtigste at du følger dit hjerte og er det så en mand der er en del ældre end dig selv What so 😉 du skal bare være forberedt på mange dumme kommentarer som f.eks “ er det din far “ osv. men den slags kommentarer er jeg sikker på at du er stærk nok til at modstå. Held & lykke med at finde kærligheden ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Jeg kan virkelig godt forstå dig! Jeg er selv 22 og sammen med en på 34 lige nu efter jævnaldrende kærester før i tiden. Hold nu op en ro og tryghed de kan berige dit liv med. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ja, jeg har åbnet webshop!